Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

AR YRA DAR SUKANČIŲ LANKĄ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2010 08 20, 14:04)
AR YRA DAR SUKANČIŲ LANKĄ?  bigsmile.gif

Yra yra smile.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif suku ir aš lanką, dar visai neseniai tai šonai mėlynį blush2.gif aišku tai darau tik klube 3 kartus per savaitę ir kelias minutes tai nelabai kas ir matosi tai norėčiau turėti lanką namuose,bet nerandu tokio kokio noriu,kažkada pas vyrą namuose mačiau tokį lanką ir dabar ieškau jis be jokių burbuliukų ir pan. atrodo kaip paprastas lankas tik daug storesnis ir sunkus va kažkas panašaus kaip šita moteris suka
http://www.youtube.c...feature=related

ar nežinot kur tokių gauti? 4u.gif kažin ar išeitų taip pasukti tą masažinį lanką g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 08 20, 22:20)
Yra yra smile.gif  ax.gif

Šaunu, ale būtų smagu kažkokią bendrą lentelę pasidarius bigsmile.gif , matytųsi kūdėjimas, kiltų ūpas bigsmile.gif (man šiuo metu jis kritęs blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2010 08 23, 12:14)
Šaunu, ale būtų smagu kažkokią bendrą lentelę pasidarius  bigsmile.gif , matytųsi kūdėjimas, kiltų ūpas  bigsmile.gif (man šiuo metu jis kritęs  blush2.gif )

Manau būtų labai gerai smile.gif Nes vis dažniau jau pasidedu lanką į kampą. 4u.gif Reikėtų dėl lentelės susitarti, ir pvz kas savaitę arba kas dvi, galėtumėme parašyti kiek minus cm nuo liemens ir panašiai smile.gif Tada labiau norėtųsi sukti, ir greičiau išgauti matomų rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 08 23, 13:21)
Manau būtų labai gerai smile.gif Nes vis dažniau jau pasidedu lanką į kampą.  4u.gif  Reikėtų dėl lentelės susitarti, ir pvz kas savaitę arba kas dvi, galėtumėme parašyti kiek minus cm nuo liemens ir panašiai  smile.gif  Tada labiau norėtųsi sukti, ir greičiau išgauti matomų rezultatų smile.gif

drinks_cheers.gif , gal imkis iniciatyvos? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meger: 23 rugpjūčio 2010 - 15:07
QUOTE(Meger @ 2010 08 23, 15:30)
drinks_cheers.gif , gal imkis iniciatyvos?  bigsmile.gif

Na, tai galim pradėti nuo šiandien, išsimatuokit, kad po savaites žinotumėte rezultatus smile.gif
Na o kokį Jus lanką sukate? Su ratukais tais, ar paprastą? Ir po kiek minučių daugiausiai išsukate smile.gif
Atsakyti
Oi aš šiandien vakare prisisukau.. Jau buvau "užmetusi" lanko sukimą, nuo šiandien vėl pradedu. Turiu du lankus, vienas paprastas, kitas su "kalneliais" . Naudoju abudu. Įsijungiu muziką ir suku, suku ax.gif smile.gif thumbup.gif Tas su "kalneliais" neseniai nupirktas, tai šiandien krito ir krito, bet aš nepasidaviau ir toliau sukau. thumbup.gif Kovosiu iki tol, kol lanką su kalneliais galėsiu sukti tiek kiek norėsiu. thumbup.gif
Aš išsimatavau visur 4u.gif Taigi, po savaites abidvi rašysim rezultatus, o gale mėnesio , padarysim reziumė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 08 23, 22:36)
Oi aš šiandien vakare prisisukau.. Jau buvau "užmetusi" lanko sukimą, nuo šiandien vėl pradedu. Turiu du lankus, vienas paprastas, kitas su "kalneliais" . Naudoju abudu. Įsijungiu muziką ir suku, suku  ax.gif  smile.gif  thumbup.gif  Tas su "kalneliais" neseniai nupirktas, tai šiandien krito ir krito, bet aš nepasidaviau ir toliau sukau.  thumbup.gif  Kovosiu iki tol, kol lanką su kalneliais galėsiu sukti tiek kiek norėsiu.  thumbup.gif
Aš išsimatavau visur  4u.gif  Taigi, po savaites abidvi rašysim rezultatus, o gale mėnesio , padarysim reziumė  thumbup.gif

Ok 4u.gif , suku masažinį lanką (su iškilimais). Anksčiau sukau iki 25min, dabar esu užmetusi... blush2.gif
Atsakyti
ir as prie jusu jungiuosi su lanko sukimu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 08 24, 18:22)
ir as prie jusu jungiuosi su lanko sukimu  thumbup.gif  thumbup.gif

Džiugu, kad mūsų daugėja smile.gif) thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš. Jau tris vakarus suku po 20-25 min. Tiesiog kovoju su nuoboduliu ir savimi didžiuojuosi.
Atsakyti