Noreciau paprasyti patarimo... Pieno niekad neturejau daug, dukra gime mazo svorio, neistraukdavo priespienio ir pienuko, tai teko primaitinti misinuku jau gimdymo namuose. Taip pat vargau su pienu - nutraukinejau, kad sugirdyciau vaikui, kad stimuliuociau jo gamyba, duodavau vaikui zysti kruti, nors, kaip minejau, ji neistraukdavo. Iki siol istraukiu apie 80-90 ml is abeju krutu, jei laiko tarpas tarp traukimu apie 3-4 valandas. Jei traukiu dazniau - pieno buna maziau. Zodziu, nera garantijos, kad vaikui uzteks mano pieno, jei atmesiu misinuka.
O gydytoja pasake, kad maitinciau arba tik MP, arba misinuku, nes labai pucia vidurius. Patare nusitraukti piena ir ji uzsaldyti ateiciau, o dabar maitinti misinuku. Bet vaikas mieliai ima kruti nei buteliuka. Man paciai keista, nes kokia savaite as jai kruties nedaviau, valge tik is buteliuko...
Taigi ar man rizikuoti, kad vaikas neprivalgys (po savaites vel sversimes) sia savaite ir maitinti tik MP, ar nerizikuoti ir maitinti misinuku? Svorio mums reiktu, nes gime 2800 g, dabar menuo ir turi 3500 g. Gal nieko nenutiks, jei savaite stengsimes isbuti tik su MP? Labai noreciau pati maitinti, tik kad nezinau ar peino pakaks (turiu hipofizes adenoma, kuri itakoja prolaktino gamyba, tad nesijauciu saugi del pieno kiekio, bais sunkiai as ji prisiprasiau i savo krutis

).
Tiesa, nuo vakar 18 val valgo tik is krutu, kakojo 4 kartus iki dabar ir pamperis buna sunkus nuo siusiuko, tai sakau, gal uztenka jai to pieno
Aciu uz pagalba! Gal ne i tema cia mano pranesimas, bet noriu patarimu, kaip man ilgai ir sekmingai zindyti