QUOTE(Aronia @ 2009 12 11, 13:32)
Merginos, prasau patarimo. Mano vaikis keistai valgo. Kiek būdrauja, tiek valgo. Tai gali trukti 3-5 valandas. Vis rekia ir nutildyti ji galima tik idavus kruti. Per tas 3-5 valandas jis ir pavalgo ir pasnaudzia, o as visa laika prirista prie jo. Po to nuluzta miegeliui 2-3 valandoms. Tas pats ir diena, ir nakti. Neiseina sureguliuoti jam maitinima kas 2-3 valandas. Ar tai normalu? Ka daryti? Man atrodo, kad man truksta pieno, nes kai ciulpia non stop, tai jau praktiskai tuscia kruti.
Nakciai duodu misinuko, tai uzmiega lengviau.
Itariu, kad sociai nepavalgo is kruties, todel taip ilgai neuzmiega. Gal reikia primaitinimo? Kokia jusu nuomone?
viskas pas Jus normalu. O kad idavus kruti tik galima nutildyti tai irgi visiskai teisingai

, nieko keisto nera. Patarciau zinduko neduoti. Kam jam jis? Juk yra daug geresnis daiktelis tai papas

. O krutis tai tikrai netuscia, cia Jums taip atrodo. Duokita kruti i valias. Su mano pirmagime irgi taip pat buvo, atrodo iseinam i lauka pamaitinta tikrai sociai, kad prades rekti vidury gatves niekaip nenuraminsi, tai eini kur prie laiptines ir maitini, nurimdavo akimirksniu. Nakti irgi istisai kabedavo ant kruties ir prieiti galedavo tik mama, jei tetis tai atrodydavo kad velnia pamate tiek rekdavo net mekyna, o priglauzdavau prie krutines ir palaima... Turekite kantrybes, o misinuka tai meskite lauk ir sau per nagus dar uzplokite

. Niekada nesuabejokite savo jegomis, pasitikekite savimi ir gerkite l l l daug skysciu. Kaip sakoma nemeskite kelio del takelio. Jei vaikelis neramus, ar ilgai zindo negalvokite kad ji gali isgelbeti misinukai, tikrai ne. sekmes ir kantrybes.