QUOTE(ernesin @ 2009 12 10, 14:35)
Dėkui
Daddygirl 
Šįvakar antrąkart bandysiu tavo muiliuką, tikiuosi įsitikinti, kad ta alergija niekuo nebuvo susijusi su juo
Beje, tu neperseniausiai rašei, kad dažymas žolėmis tau baisios terlionės, tai galiu pasidalinti patirtimi, kaip aš tai darau su malonumu, bet žiūrint kokiu tikslu tu nori dažyti savo plaukus? Nes aš dažausi tik šaknis, kad paslėpčiau žilus, kurių per pastaruosius metus nemažai atsirado

Kadangi man galvos kaukes pasidaryti(turiu omenyje tolygų sklastymų darymą) jau tas pats kas išsivalyti dantis, tai labai paprasta su šepetėliu nusidažyti ir plaukų šaknis, praktiškai net pirštinių nesupurvinu. Anksčiau vargau terliodamasi su visais, bet pastebėjau, kad po kurio laiko jie tik daugiau sausėja ir ryžėja, taigi nusprendžiau jog nėra prasmės, nes dažant tik šaknis įsitikinau, jog bendras vaizdas nepakinta, o tavo natūrali plaukų spalva labai panaši į mano
nu atsargiai bandyk

ne ant viso kuno. rankas gal nuprausk pirma.
aciu uz patarimus. tuo labiau, kad (pasimirsus pykciui kai turejau sveist visa vonia vidurnakti

) nusprendziau nepasiduot be kovos

vel labai noriu bandyt. reik pagal instrukcijas - 3 dienas is eiles
oi, tai Tu jau auksta lygi pasiekus. as pati isvis nemoku issitept - man vyras istepa

ir noriu as per visa ilgi, kad plaukus nudazytu...
QUOTE(ragana @ 2009 12 10, 15:00)
Atejau pasiguost
Pasiemiau Daddygirl muiliukus, bet atsiliepimu nera ir, matyt, ilgai dar nebus. Mano vaikas neleidzia ju naudot

Paaustom, paglostom, sukisam atgal i maiselius ir dedam i lentyna
o kaip cia suprast?
aisku, labai malonu, kad taip mylimi
as tai jau savo dukryte ir vyra
uzknisus su 'pauostyk'

(t.y. kvapu degustavimu) mano mazoji tik pamato koki muila, iskart giliai ikvepia ir sako :'aaa'..