Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Labas

As parduodu visas knygas po 3 lt.
Atsakyti
QUOTE(jagozaster @ 2010 01 23, 17:28)
Jau perskaičiau knygutes ax.gif ''Mano amžinai'',''Ištark mano vardą"super knygutės,labai patiko."Tik iš meilės"labai sunkei skaitėsi schmoll.gif Kai tik norėsi pasiimt parašyk :mirksiukas:su mano,knygom gali neskubėt lotuliukas.gif

As viena jau suvalgiau per sestadieni.Skaiciau "Grazus,turtingas ir nevedes".Jau taip lengvai skaitesi,o vietomis kikenau balsu.Taikysiu momenta kita skaityti-mane baisiai nervina kai reikia atiodeti kitai dienai.Aisku intriguoja,bet as skubetoja tokia doh.gif

QUOTE(Daina @ 2010 01 24, 17:28)
Labas,
Penktadienį pagaliau sulaukiau siuntinio iš Svajonių knygų clap.gif  Jau baigiu Paskutinis pirmasis pasimatymas  ax.gif  Labai patiko, lengvo skaitymo knygutė, siužetas skiriasi nuo standartinio Svajonių romano  rolleyes.gif

Cia Mallery ane?Reiks pasieskoti ir man.Man atrodo ir kitos jos knygos turetu buti neblogois,bent jau aprasai man patinka.
Va Philips kaip ir galvojau nenuvyle. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 01 25, 11:16)
As viena jau suvalgiau per sestadieni.Skaiciau "Grazus,turtingas ir nevedes".Jau taip lengvai skaitesi,o vietomis kikenau balsu.Taikysiu momenta kita skaityti-mane baisiai nervina kai reikia atiodeti kitai dienai.Aisku intriguoja,bet as skubetoja tokia doh.gif
Cia Mallery ane?Reiks pasieskoti ir man.Man atrodo ir kitos jos knygos turetu buti neblogois,bent jau aprasai man patinka.

Perskaičiau ir aš,šitą knygutę" Paskutinis pirmasis pasimatymas"man nelabai tai sau nepasilieku,parduodu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jagozaster @ 2010 01 25, 11:44)
Perskaičiau ir aš,šitą knygutę" Paskutinis pirmasis pasimatymas"man nelabai tai sau nepasilieku,parduodu. ax.gif

Jei neskaitėt šios autorės knygučių " Cukraus – pagal skonį ",
"Kaimynas iš gretimo buto"ir"Gavau darbą, ieškau meilės"galėsiu duot paskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jagozaster @ 2010 01 25, 09:51)
Papildyta:

Jei neskaitėt šios autorės knygučių " Cukraus – pagal skonį ", 
"Kaimynas iš gretimo buto"ir"Gavau darbą, ieškau meilės"galėsiu duot paskaityti 4u.gif

praktiskai asmenine biblioteka biggrin.gif wub.gif
as kai iskandau tuos romaniukus tai ju prikaupiau kalnus.Bet dabar nebus dar menesi nauju tai skaitysiu viska is eiles cool.gif Gaila kad mainais jauciunieko neturesiu g.gif
Atsakyti

QUOTE(mikki @ 2010 01 25, 09:16)

Sveikos 4u.gif ,
Seniai beapsireiskiau biggrin.gif . Nebelabai turiu laiko skaityti, tai db po truputi skaitau N. Roberts "Pagoniskas akmuo". kazko sunkiai skaitosi g.gif , pirmos dvi - skaitesi lengviau.

Mikki, tai sakai patiko Philips? biggrin.gif As tai noreciau, kad daugiau isverstu jos knygu is tos serijos "Grazus, turtingas ir nevedes", ten apie tuos zaidejus atskirai.
Tu minejai, kad turi jos tris knygas, kokias? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 01 25, 12:22)
Sveikos 4u.gif ,
Seniai beapsireiskiau biggrin.gif . Nebelabai turiu laiko skaityti, tai db po truputi skaitau N. Roberts "Pagoniskas akmuo". kazko sunkiai skaitosi g.gif , pirmos dvi - skaitesi lengviau.

Mikki, tai sakai patiko Philips? biggrin.gif As tai noreciau, kad daugiau isverstu jos knygu is tos serijos "Grazus, turtingas ir nevedes", ten apie tuos zaidejus atskirai.
Tu minejai, kad turi jos tris knygas, kokias? g.gif

aha,prazuvele biggrin.gif
Kaip cia pasakius turiu-paskolino jagozaster paskaityti rolleyes.gif Dar liko Ar ji ne meilute ir Pabuciuok angela.O is tu zaideju tai leipau juokais,kai vakarelis vyko.Taip ir maciau: didziuliai masyvus bernai ir mazute moteryte vis uzvaziuojanti per pakausius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 01 25, 12:52)
aha,prazuvele biggrin.gif
Kaip cia pasakius turiu-paskolino jagozaster paskaityti  rolleyes.gif Dar liko Ar ji ne meilute ir Pabuciuok angela.O is tu zaideju tai leipau juokais,kai vakarelis vyko.Taip ir maciau: didziuliai masyvus bernai ir mazute moteryte vis uzvaziuojanti per pakausius hihihi.gif

Aha, ta dalis tai gerule buvo lotuliukas.gif
As tau galiu atsiusti paskaityti "Izabeles atostogos", "Ledi, bukite gerute"
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 01 25, 13:04)

jaučiu izabelės atostogų neparduodi? unsure.gif o aš taip jų ieškau paskaityti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 01 25, 13:04)

ui gerai.tik palauk kol anas perskaitysiu-nes paskui uzsikrausiu knygom-skaityti nespesiu hihihi.gif
Ir kitos tokios fainos kaip Grazus turtingas ir nevedes?ir ko as taip ilgai laukiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(latinute @ 2010 01 25, 14:02)
jaučiu izabelės atostogų neparduodi?  unsure.gif  o aš taip jų ieškau paskaityti... wub.gif

Neparduodu. parasysiu i AZ

QUOTE(mikki @ 2010 01 25, 14:09)
ui gerai.tik palauk kol anas perskaitysiu-nes paskui uzsikrausiu knygom-skaityti nespesiu hihihi.gif
Ir kitos tokios fainos kaip Grazus turtingas ir nevedes?ir ko as taip ilgai laukiau  g.gif

Gerai, tai kai noresi, parasyk, atsiusiu biggrin.gif .
Aha, fainos. Man si autore pati paciausia. Visada laukiu jos knygu, nors per metus tik dvi teisleidzia.
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 01 25, 16:41)
Neparduodu. parasysiu i AZ
Gerai, tai kai noresi, parasyk, atsiusiu biggrin.gif .
Aha, fainos. Man si autore pati paciausia. Visada laukiu jos knygu, nors per metus tik dvi teisleidzia.

oki bigsmile.gif
Vakar ipusejau Pabuciuok angela.Nu neina atsitraukti kokia faina knyga.Skaiciuoju valandas iki vakaro kai vaikas truks ir galesiu skaityti bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Mikki, as 'Pabuciuok angela" sudorojau per dvi dienas - jau seniai tokia superine skaiciau smile.gif
Atsakyti