Labas
As parduodu visas knygas po 3 lt.
QUOTE(jagozaster @ 2010 01 23, 17:28)
Jau perskaičiau knygutes
''Mano amžinai'',''Ištark mano vardą"super knygutės,labai patiko."Tik iš meilės"labai sunkei skaitėsi
Kai tik norėsi pasiimt parašyk :mirksiukas:su mano,knygom gali neskubėt 

As viena jau suvalgiau per sestadieni.Skaiciau "Grazus,turtingas ir nevedes".Jau taip lengvai skaitesi,o vietomis kikenau balsu.Taikysiu momenta kita skaityti-mane baisiai nervina kai reikia atiodeti kitai dienai.Aisku intriguoja,bet as skubetoja tokia

QUOTE(Daina @ 2010 01 24, 17:28)
Labas,
Penktadienį pagaliau sulaukiau siuntinio iš Svajonių knygų
Jau baigiu Paskutinis pirmasis pasimatymas
Labai patiko, lengvo skaitymo knygutė, siužetas skiriasi nuo standartinio Svajonių romano
Penktadienį pagaliau sulaukiau siuntinio iš Svajonių knygų

Cia Mallery ane?Reiks pasieskoti ir man.Man atrodo ir kitos jos knygos turetu buti neblogois,bent jau aprasai man patinka.
Va Philips kaip ir galvojau nenuvyle.

QUOTE(mikki @ 2010 01 25, 11:16)
As viena jau suvalgiau per sestadieni.Skaiciau "Grazus,turtingas ir nevedes".Jau taip lengvai skaitesi,o vietomis kikenau balsu.Taikysiu momenta kita skaityti-mane baisiai nervina kai reikia atiodeti kitai dienai.Aisku intriguoja,bet as skubetoja tokia
Cia Mallery ane?Reiks pasieskoti ir man.Man atrodo ir kitos jos knygos turetu buti neblogois,bent jau aprasai man patinka.

Perskaičiau ir aš,šitą knygutę" Paskutinis pirmasis pasimatymas"man nelabai tai sau nepasilieku,parduodu.

Papildyta:
QUOTE(jagozaster @ 2010 01 25, 11:44)
Perskaičiau ir aš,šitą knygutę" Paskutinis pirmasis pasimatymas"man nelabai tai sau nepasilieku,parduodu. 

Jei neskaitėt šios autorės knygučių " Cukraus pagal skonį ",
"Kaimynas iš gretimo buto"ir"Gavau darbą, ieškau meilės"galėsiu duot paskaityti

QUOTE(jagozaster @ 2010 01 25, 09:51)
Papildyta:

Papildyta:

praktiskai asmenine biblioteka

as kai iskandau tuos romaniukus tai ju prikaupiau kalnus.Bet dabar nebus dar menesi nauju tai skaitysiu viska is eiles

QUOTE(mikki @ 2010 01 25, 09:16)

Sveikos

Seniai beapsireiskiau

Mikki, tai sakai patiko Philips?

Tu minejai, kad turi jos tris knygas, kokias?

QUOTE(*Keila* @ 2010 01 25, 12:22)
Sveikos
,
Seniai beapsireiskiau
. Nebelabai turiu laiko skaityti, tai db po truputi skaitau N. Roberts "Pagoniskas akmuo". kazko sunkiai skaitosi
, pirmos dvi - skaitesi lengviau.
As tai noreciau, kad daugiau isverstu jos knygu is tos serijos "Grazus, turtingas ir nevedes", ten apie tuos zaidejus atskirai.

Seniai beapsireiskiau

aha,prazuvele

Kaip cia pasakius turiu-paskolino jagozaster paskaityti

QUOTE(mikki @ 2010 01 25, 12:52)
aha,prazuvele
Dar liko Ar ji ne meilute ir Pabuciuok angela.O is tu zaideju tai leipau juokais,kai vakarelis vyko.Taip ir maciau: didziuliai masyvus bernai ir mazute moteryte vis uzvaziuojanti per pakausius 

Aha, ta dalis tai gerule buvo

As tau galiu atsiusti paskaityti "Izabeles atostogos", "Ledi, bukite gerute"
QUOTE(*Keila* @ 2010 01 25, 13:04)

jaučiu izabelės atostogų neparduodi?

QUOTE(*Keila* @ 2010 01 25, 13:04)

ui gerai.tik palauk kol anas perskaitysiu-nes paskui uzsikrausiu knygom-skaityti nespesiu

Ir kitos tokios fainos kaip Grazus turtingas ir nevedes?ir ko as taip ilgai laukiau

QUOTE(latinute @ 2010 01 25, 14:02)
Neparduodu. parasysiu i AZ
QUOTE(mikki @ 2010 01 25, 14:09)
ui gerai.tik palauk kol anas perskaitysiu-nes paskui uzsikrausiu knygom-skaityti nespesiu 
Ir kitos tokios fainos kaip Grazus turtingas ir nevedes?ir ko as taip ilgai laukiau

Gerai, tai kai noresi, parasyk, atsiusiu

Aha, fainos. Man si autore pati paciausia. Visada laukiu jos knygu, nors per metus tik dvi teisleidzia.
QUOTE(*Keila* @ 2010 01 25, 16:41)
Neparduodu. parasysiu i AZ
.
Aha, fainos. Man si autore pati paciausia. Visada laukiu jos knygu, nors per metus tik dvi teisleidzia.

oki

Vakar ipusejau Pabuciuok angela.Nu neina atsitraukti kokia faina knyga.Skaiciuoju valandas iki vakaro kai vaikas truks ir galesiu skaityti

Mikki, as 'Pabuciuok angela" sudorojau per dvi dienas - jau seniai tokia superine skaiciau