Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Calaquendi @ 2010 06 03, 09:36)
Aš visada knygą įsimetu važiuodama į univerą. Autobuse, jei gaunu vietą atsisėsti, perskaitau kokius 20 puslapių biggrin.gif Ir jei pačiam univere reikia kažko laukti, dar paskaitau. Po to laukdama autiko ant suolo skaitau ir važiuodama atgal  lotuliukas.gif Manau, prie VGTU stotelės jau nužvelgė mane žmogai, kas čia tokia knygas skaito  lotuliukas.gif

Bet taip gi neina susikaupti,isijausti mastau.gif man netrukdo nei TV,nei salia zmones,bet jei labai trumpai skaitau o ten idomu tik susierzinu rolleyes.gif Nes jauciu autike reiktu nepamirstiir apie stotele kur islipti galvoti hihihi.gif as tai jauciu pora ratu apsukciau apie miesta,paskui tik pavyktu isliti hihihi.gif
Atsakyti
Man bent 20 min reikia važiuot biggrin.gif O skaitau aš greitai smile.gif Tai man pavyksta viskas biggrin.gif
Atsakyti
Nu isivaziduojat,dra nera mano siuntinuko.19d uzsakiau,sumokejau ir ner doh.gif budavo max savaite ir jau pas mane.Dar nebuvo teke ieskoti.Parasiau Svajonem,ne velnio nereaguoja blink.gif Bent siuntinio nr gauciau,matyciua kur jis yra.O dabar snipstas verysad.gif
Atsakyti
Vakar pabaigiau skaityti "Kartą ir visiems laikams". Rašau pabaigiau, nes skaičiau visą savaitę, vakarais prieš miegą. Ir manau tuo viskas pasakyta, nes knyga mane nelabai užkabino blush2.gif nesinoėjeo skaityti per naktį - vienu ypu blush2.gif
Nežinau kodėl... g.gif Manau visų pirma dėl to, kad nemėgstu istorinių romanų doh.gif Čia jau tokia mano yda tongue.gif Knygą nusipirkau po gražių šioje temoje išsakytų atsiliepimų ir pagyrimų. Deja, man neužstrigo... ax.gif labai ištęsta, mažai veiksmo, o pabaigoje vien du ir jau meilė blink.gif
Neapmėtykite kiaušiniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2010 06 04, 09:25)
Vakar pabaigiau skaityti "Kartą ir visiems laikams". Rašau pabaigiau, nes skaičiau visą savaitę, vakarais prieš miegą. Ir manau tuo viskas pasakyta, nes knyga mane nelabai užkabino  blush2.gif nesinoėjeo skaityti per naktį - vienu ypu  blush2.gif
Nežinau kodėl...  g.gif Manau visų pirma dėl to, kad nemėgstu istorinių romanų  doh.gif Čia jau tokia mano yda  tongue.gif Knygą nusipirkau po gražių šioje temoje išsakytų atsiliepimų ir pagyrimų. Deja, man neužstrigo...  ax.gif labai ištęsta, mažai veiksmo, o pabaigoje vien du ir jau meilė  blink.gif
Neapmėtykite kiaušiniais  lotuliukas.gif

o as atejau pagirti sitos knygos g.gif vakar per diena ja suvartojau.Pabaiga is viso man nereali thumbup.gif Cia mano pirmoji McNaught knyga.Man patiko.Apart keletos detaliu man mazai jautesi kad istorinis.Dar net susimasciau,kad apie kuniska meile tuo laiku buvo garsiau kalbama nei dabar(tam tikrais aspekatais).Siais laikai zmones sokiruotu,jei porele esant sveciam uzsidarytu kamabry,o ten net bobule laiminga,kad gamina anuka jai.As knyga suvalgiau,aukodama vakar bet kuri alaiasva minute.Seima piktinosi,bet negalejau kitaip blush2.gif
Sabar laukia dar viena aytors knyga ir paskui paieskos Vitne mylimoji ir Tobula. Sake sitos labiausiai vertos demesio.
Atsakyti
Na ka,savaitgalis baigesi pasakokit ka skaitet biggrin.gif
As pradejau McNaught Lemties pirsli.Nu nezinau,lyginant su "Karta ir visiems laikams" tai prastesne.Skaitosi lengvai,bet nekabina.Ziuresim kiek siandien skaitysim.Kol kas kibirksciu smarkiai truksta man hihihi.gif
Pradejau nete knistis del kitu jos knygu ir ka gi-Daina teisi-siaubingas deficitas.Neisivaizduoju is kur iskasiu paskaityti kitas knygas doh.gif Bibliotekoj eile jom.Reikes pazystamu uzklausineti,gal kas netycia turi uzsispaude hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Įlekiu ant greičio kol vaikai tyli atsiskaityti biggrin.gif

Perskaičiau daug bet įstrigo:

Iš serijos Together Forever "Karšti sapnai" Autorė D.E.Krenc. Patiko detektivas ir apie sapnus. Tikriausiai šis žanras prie mokslinės fantastikos tiktu g.gif Apie samoningai iškviestus pranašingus sapnus. Tikriausiai patraukė naujoviškumu.

Džoann Charris "Šokoladas". Perskaičius norėsi pradėti ragauti, skanauti, domėtis šokoladu ir kitokiais delikatasais. Nepatiko pabaiga. Nėra kaip įpratusi happy end`o. Nu gerai, kad nėra ir blogai. Dabar noriu filmą pažiūrėti sulyginti smile.gif

Nu ir dar vieną paminėsiu Elizabet Bojl "Rytas su meiluže". Labai patinka pamastymai apie tai kas būna kai noras išsipilda, ir apie tai kaip reikia atsargiai su savo netiksliais norais...
Atsakyti
Šeštadienį baigiau S. Brown "Rytojaus viltys", sunkiai skaitėsi blush2.gif nes vis laiko nebuvo doh.gif tai taip visą knygą kas pora lapų skaičiau unsure.gif
Vakar pradėjau Mallery milijonierių trilogiją rolleyes.gif

Mano "Tobula" dabar pas draugę. O šiaip beveik galėčiau paskolinti, tik aš kitam mieste biggrin.gif Beja, vieną "Tobulą" pavasarį pardaviau ax.gif nesekat skelbimų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpiolla @ 2010 06 07, 09:28)
Džoann Charris "Šokoladas". Perskaičius norėsi pradėti ragauti, skanauti, domėtis  šokoladu ir kitokiais delikatasais. Nepatiko pabaiga. Nėra kaip įpratusi happy end`o. Nu gerai, kad nėra ir blogai. Dabar noriu filmą pažiūrėti sulyginti smile.gif

cia filmas su Deppu?as maciau,man labai labai patiko.as net nezinojau kad jis pagal knyga,netycia filma uzmaciau.Is pradziu toks melancholiskas,bet kaip itrauke,negalejau atsitraukti.man patiko rolleyes.gif

QUOTE(Daina @ 2010 06 07, 09:42)
Šeštadienį baigiau S. Brown "Rytojaus viltys", sunkiai skaitėsi  blush2.gif  nes vis laiko nebuvo  doh.gif  tai taip visą knygą kas pora lapų skaičiau  unsure.gif
Vakar pradėjau Mallery milijonierių trilogiją  rolleyes.gif

Mano "Tobula" dabar pas draugę. O šiaip beveik galėčiau paskolinti, tik aš kitam mieste  biggrin.gif Beja, vieną "Tobulą" pavasarį pardaviau  ax.gif  nesekat skelbimų  tongue.gif

aha,kad as tik penktadieni pirma Mcnaught knyga i rankas paemiau blush2.gif Viena patiko,kita tik bandausi dar. Man sake kad pacios paciausios Vitne ir Tobula.Tai va tu pirmiausia ieskosiu.Jei ka jamsim angliskai,tada visas bus galima susiveikti ir perskaityti bigsmile.gif As prisipazystu esu ligone,jei uzsikabinu verciuosi per galva kad gauciau ko noriu doh.gif blink.gif
Atsakyti
Sirguliuoju biški. Praeita naktis buvo žiauri.. Skaudėjo galvą, sloga nežmoniška užėjo. Ir niekaip negalėjau užmigt doh.gif Pagulėjau kokį pusvalandį, atsinešiau vaistų, pasidariau ACC ir, laukdama kol atvės vanduo, pasiėmiau Aštonų „Meilės romaną“. Tai buvo apie 2-3 nakties... Apie 6 ryto pabaigiau skaityt ir biški numigau smile.gif
Vakar, prieš eidama miegoti, pasiėmiau „Vedybų salygą“. Trečdalį jau perskaičiau. smile.gif

„Meilės romanas“ patiko. Smagi knygelė smile.gif Tokio stiliaus, kaip man patinka.

Neatsimenu, ar rašiau, bet perskaičiau prieš kelias dienas „Pareiga ar meilė?“. Nepasakyčiau, kad labai sužavėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 06 07, 10:06)
Na ka,savaitgalis baigesi pasakokit ka skaitet biggrin.gif

O mano šis savaitgalis be knygų doh.gif Pajungė namuose skaitmeninė tv su dauuuug kanalų - tai kai tik laisva minutė, žiūrėjau tv blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2010 06 07, 11:17)
O mano šis savaitgalis be knygų  doh.gif Pajungė namuose skaitmeninė tv su dauuuug kanalų - tai kai tik laisva minutė, žiūrėjau tv  blush2.gif

hihihi.gif kol atsidziaugsi dabar.man TV butinas,bet dazniausiai kaip fonas namie.As ji "ziuredama" skaitau daznai blush2.gif

beje atsake is Svajoniu romanu-pasirodo mano uzsakymas nebuvo issiustas blink.gif Sake issius ir ides dovanu, kad nepykciau labai(labai knietejo paklausti ka ides ir patarti ko neturiu) lotuliukas.gif bet as nesistebiu-ar pastebejot kad naujausi svajoniu ispirkti hihihi.gif kai nemokamai tai visus isvare.dar nesu to maciusi.Matyt apkrovimas ziaurus buvo.
Atsakyti