Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Gal kas pasakytu apie P. Wentworth Kiniška skraistė. Anotacijoj rašoma: Ketvirtoji panelės Silver byla... Tai jos negalima vienos skaityti, reikia po 3-jų šios autorės knygų skaityt, ar kaip? Čia tęsinys kažko, o gal nėra skirtumo tas eiliškumas, nesusietos knygos? O paėmiau šią knygą, nes sudomino pavadinimas

Papildyta:
QUOTE(Daivida @ 2010 08 30, 16:18)
Nuo 08.27 iki rugsėjo 6 dienos, bent jau taip internete radau.

Dėkui, jei nieks nesutrukdys, pasinaudosiu akcija keleto (ar bent vienos) knygu užsipirkimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivida @ 2010 08 29, 17:44)
Visoms? Nežinote, ar išima iš prekybos praėjusio laikotarpio Svajonių romanus, kai išleidžia naujus? Mat "Vagoje" jų nebelieka. Šį kartą jų nenusipirkau. Bet jei jau nuolaida, gal reikės susigundyti?

Visoms knygoms thumbup.gif ,kai tik gauna naujo leidimo, tada išima senus ax.gif nemanau kad akcijos metu duos į prekybą naujo leidimo schmoll.gif
Papildyta:
Gal kas skaiė,Nuotaka ne savo noru http://www.knyguklub...l/media/pic.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jagozaster: 30 rugpjūčio 2010 - 15:43

Gal kas skaiė,Nuotaka ne savo noru http://www.knyguklub...l/media/pic.png
[/quote]

Dar neradau prekyboje, bet žadu pirkti. Skaičiau kitą tos autorės knygą "Širdies nerimas." Man patiko, jei turėjote omenyje Deeanne Gist.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 08 30, 14:32)
ar matei kokios knygute sprie 2in 1 idetos.sitois neuzsisakiau-pasirinksiu antra pagal save  biggrin.gif jauciu maximose dar nera

prie abiejų buvo pridėtos skirtingos mano neskaitytos, pavadinimų nepamenu.

Reiks nuo meilės romanų daryt pertrauką, bet namie nieko rimtesnio neturiu. Labai noriu perskaityt Geišos memuarus, bet niekur negaunu paskaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 30 rugpjūčio 2010 - 20:53
mergaitės, kas užmatysit naujus romaniukus kauno maxėse praneškit, gal sakau per visą tą akcijos savaitę jų visgi atveš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 08 31, 10:49)
mergaitės, kas užmatysit naujus romaniukus kauno  maxėse praneškit,  gal  sakau per visą tą akcijos savaitę jų visgi atveš  smile.gif

optimiste lotuliukas.gif nu bet gal gal...as 2in1 noriu.
Atsakyti
Kas ieškojot Atostogų romano, Vilniaus Akropolio Maximkoj prikrauta. Svajonių romanai-seni.
Atsakyti
Labuks,
QUOTE(Daivida @ 2010 08 25, 12:18)
Yra dar toks internetinis puslapis Patogupirkti.lt. Manau dar ir ten galima pasidairyti Svajonių knygų.

Taip, ten Svajonių romanų įsigyti galima, bet pristatymo išlaidos bene didžiausios lyginant su kitomis internetinėmis parduotuvėmis ax.gif
Kartą išbandžiau jų paslaugas, bet po to kai knygas pristatęs kurjeris mane aprėkė blink.gif nusprendžiau ten nebepirkt

QUOTE(Daivida @ 2010 08 25, 23:23)
Mano patarimas - neieškokit tos knygos, palaukite naujo leidimo.

O Jūs žinote kad bus naujas leidimas? bigsmile.gif

QUOTE(jagozaster @ 2010 08 30, 16:39)
Gal kas skaiė,Nuotaka ne savo noru
Neskaičiau, bet lauksiu atsiliepimų 4u.gif O gal ir perimsiu knygutę jei nutarsit parduot ax.gif

QUOTE(Daivida @ 2010 08 30, 17:21)
Skaičiau kitą tos autorės knygą "Širdies nerimas."
Mane sudomino šios knygos anotacija. Tikrai ieškosiu kur pigiau įsigyti ax.gif

QUOTE(Song @ 2010 08 31, 15:04)
Kas ieškojot Atostogų romano,
Ir aš savo perleidžiu mirksiukas.gif 4u.gif

Nebeturiu kada knygas skaityti verysad.gif Persikraustėm į naują butą, tai kuopimo marios, skaitau miego sąskaita doh.gif Šiandien paskutinė atostogų diena, toliau tokiu tempu gyvent negalėsiu doh.gif O dar ir studijuoti nusprendžiau, tai teks literatūros pobūdį keisti unsure.gif
Atsakyti
Atsakau į Dainos klausimą - O Jūs žinote kad bus naujas leidimas?

Nežinau, bet tikiuosi, kad kada nors bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivida: 31 rugpjūčio 2010 - 21:37
QUOTE(Daina @ 2010 08 31, 18:38)
Kartą išbandžiau jų paslaugas, bet po to kai knygas pristatęs kurjeris mane aprėkė  blink.gif 

Kodėl aprėkė? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 08 31, 23:27)
Kodėl aprėkė?

Nes namo nerado doh.gif doh.gif O numeris ant namo yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 08 31, 11:49)
mergaitės, kas užmatysit naujus romaniukus kauno  maxėse praneškit,  gal  sakau per visą tą akcijos savaitę jų visgi atveš  smile.gif

pažiūrėjau MAximoj XX prie namų - tik seni.

QUOTE(Daina @ 2010 08 31, 23:36)
Nes namo nerado  doh.gif  doh.gif O numeris ant namo yra  rolleyes.gif

o su jais visko būna, pas mus pastoviai vieno namo/buto laiškus įmeta. Vis grąžinam į paštą, kad toks čia negyvena, adresas ne toks ir ems nežinom, kur jis yra - prašom mum nemesti. Kur tau doh.gif aną dieną vėl įmetė pranešimą, kad siuntinys gautas.
Atsakyti