Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Daina @ 2010 01 09, 17:01)
bebe.gif
A jau namuose internetą turi?
Einu skaityt  ax.gif

aha,jau prasigyvenau rolleyes.gif
Vakar perskaiciau D.Palmer Nenugludintas deimantas.Nu sitos autores knygos man patinka.Romanas saldus,bet jau taip lengvai skaitesi.Pabaigoj jau visai saldu buvo,bet man tikrai patiko.Veiksmas toks neuztemptas.Zodziu keista, romantikos srities,bet geras tongue.gif
Dar laukia Angelas sargas ir Ilgai ir laimingai.Cia grobis is 2in1 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 01 10, 16:06)
Dar laukia Angelas sargas ir Ilgai ir laimingai.

Ilgai ir laimingai man labai patiko ax.gif
Aš rytoj lėksiu 2 in 1 ieškot, kol geriausios knygutės neišpirktos rolleyes.gif

Šiandien užbaigiau N. Roberts "Nesutramdomoji", labai patiko wub.gif Net pačiai gėda, bet apsižliumbiau vienu momentu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 10 sausio 2010 - 20:13
QUOTE(Daina @ 2010 01 10, 16:46)
Šiandien užbaigiau N. Roberts "Nesutramdomoji", labai patiko  wub.gif Net pačiai gėda, bet apsižliumbiau vienu momentu  blush2.gif  doh.gif

Geras,o as specialiai jos neemiau.Mane Roberts kartais nervina.Bet dabar suintrigavai unsure.gif Dabar aisku noresiu.Reiks, kai perskaitysiu ka uzsisakiau, pasieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2010 01 09, 18:51)
taigi dar aš tau ir taip skoloj - tu tik sakyk kas tave domina

Kad skolinga tai dar atsimenu, bet kiek nelabai blush2.gif
Paskutiniu metu atmintis gerokai šlubuoja, kažin ne nuo greito skaitymo g.gif

QUOTE(mikki @ 2010 01 11, 08:55)
Dabar aišku norėsiu

Na va aš jau išsiunčiau, būčiau mielai perleidus mirksiukas.gif nors tokią knygutę visai verta pasilikti pakartojimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 01 11, 10:24)
Na va aš jau išsiunčiau, būčiau mielai perleidus  mirksiukas.gif nors tokią knygutę visai verta pasilikti pakartojimui  ax.gif

as visas dazniausiai skaitau po pora kartu.Idomias ir daugiau blush2.gif Tik va beda,kad tu knygu pilna lentyna prisikaupe,bet mylimiausiu gaila parduoti,nors kai kurias vos ne mintinai moku doh.gif
Atsakyti
Labukas,
Prigriebiau vakar 2 in 1 su "Mėnesio romanu" ir "Pikantiškom smulkmenom" ax.gif Kažkodėl labai mažas pasirinkimas buvo g.gif romantikos serijos tik viena knygutė 2 in 1 buvo rolleyes.gif Šiandien į 3 X Maximą lėksiu, gal ten daugiau bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 12 sausio 2010 - 10:05
QUOTE(Daina @ 2010 01 12, 09:55)
Labukas,
Prigriebiau vakar 2 in 1 su "Mėnesio romanu" ir "Pikantiškom smulkmenom"  ax.gif  Kažkodėl labai mažas pasirinkimas buvo  g.gif   romantikos serijos tik viena knygutė 2 in 1 buvo  rolleyes.gif Šiandien į 3 X Maximą lėksiu, gal ten daugiau bus  rolleyes.gif

tai kad hyper Maximoj pas mus irgi ne ka daugiau buvo.vos keletas knygu.o va knygyne tai pasirausiau gerai.Maximoj jau tik is smalsumo nuejau paspoksoti,tai vos kelias radau mastau.gif Vakar pradejau Milijardieriaus suzadetine skaityti.Nugis visai nieko kol kas rolleyes.gif

o ar matet kad is Saviniu romanu po 5lt galima siektiek aptrintu knyguciu nusipirkti.As ziopla.Sumokejau o paskui pastebejau pasiulyma.Buciau dar kelias tuo paciu isuntimu isimetusi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 12 sausio 2010 - 10:36
QUOTE(mikki @ 2010 01 12, 10:33)
ar matet kad is Saviniu romanu po 5lt galima siektiek aptrintu knyguciu nusipirkti.

Nei vienos kurios neturėčiau ar nebūčiau skaičiusi doh.gif O kitos iš viso mano dėmesio nevertos ax.gif
Pas mus Pegase prasčiau nei Maximoje, ten papildo tik išpardavę doh.gif o va Maxima visą krūvą prikrauna ir gali kuistis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 12 sausio 2010 - 10:44
QUOTE(Daina @ 2010 01 12, 10:40)
Nei vienos kurios neturėčiau ar nebūčiau skaičiusi  doh.gif  O kitos iš viso mano dėmesio nevertos  ax.gif
Pas mus Pegase prasčiau nei Maximoje, ten papildo tik išpardavę  doh.gif  o va Maxima visą krūvą prikrauna ir gali kuistis  ax.gif

as Philips norejau.Vis zadu kada pajamti paskaityti,bet va praziopsojau.Nebent dar bus kai kita uzsakyma klijuosiu hihihi.gif liko neuzsakytu dar nauju romanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 01 10, 16:46)
Šiandien užbaigiau N. Roberts "Nesutramdomoji", labai patiko  wub.gif Net pačiai gėda, bet apsižliumbiau vienu momentu  blush2.gif  doh.gif

Nusivyliau šįkart Roberts unsure.gif absoliučiai nepatiko ši knyga schmoll.gif perskaičiau taip priverstinai.....
Jei kas norit galim pasimainyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 13 sausio 2010 - 19:13
QUOTE(svelni @ 2010 01 13, 19:11)
Nusivyliau šįkart Roberts unsure.gif  absoliučiai nepatiko ši knyga schmoll.gif  perskaičiau taip priverstinai.....
Jei kas norit galim pasimainyti ax.gif

man smalsu bigsmile.gif ale jauciu ne tas pats miestas unsure.gif

O as perskaiciau Milijardieriaus suzadetine.Siuzetas iprastas,bet man tokie labai patinka.Ir sitas patiko.Namie dar kokios 5 neskiatytos knygos.Vaje nuo ko pradeti?mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 01 14, 09:47)
O as perskaiciau Milijardieriaus suzadetine

Šitą ir aš noriu paskaityti ax.gif Bet labai daug rezervo turiu biggrin.gif
Atsakyti