Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(Baltike @ 2009 12 14, 11:26)
Šįvakar turėsiu (išreklamavo, kad ypač širmos nuostabiai gavosi), tik nežinau kada pasikabinsiu. Noriu prieš tai langus nusivalyti, bet su mažąja pagalbininke tas be šansų. doh.gif O ir reikalų prieš šventes be galo be krašto... Pas mus gi be įprastų švenčių dar ir dvigubos krikštynos Naujųjų išvakarėse suplanuotos.

Ohohoho dar ir krikstynos bigsmile.gif , o tai savus krikstysit????
man labai grazi tavo seimyna wub.gif , mano svajonese buvo turet tokia didele ir grazia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
OI, mes po gydytoju, vaziavom pas viena, apejom visus 3 gydytojus doh.gif . Gerai ILONUX, kad tu mane paprotinai ciuozt pas pulmonologa, ACIU TAU LABAI. Ir i ligonine gi tik tavo deka nuvariau pries menesi... Veliau parasysiu truputeli.

Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 14, 10:42)
man labai grazi tavo seimyna wub.gif , mano svajonese buvo turet tokia didele ir grazia wub.gif  thumbup.gif

Savo, savo mažuosius biggrin.gif . O didelę šeimą man MB įkalbėjo - mergautinėse svajonėse vienas vaikiukas, na maximum pametinukai tegyveno. biggrin.gif O MB, kiek žinau, ir dar didesnės norėtų, bet aš kol kas sakau kategorišką stop. Beje, dėkui už pagyras wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 12 14, 11:48)
Savo, savo mažuosius biggrin.gif . O didelę šeimą man MB įkalbėjo - mergautinėse svajonėse vienas vaikiukas, na maximum pametinukai tegyveno. biggrin.gif O MB, kiek žinau, ir dar didesnės norėtų, bet aš kol kas sakau kategorišką stop. Beje, dėkui už pagyras  wub.gif ...

Dabar gal sunku, kol maziukai, bet veliau pamatysi kaip faina bus, kai sulauksi tiek demesio is visu thumbup.gif, smagu, saunuolis vyras mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 14, 11:42)
man labai grazi tavo seimyna wub.gif , mano svajonese buvo turet tokia didele ir grazia wub.gif  thumbup.gif

Sveikos,

Raja nebuvo, o yra svajonese 4u.gif Dar ne velu.

O tas sniegas tai pasaka, mano maze tik atsikele ir kiemuti prasosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2009 12 14, 12:20)
Sveikos,

Raja nebuvo, o yra svajonese  4u.gif Dar ne velu.

O tas sniegas tai pasaka, mano maze tik atsikele ir kiemuti prasosi  smile.gif

Buvo, buvo verysad.gif , bet dar liko kitu svajoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 14, 11:45)
OI, mes po gydytoju, vaziavom pas viena, apejom visus 3 gydytojus doh.gif . Gerai ILONUX, kad tu mane paprotinai ciuozt pas pulmonologa, ACIU TAU LABAI. Ir i ligonine gi tik tavo deka nuvariau pries menesi... Veliau parasysiu truputeli.

mes siandien ir treciadieni turim vizitine gydytoju diena, nu svarbu ant svenciu issikapanot

del tapetu - tikrai ir man jaukiau, bet issitapetuot spesiu, nes dabar tenka daznai sienas trint, berniukas mano neisramiuju, tai spesim jaukuma dziaugtis veliau, dabar net nepastebiu kad pas mane "salta"
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 12 13, 21:54)
O fotkių nerodau, nes daug kas uždangstoma, kas padaroma, o sienos dar nepadarytos.... ir slaptažodžio nebeturiu  tongue.gif
geriausios akcijos būna Ermitaže, kai būna 30proc. O jas daro kas kokius3-4 mėnesius panašiai
Dar galėsiu pasakyt, jei kam reiks kur pigiausiai galima rozetes, jungikliuys (ABB) susipirkt Klaipėdoj. Atlikau tyrimą šią savaitę  biggrin.gif

Tai kai viska atidangstysit, lauksim nuotraukyciu, o tavo albumo sukurto lyg nemaciau ax.gif . Parasysiu nauja pasworda i az.
Zodziu reik laukt dazams nuolaidu ermitaze, bet taip ir nieks neparase kokios tu dazu kainos aplamai ax.gif
Del rozeciu ir jungikliu tai pasakyk bigsmile.gif thumbup.gif , ne uz kalnu ir tas reikalas rolleyes.gif

QUOTE(antigone333 @ 2009 12 13, 22:54)
SVEIKI SVEIKI VISI!!!!
..............o cia viskas po ranka.... ir taip grazu....  ach.....

Labas labas biggrin.gif . Isivaizduoju kokia patenkinta esi, nu nieko ir mes cia anksciau ar veliau spygausim is laimes bigsmile.gif biggrin.gif
O fotkiu lauksim, tik nauja pasworda i az parasysiu. Mes ten ir asmeniniu fotkiu sugalvojom pridet praeita savaite, tai gali ir savo seimyna parodyt blush2.gif

QUOTE(simbarela @ 2009 12 14, 10:20)
Nu nigaliu kaip noriu greiciau i nama  bigsmile.gif

Ir kada planuojat ax.gif ?
Papildyta:
QUOTE(edituke @ 2009 12 14, 13:02)
mes siandien ir treciadieni turim vizitine gydytoju diena, nu svarbu ant svenciu issikapanot

O jus ka tirsites?
Mes buvom pas pulmonologa, tai nusiunte pas ausu-gerkles-nosies ir pas alergologa .... Jau ir susimaisiau kiek ten pripasakojo gydytojai. Tai mazajai nosiarykles uzdegimas ir kadangi tas sausas kosulys su pertraukom beveik 4 men., tai dare meginius, gal kam alergiska. Dare erkutems, dulkems, gelems, pelesiui, katei ir dar kazka, tai pasirodo ji alergiska katems blink.gif ir sake jei bendraus su katem, gali isivaryti astma blink.gif doh.gif . O pas mus uosviai turi kate ir MB sesuo.... Rytoj isvaziuoju i Vilniu (mama ligoninej po skubios operacijos, siandien perveze i palata is renimacijos) ir mazaja palieku su MB, tai jis planavo ja diena vezt pas uosvius, bet dabar nebeves del kates g.gif , tai uosviene gaus vaziuot pas mus kasdien. Siaip gerai, kad issiaiskinom kazka, bet nesuprantu, kodel jai nuo kates anksciau nieko nebuvo g.gif . unsure.gif ?....
Gal kas esat susidure su astma nuo kaciu unsure.gif ???
Atsakyti
RK, Vivacolor kainos 9 litrų dažų apie 120-140 Lt.
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 14, 14:28)
bet nesuprantu, kodel jai nuo kates anksciau nieko nebuvo g.gif . unsure.gif ?....
Gal kas esat susidure su astma nuo kaciu  unsure.gif ???

Pagalvokim, man pvz yra alergija nuo dulkiu erkuciu, ( man buvo kazkur 14 metu) is pradziu nebuvo nieko po to atsirado labai maza sloga rytais, bet nekreipiau demesio prasivaikstai ir dingdavo ir tada atsirado berimas ant veido kai del jo nuejau pas gyd paaiskejo kad esu alergiska erkutems kurios gyvena ir mano pagalvej. Pakeiciau pagalve ir dingo viskas. Bet alergija tik pradejo didet, nes jei vaziuojam i kaima pas senelius mano tai vezuosi savo pagalve, o namie negaliu uzsimauti jokio rubo spintoj ilgiau pastovejusio tuoj sloga baisulinga blink.gif . Tai va is mano patirties manau nebutinai is kart pasireiskia alergija. Kai buvo mazesne Ugne juk katino neliesdavo taip kaip dabar kai nuvaziuojat pas tuos kurie kates turi. Tai gal ir paastrejo alergija g.gif . Ir uosviene kai ateis tegul atsinesa rubus isplautus kad persimaut pas jus, nes ant ju taip pat alergenu bus. Cia tik mano pamastymas kaip is tikro nezinau g.gif

Mano svogerkos broliui alergija nuo kaciu tai sake net jei uzdarydavo kate ir pries jam ateinant kruopsciai viska isvalydavo vis tiek alergija sukildavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 14 gruodžio 2009 - 15:30
QUOTE(Loreli @ 2009 12 14, 15:20)
RK, Vivacolor kainos 9 litrų dažų apie 120-140 Lt.

O cia jau su nuolaida ar be blush2.gif ?

QUOTE(simbarela @ 2009 12 14, 15:28)
rolleyes.gif
Pagalvokim, man pvz yra alergija nuo dulkiu erkuciu, ( man buvo kazkur 14 metu) is pradziu nebuvo nieko po to atsirado labai maza sloga rytais, bet nekreipiau demesio prasivaikstai ir dingdavo ir tada atsirado berimas ant veido kai del jo nuejau pas gyd paaiskejo kad esu alergiska erkutems kurios gyvena ir mano pagalvej. Pakeiciau pagalve ir dingo viskas. Bet alergija tik pradejo didet, nes jei vaziuojam i kaima pas senelius mano tai vezuosi savo pagalve, o namie negaliu uzsimauti jokio rubo spintoj ilgiau pastovejusio tuoj sloga baisulinga  blink.gif . Tai va is mano patirties manau nebutinai is kart pasireiskia alergija. Kai buvo mazesne Ugne juk katino neliesdavo taip kaip dabar kai nuvaziuojat pas tuos kurie kates turi. Tai gal ir paastrejo alergija  g.gif . Ir uosviene kai ateis tegul atsinesa rubus isplautus kad persimaut pas jus, nes ant ju taip pat alergenu bus.  Cia tik mano pamastymas kaip is tikro nezinau  g.gif

Mano svogerkos broliui alergija nuo kaciu tai sake net jei uzdarydavo kate ir pries jam ateinant kruopsciai viska isvalydavo vis tiek alergija sukildavo

Pamenu vienas draugas negalejo net vaziuot pas mus, kai isigyje buvom katina, nes jis po valandos dust pradedavo.
Kaip tik siandien su Dier snekejom, tai ji sako, nu bet isvis berysio, kai zmogus dulkems alergiskas tarkim, jokiu uzuolaidu, kilimu namie, kasdien sluostai dulkes ar kiti alergiski gi kai medziai pradeda zydet g.gif
O Ugnei alergija jau 5 menesiu buvo ir po to kelis kart kartojos, o gal ir nuo katino buvo, kas dabar zino g.gif . O alergologe kai paziurejo kortelej, kad jau buve pas ja 5 menesiu, tai as jai pasakiau, kad netepiau as tepalu Ugnei su hormonais, o buvau pas homeopata, tai pasake, nu tai reiskias nieko ten jai nebuvo, jei nuo zirniuku praejo doh.gif

O tapetai tikrai jaukiau, bet jei kambary daug daiktu, tai jau gali gautis marmaliene. Musu miegamajam baldai tokie medzio paraityti, uzuolaidos margos, uztiesalas ant lovos margas su pagalvelem margom bus, nuotrauku nemazai ant sienu bus, tai jau tapetas turbut netiktu g.gif . O salione su virtuve, net vietos tapetams nebus (is 72 kvadratu biggrin.gif ), tik zidinio siena 4 metrai plocio biggrin.gif .

As zaliu zvakiu vakar nusipirkau biggrin.gif

Dier, mes pakalimus darom ne trumpais, o ilgais pagaliais kazkodel g.gif
Atsakyti
MB pirko vaistinej vaikui vaistus su receptu, ten nebuvo kokiu tiksliai reikejo, tai vaistininke dave kazka "beveik tokio pacio", tai skaitau skaitau namie informacini lapeli, o ten parasyta: vaikams iki 6 metu si vaista duoti draudziama.
Taip kad patarimas, skaityti informacinius lapelius cool.gif

Nu uzteks apie tas musu ligas blush2.gif

Kazko link geoterminio linkstam ax.gif . O zidiniui kapsule pirksim galingesne, kad su tais ortakiais kazka prisildytume kartais.
Sania minejo kazka suzinos apie ortakius ax.gif .
Ir kurios cia teta vejo jegaine Kretingoj turi g.gif , Zvalutes lyg ax.gif . Labai lauskiu ziniu, kokio galingumo, kiek ten tos naudos, kur pirko ir jei ne paslaptis uz kiek ax.gif
Atsakyti