Renna, labai mieli ir jaukus namai
Atitinka mano skoni 100 proc.
QUOTE(Baltike @ 2009 12 18, 11:23)
Įmečiau savo užuolaidas į albumą, ir savo šeimyną tuo pačiu įdėjau. Žiūriu albume mūsų nėra. Tik jau keldama nuotraukas pastebėjau, kad reikėjo širmas dar su tamsa fotografuoti. Bet kad vakar truputį užšvenčiau su draugėmis, o grįžus radau namus po karo, tai dar iki vidurnakčio grindis ploviau. Todėl šiandien jau tik švintant iš lovos išropojau. Beje, labai norėjau į Ilonux'o užuolaidas pasicekavyti, bet neradau
.
Baltike, tavo uzuolaidos
Ir dar man labai patiko jusu supuokles, ciuozykla ir kt. Cia pirkot kur nors ar patys daretes? Man noretusi kazko panasaus pas save...
Seimyna tavo labai grazi, baltai pavydziu...Pati kartais susimastau apie didesne seima, bet nuveju tas mintis, reikia daug paaukot
O nuotrauku dar nesukeliau, nes noriu aptvarkyt namus pries fotkindama, o vis nera progos...MB dirba ir dirba, o kai grizta, jau per tamsu fotosesijai
QUOTE(Nastanka @ 2009 12 18, 16:42)
Renna, labai grazus namo interjeras
O kas jums virtuvinius baldus dare?
Beje, tavo sunelio kambary uzmaciau issiuvinetos kojites
Ar pati siuvinejai?
(Cia biski ne i tema pavariau..
)
Beje, tavo sunelio kambary uzmaciau issiuvinetos kojites
Ačiū už pagiriamuosius žodžius
QUOTE(ilonux @ 2009 12 18, 19:04)
ačiū, man tavieji taip pat labai mieli
Simbarela, tikrai galima ir su mažiau išsiversti
Na jei viskas dar būtų buvę taip kaip buvau sumasčius
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 17, 21:51)
sveikutes, nu ir ziema uzspaude
, kazin kiek ilgai tesis tie salciai
,
siandien i automobili gavau isliuogti per bagazine
, uzsalo centrinis.
nama sildau,bet sunkiai sekas labai sunku temperatura sukelti peciui.santchnikas sako jog pirmais sildymo metais taip ir buna, ir ekonomijos tikrai nebus
o kokios jusu pirmos ziemos buvo?
siandien i automobili gavau isliuogti per bagazine
nama sildau,bet sunkiai sekas labai sunku temperatura sukelti peciui.santchnikas sako jog pirmais sildymo metais taip ir buna, ir ekonomijos tikrai nebus
o kokios jusu pirmos ziemos buvo?
tiesa turbut santechnikas sako
Renna namuciai super, va i tokius galeciau eit ir gyvent ir jausciausi, kaip savuose

Papildyta:
Žinok, sąmoningai trumpą dariau. Juk naktinės užuolaidos tik naktį užtraukiamos. O nuo ko naktį miegamajame radiatorių turėčiau slėpti
? Atidengus tikiuosi kad šildydamas ne užuolaidą, bet atvirą orą radiatorius man ir kuro šiek tiek sutaupys
. Jei tai būtų ne miegamasis, o, tarkime, holas, svetainė, tikrai būčiau apie užuolaidos ilgį ilgiau mąsčiusi.
na is tos puses tai sutinku
, manau tokiame kambaryje, kur tik savos akys mato galima ir praktiskumui suteikt pirmenybe
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2009 12 18, 13:33)
Žinok, sąmoningai trumpą dariau. Juk naktinės užuolaidos tik naktį užtraukiamos. O nuo ko naktį miegamajame radiatorių turėčiau slėpti
na is tos puses tai sutinku
QUOTE(Renna @ 2009 12 17, 12:32)
gražių kalėdų senelio kostiumų buvo ir bigo maximoj
DIER, su praėjusiu gimtadieniu

DIER, su praėjusiu gimtadieniu
ACIU
labai grazus tavo namuciai, net neabejojau, kad graziai isirengsi, turi tikrai gera skoni
labai grazu, skoninga, mano stilius
Papildyta:
Raja28, aciu uz sveikinima
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 18, 17:37)
o kokie albumo duomenis dabar yra imesciau savo nuotraukele
, parasykit i az, nes rytine kava minejo kad keitesi 
taigi tie patys duomennys, kai ir pirmaja nuotrauka kelei
QUOTE(Reniss @ 2009 12 18, 12:45)
ten visokiu fintu su tuo katilu yra, dabar jau kazkaip isikirtom, kur ka prisukti, kad greiciau siltu
aha pas mus ir kai vejas is kolidoriaus puses tai buna saltoka
na tikra princese tada bus
nu va ir as suprantu dabar kad tuo pecium reik ismokt naudotis,nu ir kurent pradzioj dazniau kad isikaitintu viskas
siendien dar ji valiau jau buvo trauka sumazejus,sugebejo uztukt
tas saltis jau uzkniso
tai dabar i bagazine nebeieinu, tai jei vel centrinis uzsals tai galesiu aplink tupinet
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2009 12 19, 03:18)
tiesa turbut santechnikas sako
Jei noresi i az atsiusiu palangiskio santechniko numeriuka(toks pedantas ir asas savo srities,bent jau man patiko).Palyginsi nuomones jei neramu 
nu ziuresim kaip man seksis su tuo sildymu,jei ka tai zinosiu i ka kreiptis
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 19, 20:12)
nu va ir as suprantu dabar kad tuo pecium reik ismokt naudotis,nu ir kurent pradzioj dazniau kad isikaitintu viskas
, o kas kiek jus valot peciu?
o koks pas taves pecius, kuom kurenat???
Renna pas taves namuose dujinis sildymas????
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2009 12 19, 17:29)
aciukas
QUOTE(Raja28 @ 2009 12 19, 21:45)
o koks pas taves pecius, kuom kurenat???
Papildyta:
aciukas
, o jau maniau , kad pakeisti tai sedziu kaip pabuciuota 
Papildyta:
aciukas
betkoks kietas kuras, o pas rena tai geoterminis manyciau(bent is katilines sprendziu)
Papildyta:
paziurejau ir as rennos namuka isgirta ,tai ir man patiko
ir zidinys kaip mano apdailininkas soko paminklas
na man toli iki tokios stadijos
Nastanka, o jusu namukas musiskio "didzioji" sese
Pas ka jei nepaslaptis projekta pirkot? Ar daret kokiu pakeitimu?
Ir dar klausimelis ne i tema
Kokio dydzio gavosi tas berniuko paveiksliukas siuvinetas? Ten ant juodo audinio siuvinet? Turiu as jo schema,galvojau gal "nukryziavot"...bet bijau, kad neiveiksiu...
As viena dideli issiuvinejau pries kokius 7metus (bet nors skaiciuoti nereikejo, piesinys is karto ant audinio buvo), tai ilgai nenorejau nei pagalvot apie siuvinejima
Ir dar klausimelis ne i tema
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 19, 19:12)
, o kas kiek jus valot peciu?
tas saltis jau uzkniso
negana to kad teko lyst i masina per bagazine,tai vakar dar nulauziau rakta bagazines spyneles, taip nusisuko lyg minkstutelis butu
tai dabar i bagazine nebeieinu, tai jei vel centrinis uzsals tai galesiu aplink tupinet
, atsarginis iejimas i masina uzblokuotas 
tas saltis jau uzkniso
O tai ka konkreciai ten valei
Uzkniso juodai tie salciai
Ir mazajam temperatura sukilo nuo gerkles