QUOTE(Monažolė @ 2015 07 27, 20:24)
As is vis nesuprantu is kur tokio s... pas diedus atsiranda, is delfio, lryto? Is kur tas noras pazeminti moteri, negerbti moters
. Ka ju mamos nemylejo?
Viena karta su mama diskutavom, kodel italai tokie lipsnus, pliurpaliai, camcaliamcia tokie
ir nusprendem, jog jie per daug meiles gavo is savo mamu, kad jie nori ta meile dabar dalintis
. O musiskiai
.
Nors labai tikiuosi lietuvi vyra sutikti ir uzsienieciu pasiulymus atmetu (nors gal ir klaida darau, nezinau
). Bet tiek s... pas musu vyrus pripumpuota, jog mes visos k..., norim tik pinigu, bmw, barakudos esam.
As, kaip ir nepatenku i barakudu kategorija, tai mane ir karjeriste, ir feministe yra isvadine. Dar aiskino jog, po 5-7 m. as niekam nebusiu reikalinga, joks vyras i mane nepaziures
, tipo kriosena busiu, nors man dar 40 nebutu 

Viena karta su mama diskutavom, kodel italai tokie lipsnus, pliurpaliai, camcaliamcia tokie

Nors labai tikiuosi lietuvi vyra sutikti ir uzsienieciu pasiulymus atmetu (nors gal ir klaida darau, nezinau

As, kaip ir nepatenku i barakudu kategorija, tai mane ir karjeriste, ir feministe yra isvadine. Dar aiskino jog, po 5-7 m. as niekam nebusiu reikalinga, joks vyras i mane nepaziures

Jus ka papasakojot pabaigoje yra baisu... jie tikriausiai jums labai pavydi kad jie tiek nepasieke. Ka jie gali zinot ka jys rytoj sutiksit gal ta zmogu su kuriuo noresit gyvent.
As tai karjeros nepadariau mokslus baigus ir ne menkus tik dabar darbo neturiu ir pries tai dirbau darbininke su mokslais. Bet mane irgi uzkabindavo del to ir ne tik vyrai ir man teko raudot kad tuomet neprisiverciau susirast geresni darba. Tai dabar bandysiu.
Kad mus vadina k... tai cia isaukleti taip yra nuo mazens kad visos tokios, nes kiek girdejau ka sunu mamos apie ju drauges ir zmonas sako tai tiesiog baisu daros ir atrodo koks skirtumas jei joms nepatinka tos marcios gi jie su jom nori gyvent bet ne jos. Kitom aisku vienodai jos rodo jos su bendrauja ir susibendrauja.