QUOTE(Paslaptingoji @ 2009 12 14, 14:08)
Nu ne į temą,bet o tačiau Bjaurybe,nu pailsėk tu vieną kartą

negerai taip,reikia save irgi mylėti.Vieną vakarą gryžus negamink nieko,pagulėk vonioj ar kažką nuveik ką mėgsti.Tikrai nieko tiem vaikam ir tam nabagui

vyrui neatsitiks

kąnors susimeistraus valgyt.Pailsėk tu to tikrai nusipelnei
mūsų praėjusios savaitės meniu. aš kaip nei noro, nei įkvėpimo neturiu sukiotis virtuvėj, tai skurdokai ir gaminu
PIRMADIENIS:
I. 2 "monte", 2 desertinės varškytės, sumuštiniai su sūriu ir rūkyta šonine, kava su pienu
II. cepelinai (pas mamą), daržovės su jautiena
III. bulvės su keptu zuikiu, agurkų salotos
IV. arbata, šokoladiniai meduoliai
ANTRADIENIS
I. 2 "monte", jogurtas, ryžių košė
II. daržovienė su mėos kukuliais, šoninė su virtom bulvėm
III. sumuštiniai su vytinta dešra, kiviai
IV. Virtinukai su varške (dar du krepšelius prisidariau ir užšaldžiau), jogurtas
TREČIADIENIS
I. avižinių dribsnių košė, sumuštiniai su vytinta dešra, virtinukai likę su varške
II. kotletai, bulvės, rauginti agurkai (pietūs pas mano tėvus)
III. pyragas su kava, mandarinai, kuprė su duona ir sūriu
IV. zrazai su šonine ir sūriu, bulvių košė, morkų salotos, žirneliai, daržovienė su mėsos kukuliais
KETVIRTADIENIS
I. sumuštiniai su ta apčia dešra, 'monte", vaisinė tyrelė su varške, 2 pyragėliai su kava
II. perlinių kruopų sriuba, daržovienė su jautiena, pabaigėm zrazus
III. bandelės su pienu, tyrelė su varške, orinukas
IV. avižinių dribsnių košė, miltiniai blynai su uogiene, grietine
PENKTADIENIS
I. 2 monte, kiaušinienė, sumuštiniai su rūkyta kupre ir kava
II. vakarykštė pabaigimui perlinių sriuba, daržovienė su mėsa
III. bandelė, riestainis su kava, šlapiankė mažiukui
IV. dešra su makaronais ir kečupu, meduoliai su pienu
ŠEŠTADIENIS
I. ryžių košė vaikam, man ir b-sumuštiniai su ta pačia dar dešra
II. sūreliai, sausainiai, daržovienė su mėsos kukuliais
III. raganos kepsnys, marinuoti agurkai
IV
sūdyta silkė su kuo papuola, užkandžiai -kas ką randa šaldytuve, vaisinė tyrelė su varške mažajam
SEKMADIENIS
I. manų košė visiems, jogurtas, bananas, šlapiankė, kava su pienu
II. daržovienė su kukuliais, cepelinai pas b tėvus
III. kiviai, jogurtas, bananas, sausainiai, vaisinė tyrelė su varške
IV. šokoladnis varškės pyragas, pienas, arbata
na va, kasdien dar verdu kompotą mažajam, dar neįrašau vieno kito vaisiaus ar skanėsto, tiesiog pasimiršta. kasdien mažajam verdu atskirai daržovienes su mėsa, mb mėgsta valgyti vakare labiau. pirkau nemažai, daug dar liko, t.y. aliejus (buvo akcija), žuvies faršas, ketčupui akcija, tai prigriebiau 2, konservuoti žirneliai, kukurūzai, pupelės net nepraimti, varškės dar liko pusė kg, margarino nepraimtas indelis.
praleista 189 lt, dar pirkom 2 butelius šampano ir 1 butelį vyno, jų neįskaičiavau, ne šampė dovanų, o vynas atsargai
na su pareita savaite tai

daug tokių nereikalingų pirkinių, bet nesusilaikau

nei aš, nei b.jis l. mėgsta vėlai vakare kokius riestainius, meduolius ar pyragą su pienu, vaikas mėgsta sūrelius, monte dar iš lenkų buvom pigiai nusipirkę, vaikas ryte prieš einant į mokyklą tik tokius ir valgo, neįkišu nieko kito.