Kažkaip įtarimas kilo, kad ant Šakalienės (ar kaip ten ji) užsirovei
 Kažkaip įtarimas kilo, kad ant Šakalienės (ar kaip ten ji) užsirovei  
 Viskas gerai kas gerai baigiasi.
Aukit sveikos ir laimingos

Žmonių charakterio greit nepakeisi (nors žinoma maloniau būtų, jei po kokių 7 gimdymų medikas vis dar šypsotųsi ir 8 gimdyvei).  Bet normaliomis sąlygomis dirbantys žmonės turbūt po tiek gimdymų per dieną neturėtų priiminėt.
 Žmonių charakterio greit nepakeisi (nors žinoma maloniau būtų, jei po kokių 7 gimdymų medikas vis dar šypsotųsi ir 8 gimdyvei).  Bet normaliomis sąlygomis dirbantys žmonės turbūt po tiek gimdymų per dieną neturėtų priiminėt. . Vo čia tai jau beveik ir kriminalas
 . Vo čia tai jau beveik ir kriminalas   

tai populiarūs Kauno Mažylio gimdymo namai.Gydytoja,kuri niekaip nenorėjo padėti gimti mano Miglutei skambia ir įsimintina pavarde KARALIENĖ.O gal už solidžia sumelę jos profesionalumas visai kitoks???
  tai populiarūs Kauno Mažylio gimdymo namai.Gydytoja,kuri niekaip nenorėjo padėti gimti mano Miglutei skambia ir įsimintina pavarde KARALIENĖ.O gal už solidžia sumelę jos profesionalumas visai kitoks???  Ir labai dėkui visoms už palaikymą
  Ir labai dėkui visoms už palaikymą   

aš esu iš Klaipėdos ir nelabai pasitikiu KGN, tad ruošiuosi gimdyti Kaune, pasiskaičius, kažkodėl atrodė, kad Mažylis visai tinkamas, bet nepažįstu aš ten daktarų, taip kad visai tikėtina, kad gelėčiau pakliūti ir pas tą minėtają
 aš esu iš Klaipėdos ir nelabai pasitikiu KGN, tad ruošiuosi gimdyti Kaune, pasiskaičius, kažkodėl atrodė, kad Mažylis visai tinkamas, bet nepažįstu aš ten daktarų, taip kad visai tikėtina, kad gelėčiau pakliūti ir pas tą minėtają  užtat dabar pagalvosiu.....
 užtat dabar pagalvosiu..... 
  ir Miglutei
 ir Miglutei  

Nu visur visko pasitaiko, bet didžioji dalis tikrai ne tokie
 Nu visur visko pasitaiko, bet didžioji dalis tikrai ne tokie  O jei matai,kad toks, tai reikia jį ,,pastatyt" į vietą, l. greitai apsiramina. Aš tokiu atveju esu kelis kartus paklausus: ,,Ar jums,ponia, atsibodo jūsų darbo vieta?" Labai gerai suveikia
 O jei matai,kad toks, tai reikia jį ,,pastatyt" į vietą, l. greitai apsiramina. Aš tokiu atveju esu kelis kartus paklausus: ,,Ar jums,ponia, atsibodo jūsų darbo vieta?" Labai gerai suveikia  

jie neverti gydytojo vardo
 jie neverti gydytojo vardo