Talita, labai grazu, o is ko tie besmegeniai?
Saulegraza, na ir darbelioooo, jei is 3 normu
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 09, 13:58)
namukam tai as ištikima bea meduolinei tešlai.. o valgymui bandysiu šiemet kokius kitus... nors visais metais ir meduolius iš bea tešlos kepdavau

nieks neklausė... o mano namuko perykštis išsamus aprašymas yra namukų temoj

ten ir stogo paslaptys atskleistos
as tai per vieną kartą.. nes kai puošiu tai virtuvė kaip mūšio lauke atrodo
man tai tiesą sanakt to glajaus skonis šlykštus... nesuprantu ko ten pridėta (kalbu apie riūžavą) kažkada per klaidą nusipirkau
O as kepiau ir nameli ir meduolius is Bea teslos, na man jie super, tik kai iskepi kieti, o kita diena jau pamiksteje, ir kocioju labai plonai, man tai skanuciai.
Gailiuosi, kad Nerytes nesigavo, visos taip giria....
O kokius kepsi valgymui?
Eisiu studijuot tavo namuko pernykscio aprasymo
As tai tvarkingai vakar dirbau, ale jau siandien gal irgi bus musis

bet nieko tokio per kelis kartus dirbti? ar geriau iskart? bijau kad nepradetu luzinet dabar sustinges glajus kai kur dar teks dalipint
Nesiryztu ir Cypsiuko bandyt, po anos nesekmes.
Bea iseina geri tai ir maisau kelinta karta
Dar noreciau pabandyti imbierinius sausainiukus - namukus Bea.
Papildyta:
QUOTE(Martini @ 2009 12 09, 15:24)
Aš irgi norėjau minkštų meduolių ir iš visų atsiliepimų supratau, kad Nerytės bus tinkamiausias variantas, bet....
turbūt kažką ne taip dariau, nes tešla gavosi labai guminė, traukėsi, todėl formelės gavosi negražios. Iškilo labai, nors ir dėjau tik 1 su trupučiu šaukštelio sodos... Net nežinau, kas ne taip
Nenusimink, ir man taip nutiko, kai ispjovem formeles, jos vos ne dvigubai susitrauke dedant i skardele, o jau stoooris gavosi, tai koks 1,5-2cm iskeptu
Kazka mes ne taip darom