Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(Kristtute @ 2007 05 04, 16:44)
Nu vaikas vaikui nelygus  schmoll.gif  Maniškis 3 mėnesių 69cm buvo ir į senesnio modelio lopšį su kombinzoniuku jau sunkiai tilpo  unsure.gif

Na jau nieko nebesuprantu, tai ka mano vaikas išeitų taip į lopšy tilps tik iki 4-5 mėn blink.gif blink.gif blink.gif tai kam daromi tokie maži lopšiai, juk vaikas ir 7 mėn dar ne pilnai sėdi, tai ka man jau lapkrity ar gruody vaikiuką į sportinuką reikės sodint . nesamonė kažkokia doh.gif , dar pasikartosiu, kad GERESNIŲ GAMINTOJŲ LOPŠIUKAI VISI SAVO ILGIU LAAABAI PANAŠŪS, tai kaip verčiatės mamytės tokiais atvejais, kai žiemą 6 mėn. kūdikėlis jau nebetelpa į lopšy ?????? g.gif O naujo modeliuko Ct. 1 , lopšys apie 72, 73 cm. pasimatavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 05 05, 20:31)
Taip suklydau doh.gif  ilgis lopsiuko 60cm smile.gif
cia as turiu aprasyma apie ji,tai ir sumaisiau.Aciu kad pastebejot smile.gif

naujuju modeliu lopsiu ilgis yra 74cm. Sunui 6 men, lauke tikrai nesilta, ir telpa jis ten miegot su kombezu laisviausiai..

jei reikia dideliu lopsiu - rinkites seno dizaino lenkiskus vezimus. tik ten daugiau kitoku trukumu rasit...
Atsakyti
Mamytes,ketinu savo mergaitei nupirkti chicco ct 04. Kaip jums sis vezimas,gal galite pasidalyti savo patirtimi,ar verta pirkti si vezimeli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 05 10, 14:09)
Dideli lopšiai tikrai patogesni vaikams tiek žiemą tiek vasarą, o ir tikrai rinktis galima ne vien iš "seno dizaino" lenkiškų vežimų.

be abejo, tik tas didelis lopsys ne tiek jau daug ir didesnis. Be to, esu is tu mamu, kurios ziuri ne tik i vaiko komforta, bet ir i savo.
Ne taip jau seniai ieskojau vezimo (sitas chicco s3 musu antrasis, pries tai turejom hauck, kuris 2 menesiu neatlaike), taip kad tikrai rinkausi is ivairiu variantu ir puikiai zinodama ko noriu. Taip kad galiu drasiai teigti, kad dideliu lopsiu pasirinkimo nera, apart mano minetu seno dizaino lenkisku (ju ir naujas nuo seno nelabai skiriasi), ir BC preludo (bet sitie lopsiai negaminami ir ju spalvu menkas pasirinkimas).
ir tikrai neirodysit, kad 74 cm vaikui neuztenka, nes 6-7 men vaikio jau nalabai saugu vieno palikt lopsyje. Vis tiek tokiam amziuje rinksites jau sportini varianta. \
Beje, musu vaikas 69cm, 8,6kg, dabar apvilktas zieminiu kombinezonu, ikistas i vezimo voka ir puikiai miega, nejausdamas jokio erdves trukumo. smile.gif
Atsakyti
dabar kai desiu atsakinet biggrin.gif
QUOTE(tina2 @ 2007 05 07, 15:19)
Dar telpa, bet, tai kad, lopsys iki puses metu - tikra tiesa  smile.gif . Nors vasara nebereikia tu visokiu siltesniu rubeliu, todel vasarinukam gal ir ilgiau.

manau kad kaip tik vaikam gimusiem apie balandi, visa vasara lopsiukas bus, o musiskiams juk irgi - dabar jau vis ploniau rengiam...namie vaikas vezime visiskai nebuna, bet dar telpa ir silciau aprengtas ir dar tilps. tik va jau nenori jis gulet. dar su auto kedute pasitampysim atn ratuku ir po poros menesiuku bus galima jau sportinuko medziagas rengt smile.gif

QUOTE(baibai @ 2007 05 09, 17:02)
Na jau nieko nebesuprantu, tai ka mano vaikas išeitų taip į lopšy tilps tik iki 4-5 mėn blink.gif  blink.gif  blink.gif tai kam daromi tokie maži lopšiai, juk vaikas ir 7 mėn dar ne pilnai sėdi, tai ka man jau lapkrity ar gruody vaikiuką į sportinuką reikės sodint . nesamonė kažkokia doh.gif , dar pasikartosiu, kad GERESNIŲ GAMINTOJŲ LOPŠIUKAI VISI SAVO ILGIU LAAABAI PANAŠŪS, tai kaip verčiatės mamytės tokiais atvejais, kai žiemą 6 mėn. kūdikėlis jau nebetelpa į lopšy ?????? g.gif O naujo modeliuko Ct. 1 , lopšys apie 72, 73 cm. pasimatavau 4u.gif

4-5 men vaika dar ikisi siltai aprengta, bet 6-7 jau nebe. sportinukas turi gulima padeti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(renatukasss @ 2007 05 15, 15:03)
Mes ir naudojam Chicco S3 triratį. Na viskas  tai  thumbup.gif , bet tik nepatinka, kad darda. Bet čia paskaičiau, kad turi įsijungti amortizatoriai. Gal galite pasakyti kur jų ieškoti ir ką spausti

nu neturėtų dardėti... aš ir pakietintais amortikais per mišką važinėjau - nedarda...
Amortikai S3 visada įjungti, tik galima reguliuoti jų kietumą, t.y. spiruoklių lankstumą. Jungikliukus rasi ties galiniais ratais prie amortizuojančių spyruoklių (pas mus jos oranžinės). Tai tuos pilkus plastmasiukus gali pasukti arba "cypsiukais" į vidų, arba į save. Tik abu turi būt vienodai. O šiaip aš turiu S3 intrukcijas PDF formate, jei nori permesiu smile.gif
Tik tuo atveju gal man až arba meilą brūkštelk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciukas @ 2005 11 04, 21:18)
Sveikos visos mamytes,
gal kas turit ar turejot Chicco Trio Ct 0.1?
Jei galit parasykit atsiliepimus apie si vezimuka. Ar sis vezimukas geras, ar jo ratukai nepermazi ziemai?
Dekui smile.gif

Mes turim C1. Tai truputi senesnis modeliukas, bet isvaizda ir funkcijos beveik nesiskiria. Praktiskai skiriasi tik audinys. Siap labai fainas. lengvai susilanksto, patogus nesti. Man labiausiai patiko, kad lopsiuka galima prisegti saugos dirzais automobilyje ir pati vaika lopsiuke taip pat. Taigi, jei vaziuoji daznai viena su vaikiukiu, gali buti rami del jo saugumo. trukumas - mazam kudikeliui lyg ir noretusi minkstesnes vaziuokles, nors sio vezimo amortizatoriai reguliuojasi. Taip pat, jei sunkus vaikelis, tai su lopsiuku nesti taip pat gana sunku, nes pats lopsus sveria apie 4,5 kg, bet jei vyrai padeda, tai netrukdo biggrin.gif
Atsakyti

natylli labai sveikinu wink.gif tikiuos kad chicco ir nenusivilsi. as tai labai patenkinta siuo vezimuku. ir labai patinka, kad kedute ir lopsi galima ant tokio nedaug vietos uzimancio remo det smile.gif
[/quote]

Aciu smile.gif Siandien pastebejau kad lopsiuko vidus is poliesterio,tai cia nelabai gerai gal,As ir galvoju kodel mazylis prakaituoja lopsiuke unsure.gif
Atsakyti
as mazui po galva kedutej tiesiu merliuka, lopsy - flaneline palute kad neprakaituotu.

kai turejau drobine kedute chicco - pilka tokia - neprakaitavo. uztat sportinukas tos medziagos, tai laisvai guli ir neprakaituoja vaikas
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 07, 15:09)
as mazui po galva kedutej tiesiu merliuka, lopsy - flaneline palute kad neprakaituotu.

kai turejau drobine kedute chicco - pilka tokia - neprakaitavo. uztat sportinukas tos medziagos, tai laisvai guli ir neprakaituoja vaikas

na nežinau tie plastikiniai lopšiai tiek chicco tiek pegperego tokiu oru kaip dabar tikrai neatrodo super super?
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 06 07, 14:26)
na nežinau tie plastikiniai lopšiai tiek chicco tiek pegperego tokiu oru kaip dabar tikrai neatrodo super super?

nu nzn, vakar su lopsiu veziau vaika - manasis linkes prakaituot, bet tik su bodziuku be rankoviu ir iklota palute ir viskas ok, o jei be palos - troskinas vaikas lopsy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 07, 12:30)
nu nzn, vakar su lopsiu veziau vaika - manasis linkes prakaituot, bet tik su bodziuku be rankoviu ir iklota palute ir viskas ok, o jei be palos - troskinas vaikas lopsy biggrin.gif

na taip,buvom siandien lauke su bodiku,patiesiau palute tai nesuprakaitavo smile.gif
ziuresim kaip toliau bus smile.gif
Aciu uz pataryma
Atsakyti