Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 04, 13:37)
Man ką tik laimėtą puodą atvežė assa.gif

parodyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 04, 13:37)
Man ką tik laimėtą puodą atvežė assa.gif

O man atvežę naujųjų išvakarėse wub.gif lb faina keptuvė ne puodą biggrin.gif tai db turėsiu keturias keptuvės hihihi.gif

atvežę labai faina mergina , ir nerealiai gražiai ir prabangiai supakuota wub.gif toški biški gedos apturėjau bet tikiuosi ji net nepastebėjo tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 04 sausio 2010 - 14:52
QUOTE(Lera @ 2010 01 04, 13:46)
toški biški gedos apturėjau bet tikiuosi ji net nepastebėjo  tongue.gif  blush2.gif

ką pridirbai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 01 04, 15:22)
ką pridirbai? biggrin.gif

ai nu sakau gėda tai nesakysiu blush2.gif

nu nieko nepridirbau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 01 04, 14:39)

user posted image user posted image

QUOTE(Lera @ 2010 01 04, 14:46)
O man atvežę naujųjų išvakarėse  wub.gif lb faina  keptuvė ne puodą  biggrin.gif  tai db turėsiu keturias keptuvės hihihi.gif

atvežę labai faina mergina , ir nerealiai gražiai ir prabangiai supakuota  wub.gif toški biški gedos apturėjau bet tikiuosi ji net nepastebėjo  tongue.gif  blush2.gif

Aš keptuves turiu su akmens mases danga, man jos labai patinka, o puodo reikėjo vaikui košės virt, nes tik greitpuodžius turėjau blush2.gif Nu jo, supakavo tai labai gražiai, ir su kaspinais bigsmile.gif Parodyk savo keptuvę ax.gif
Atsakyti
baik baikas , nefotkinsiu aš tos keptuvės biggrin.gif keptuve kaip keptuve , vokiška aukštos kokybes iš titano biggrin.gif SKK germany firmos smile.gif TOKIA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 04 sausio 2010 - 17:31