Ne, cia tikroji Juka. ji jau sieke lubas, mes ja nupjovem ir ji prazydo. Dabar jau visai issiskleide. Kvapas panasus i alyvu. Dracenu turiu irgi ivairiu rusiu. Jos yra giminingos.
Ji zydi per 18metu karta

Labukas
Jungiuosi į temukę
Mn draugė atidavė savo gėlytę,buvo nurudavę gliukai lapų,bet atrodo atsigauna jau

Jungiuosi į temukę

QUOTE(***Perlita*** @ 2010 02 01, 19:31)
Labukas
Jungiuosi į temukę
Mn draugė atidavė savo gėlytę,buvo nurudavę gliukai lapų,bet atrodo atsigauna jau 

Jungiuosi į temukę

Čia tikrai dracena, jukų žiedai visiškai kitokie. http://media.photobu.../IMG_0002-1.jpg įmetu dar vieną nuorodą su žydinčia dracena. Jukos žydi varpeliais.
QUOTE(Alri @ 2010 02 01, 09:51)
Ne, cia tikroji Juka. ji jau sieke lubas, mes ja nupjovem ir ji prazydo. Dabar jau visai issiskleide. Kvapas panasus i alyvu. Dracenu turiu irgi ivairiu rusiu. Jos yra giminingos.
[img] Ji zydi per 18metu karta
Čia tikrai dracena. Darbe žydi kas antri metai. Priežiūros sąlygos labai panašios. Tiesa, po didžiulio žydėjimo ji sunyko ir beveik jau amen buvo. Visų nuostabai ir pasmerkimui, aš pasielgiau taip, kaip su juka - nupjoviau visiškai ir liko tik storas kotas. Ir ką jūs manot - per pusmetį užaugo pusės metro dracena.

QUOTE(alvara @ 2010 02 03, 21:05)
Čia tikrai dracena. Darbe žydi kas antri metai. Priežiūros sąlygos labai panašios. Tiesa, po didžiulio žydėjimo ji sunyko ir beveik jau amen buvo. Visų nuostabai ir pasmerkimui, aš pasielgiau taip, kaip su juka - nupjoviau visiškai ir liko tik storas kotas. Ir ką jūs manot - per pusmetį užaugo pusės metro dracena.
Skeptikai buvo nugalėti 

O gal galite tiksliau nupasakoti kurioje vietoje pjovete?nes mano drasena 4 metus is eiles zydejo, o siais jau nebe..ir augt buvo sustojus,maniau kad mirsta,bet jau koks menuo atsigauna,pradejo lapelius leist..
Pažiūrėkit merginos ar pas mane Juka ar ne??

laba diena
noriu jusu patarimo, musu jukai jau kokie 5 metai,atrode kaip ir gerai viskas, bet viena ryta, ateinu o ten tos dvi sakos, su zaliais lapais nulinkusios
atrodo taip lyg butu nulauztos, ir ten lapai pradejo dziuti.tai su lyg kuria vieta reikia nupjauti
lyg su tuo kamienu ar su lyg ta vieta kur nuluzo??
ir tiesa, kiek skaitinejau tema ir maciau foto, tai visu tokios grazios, o musu kazkokia pavargus,atrodo, pats kamienas ilgas, o virsunej tik toks dvi sakos atsikisusios(dabar ir jos nuluzo). gal galima ta kamiena kaip nors irgi prapjauti, ir is ten islys dar kokia ataugele?? buciau dekinga uz pagalba

QUOTE(***Perlita*** @ 2010 02 04, 13:36)
Manyčiau,kad čia Dracena.
SOS..
Nebezinau ka daryti...Mano jukos lapai geltonuoja kosminiu greiciu. Nespeja naui prasikalti jau krastai gelsvi..
Nebezinau ka daryti...Mano jukos lapai geltonuoja kosminiu greiciu. Nespeja naui prasikalti jau krastai gelsvi..

QUOTE(newlina @ 2010 03 14, 05:50)
SOS..

bandykite persodinti gal ant saknu turi koki amara