Įkraunama...
Įkraunama...

Juka

Ne, cia tikroji Juka. ji jau sieke lubas, mes ja nupjovem ir ji prazydo. Dabar jau visai issiskleide. Kvapas panasus i alyvu. Dracenu turiu irgi ivairiu rusiu. Jos yra giminingos.user posted imageuser posted image Ji zydi per 18metu karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 01 vasario 2010 - 08:53
Labukas 4u.gif
Jungiuosi į temukę ax.gif Mn draugė atidavė savo gėlytę,buvo nurudavę gliukai lapų,bet atrodo atsigauna jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2010 02 01, 19:31)
Labukas 4u.gif
Jungiuosi į temukę ax.gif Mn draugė atidavė savo gėlytę,buvo nurudavę gliukai lapų,bet atrodo atsigauna jau biggrin.gif

Čia tikrai dracena, jukų žiedai visiškai kitokie. http://media.photobu.../IMG_0002-1.jpg įmetu dar vieną nuorodą su žydinčia dracena. Jukos žydi varpeliais.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 02 01, 09:51)
Ne, cia tikroji Juka. ji jau sieke lubas, mes ja nupjovem ir ji prazydo. Dabar jau visai issiskleide. Kvapas panasus i alyvu. Dracenu turiu irgi ivairiu rusiu. Jos yra giminingos.user posted image[img] Ji zydi per 18metu karta

Čia tikrai dracena. Darbe žydi kas antri metai. Priežiūros sąlygos labai panašios. Tiesa, po didžiulio žydėjimo ji sunyko ir beveik jau amen buvo. Visų nuostabai ir pasmerkimui, aš pasielgiau taip, kaip su juka - nupjoviau visiškai ir liko tik storas kotas. Ir ką jūs manot - per pusmetį užaugo pusės metro dracena. biggrin.gif Skeptikai buvo nugalėti clap.gif
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2010 02 03, 21:05)
Čia tikrai dracena. Darbe žydi kas antri metai. Priežiūros sąlygos labai panašios. Tiesa, po didžiulio žydėjimo ji sunyko ir beveik jau amen buvo. Visų nuostabai ir pasmerkimui, aš pasielgiau taip, kaip su juka - nupjoviau visiškai ir liko tik storas kotas. Ir ką jūs manot - per pusmetį užaugo pusės metro dracena. biggrin.gif  Skeptikai buvo nugalėti  clap.gif

O gal galite tiksliau nupasakoti kurioje vietoje pjovete?nes mano drasena 4 metus is eiles zydejo, o siais jau nebe..ir augt buvo sustojus,maniau kad mirsta,bet jau koks menuo atsigauna,pradejo lapelius leist..
Atsakyti
Pažiūrėkit merginos ar pas mane Juka ar ne??
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Perlita***: 04 vasario 2010 - 13:53
laba diena 4u.gif noriu jusu patarimo, musu jukai jau kokie 5 metai,atrode kaip ir gerai viskas, bet viena ryta, ateinu o ten tos dvi sakos, su zaliais lapais nulinkusios unsure.gif atrodo taip lyg butu nulauztos, ir ten lapai pradejo dziuti.tai su lyg kuria vieta reikia nupjauti g.gif lyg su tuo kamienu ar su lyg ta vieta kur nuluzo?? g.gif ir tiesa, kiek skaitinejau tema ir maciau foto, tai visu tokios grazios, o musu kazkokia pavargus,atrodo, pats kamienas ilgas, o virsunej tik toks dvi sakos atsikisusios(dabar ir jos nuluzo). gal galima ta kamiena kaip nors irgi prapjauti, ir is ten islys dar kokia ataugele?? buciau dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2010 02 04, 13:36)
Pažiūrėkit merginos ar pas mane Juka ar ne??
user posted image

Manyčiau,kad čia Dracena.
Atsakyti
sveikos as ir turiu juka na ji is to kieto kamieno yra isleidusi tris atzalas labai graziai augo stiebesi, bet viena ryta ziuri o gi tos ataugos nulinkusios kas tai galejo buti ar ji savo svorio neislaiko? gal kas zinosit prasau padekite gaila gelytes g.gif
Atsakyti
prasau padekite doh.gif
Atsakyti
SOS..

Nebezinau ka daryti...Mano jukos lapai geltonuoja kosminiu greiciu. Nespeja naui prasikalti jau krastai gelsvi.. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(newlina @ 2010 03 14, 05:50)
SOS..

Nebezinau ka daryti...Mano jukos lapai geltonuoja kosminiu greiciu. Nespeja naui prasikalti jau krastai gelsvi.. cry.gif

bandykite persodinti gal ant saknu turi koki amara
Atsakyti