Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais (II tema)

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 12 10, 20:32)

Fainulkos wub.gif
Atsakyti
ačiū. blush2.gif Kaip tik šiuo momentu tyrinejau Tavo Jediara albumą ,jau kokie grožiai :wub:Paskutiniu laiku mane ypač žavi lelijos,oho kokia pas tave įvairovė thumbup.gif Mano lelijas vis vabalai raudoni sugraužia ,dažnai užveluoju nupurkšti.Gal Tu regurialiai purški??, kad jos tokios ''nepaliestos'' gražios.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 12 10, 21:00)
ačiū. blush2.gif Kaip tik šiuo momentu tyrinejau Tavo Jediara albumą ,jau kokie grožiai  :wub:Paskutiniu laiku  mane  ypač žavi lelijos,oho kokia pas tave įvairovė thumbup.gif Mano lelijas vis vabalai raudoni sugraužia ,dažnai užveluoju nupurkšti.Gal Tu regurialiai purški??, kad jos tokios ''nepaliestos'' gražios.

Ačiū 4u.gif Taip, tuos vabalus ne tik purškiu bet ir rankioju juos, jų lervas. Bjaurūs padarai gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 10, 22:43)
Ačiū  4u.gif Taip, tuos vabalus ne tik purškiu  bet ir rankioju juos, jų lervas. Bjaurūs padarai  gun_bandana.gif

o kai aš pasisodinau lelijas žiemines, tai man jos vasarą iš viso nežydėjo. Išaugo labai nedidelės, nesišakojo tik pačioje viršūnėje išaugino mažus svogūnėlius, kuriuos ir gi jau pasodinau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 10, 20:01)
Rodykime ir kambarinių augalų žiedus - juk dabar jų metas  thumbup.gif

Tą ir aš norėjau pasakyti , rodomės kas šiou metu žydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 11, 11:30)
Tą ir aš norėjau pasakyti , rodomės kas šiou metu žydi  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lewisia, gražu wub.gif Galvojau, kad čia orchidėjų žiedai, bet atidžiau pasižiūrėjus-sanpaulijos?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 11, 23:06)
Lewisia, gražu wub.gif Galvojau, kad čia orchidėjų žiedai, bet atidžiau pasižiūrėjus-sanpaulijos?

Taip, tai sanpaulijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 00:00)
Taip, tai sanpaulijos  mirksiukas.gif

kažkada auginau. Tokius žiedus pamačius -užsinorėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 12, 13:56)
kažkada auginau. Tokius žiedus pamačius -užsinorėjau blush2.gif

Tai būtų dar vienos ligos simptomas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 15:09)
Tai būtų dar vienos ligos simptomas  lotuliukas.gif

Sveikos, smagu Jus cia matyti smile.gif
O man atvirksciai pasidare... Nuo sanpauliges ant amariliu virusas persimete doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti