Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais (II tema)

Gražūs pavasariniai žiedeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 29, 22:02)
Taip, žiedas labai įspūdingas  wub.gif , bet dėl kvapo jos taip ir neauginu  blush2.gif

Ir be reikalo schmoll.gif. Jokio kvapo mano amorfofalus neturi. Žydi kasmet. Bulvė netelpa dideliame vazone, dar kasmet po 10 vaikų užaugina thumbup.gif Sugalvojau pasigirti... tongue.gif Nes pavasaris, žiedų jūros...tik sprogsta, tik lenda, tik kvepia... 4u.gif Nenustebinsi g.gif .Taigi čia mano šiemetinis žiedas. O stiebą ir lapus parodau jos pernykščius. Man jau stiebas koks gyvatiškas... Bet ir žiedo spalva tai kitokia negu čia temukėj buvo rodytų schmoll.gif Per savo didumą tai nėjo gerai fotografuojant susikompozicint blush2.gif Kol prisiruošiau, žiūriu jau nukabino nosį, vysta... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 04 20, 01:38)
Ir be reikalo schmoll.gif. Jokio kvapo mano amorfofalus neturi. Žydi kasmet.

Tikrai bigsmile.gif O čia ne "lavongėlė" ax.gif , nes žiedas tai labai gražus wub.gif
Atsakyti
O čia mano laiptinės gigantas pražydo biggrin.gif
Atsakyti
Gaila,bet kažko neįkelia nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
o mano pinigu medis prazydo dviem nedideliais ziedeliais

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aiste @ 2010 04 21, 21:51)
o mano pinigu medis prazydo dviem nedideliais ziedeliais

Nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Fonda, labai noreciau jusu lavongeles vaiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 04 21, 21:58)
Fonda, labai noreciau jusu lavongeles vaiko  bigsmile.gif

Tai sakyk, kaip tau perduoti. schmoll.gif Nors ir kelis... Mes Kaune. Rašyk katytes@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 04 20, 07:02)
Tikrai  bigsmile.gif  O čia ne "lavongėlė" ax.gif , nes žiedas tai labai gražus  wub.gif

Na skaičiau,kad taip vadina. Tik nesuprantu, dėl ko schmoll.gif . Mes tokį smirdalį panašų į kaktusą vadinam. Žydi tamsiais lyg bordo-rudais žioedais, tai žalios musės juose turškiasi...iš malonumo tongue.gif Neauginau aš jų... ax.gif O šita man labai patinka. Unikali, kaip gėlė. thumbup.gif Gal ir tau prie hiacintų pridėti kokią bulvę? schmoll.gif Tiesa, viską galiu ir dabar perduot... Plius sausą kamsio šaką tongue.gif Na dar nesprogsta, mieliausias blink.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 21 balandžio 2010 - 23:22
QUOTE(Fonda @ 2010 04 22, 01:16)

Na skaičiau,kad taip vadina. Tik nesuprantu,  dėl ko schmoll.gif . Mes tokį smirdalį panašų į kaktusą vadinam. Žydi tamsiais lyg bordo-rudais žioedais, tai žalios musės juose turškiasi...iš malonumo tongue.gif Neauginau aš jų... ax.gif O šita man labai patinka. Unikali, kaip gėlė. thumbup.gif Gal ir tau prie hiacintų pridėti kokią bulvę? schmoll.gif Tiesa, viską galiu ir dabar perduot... Plius sausą kamsio šaką tongue.gif Na dar nesprogsta,  mieliausias blink.gif  ax.gif  lotuliukas.gif

Žinau šį kaktusą - lyg stapelija vadinasi, žiedas gražus, bet kvapas schmoll.gif Nors ginuros žiedų kvapelis taip pat, kaip neplautų kojunių rolleyes.gif
Gal ir "susigundyti" pabandyti auginti g.gif ax.gif O dėl perdavimo, jei gali, dar paaugink, kai tik važiuosiu į Kauną - parašysiu (jau du šeštadienius iš eilės buvau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 22, 07:02)
Žinau šį kaktusą - lyg stapelija vadinasi, žiedas gražus, bet kvapas  schmoll.gif  Nors ginuros žiedų kvapelis taip pat, kaip neplautų kojunių  rolleyes.gif
Gal ir "susigundyti" pabandyti auginti  g.gif  ax.gif  O dėl perdavimo, jei gali, dar paaugink, kai tik važiuosiu į Kauną - parašysiu (jau du šeštadienius iš eilės buvau doh.gif )

Gerai drinks_cheers.gif Bantuką užrišiu ant to ružavuko. Gal baltų hiacintų neturi? Tu visokiausių gražiausių gėlyčių turi 4u.gif Gal pilnavidurio senoviško narcizo balto kokį svogūnėlį turi? Man šitie didžiaausiai nelabai patinka schmoll.gif O tie poetinių giminaičiai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 04 23, 00:44)
Gerai drinks_cheers.gif Bantuką užrišiu ant to ružavuko. Gal baltų hiacintų neturi? Tu visokiausių gražiausių gėlyčių turi 4u.gif Gal pilnavidurio senoviško narcizo balto kokį svogūnėlį turi? Man šitie didžiaausiai nelabai patinka schmoll.gif O tie poetinių giminaičiai labai labai thumbup.gif

Tik baltą jacintą ir auginu ax.gif
Turiu pilnavidurį senovišką, bet jie susodinti kartu su poetiniais, tai kol nepražydės - nežinosiu kuris doh.gif blush2.gif Bet juos ir po žydėjimo galima iškasti ax.gif
Atsakyti