Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais (II tema)

QUOTE(jediara @ 2010 07 01, 19:11)
thumbup.gif O pas mus avižėmis, nes jų kvapas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O čia labai kvepianti rožė  ax.gif

user posted image

O pas mus -šimtažiedėmis vadina smile.gif labai graži rožytė,o jau spalva bigsmile.gif
Atsakyti
Na tai visos, matyt, prie jūros savo dailias figūras demonstruojasi...tai gėlytėms parodyti kaip ir neliko laiko... ax.gif Tuščias puslapiukas jau kuris laikas... blush2.gif
Noriu lietuvaitėm žaliąsias rūteles parodyt thumbup.gif Beeet...kaip toj dainoj....Kam tos rūtos, kam tos mėtos blush2.gif prašalaičių nugenėtos... tongue.gif ...O kas ten geltonuoja nelyginant saulė nusileido schmoll.gif biggrin.gif Na dar tokias močiučių ramunytes... šiurpytes jau rodėt, bet kad man jos tokios gražios thumbup.gif nelyginant puikieji gvazdikai...ar bijūnai.. Na rožių jūsų tai nerspjausiu, tai ir nelabai rodysiu... Kam tos rožės, jei bulvės žydi schmoll.gif Tiesa, dar tokios violetiškai melsvos ramumytės taip jau meiliai apsikabinusios .... oro_buckis.gif slap.gif O jau flioksų svaigus kvapas...net dūšią prikelia.... angel.gif pažeme raitaliojasi mėlynieji katilėliai...O saulė taip šviečia...taip šviečia... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 07 04, 00:06)
Na tai visos, matyt, prie jūros savo dailias figūras demonstruojasi...tai gėlytėms parodyti kaip ir neliko laiko... ax.gif Tuščias puslapiukas jau kuris laikas... blush2.gif
Noriu lietuvaitėm žaliąsias rūteles parodyt thumbup.gif Beeet...kaip toj dainoj....Kam tos rūtos, kam tos mėtos blush2.gif prašalaičių nugenėtos...

Kai kurių gėlyčių kvapą galiu tik vaizduotėje pajausti wub.gif wub.gif wub.gif , šie gvazdikai - vieni fainiausių thumbup.gif , o rūtos tikrai širdį pamalonina rolleyes.gif O kas tos melsvos ramunytės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 04, 00:52)
O kas tos melsvos ramunytės? blush2.gif

Na temukės mokslininkė-aiškiaregė tai jūs 4u.gif Tikrai nežinau. Gal ir blogai, kad nelabai domiuosi tais moksliškais, priedo lotyniškai, pavadinimais. Kaimiškas gėlytes mėgstu, kaimiškai ir vadinu... blush2.gif Tikrai pas mane nepamatysit nei surfinijų, nei begonijų (tik kapuose), nei petunijų, nei... skiauteručių tongue.gif ar dar kokių naujoviškų vienadienių gėlių. Šiaip įdomu būtų sužinoti jų tikrąjį pavadinimą schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 04 liepos 2010 - 09:43
QUOTE(Fonda @ 2010 07 04, 11:41)
Na temukės mokslininkė-aiškiaregė tai jūs 4u.gif Tikrai nežinau. Gal ir blogai, kad nelabai domiuosi tais moksliškais, priedo lotyniškai, pavadinimais. Kaimiškas gėlytes mėgstu, kaimiškai ir vadinu... blush2.gif Tikrai pas mane nepamatysit nei surfinijų, nei begonijų (tik kapuose), nei petunijų, nei... skiauteručių tongue.gif ar dar kokių naujoviškų vienadienių gėlių. Šiaip įdomu būtų sužinoti jų tikrąjį pavadinimą schmoll.gif

Reikia Jums žemai lenktis, kad auginate tikras lietuviškas gėles aciuks.gif , o mane vis naujovės "traukia" blush2.gif Tos ramunytės labai panašios į alpinį astrą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 04 liepos 2010 - 09:52
Prazydusi Levisija:

user posted image 4u.gif
Atsakyti
wau..Aina.... clap_1.gif kokia gelyte.... thumbup.gif
Atsakyti
Ir as keleta idedu wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image