Įkraunama...
Įkraunama...

Mano stebuklo atėjimas

QUOTE(auksiukas22 @ 2009 12 09, 23:39)
linkiu jums daud daug saug laimes 4u.gif o mazyliui butinai sesutes mirksiukas.gif

Ačiū už superinius linkėjimus biggrin.gif Visa širdim noriu, kad išsipildytų... po poros metelių smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
wub.gif kaip grazu
Atsakyti
QUOTE(Aga:)) @ 2009 12 10, 00:32)

QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 11, 15:25)
wub.gif kaip grazu

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Va tokias istorijas net malonu skaityti wub.gif , atrodo juokas tas gimdymas palyginus su ta laime isvysti savo mazyli 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif papasakota fantastiskai 4u.gif sveikinimai, aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2009 12 11, 15:55)
Va tokias istorijas net malonu skaityti wub.gif , atrodo juokas tas gimdymas palyginus su ta laime isvysti savo mazyli  4u.gif

Taip ir yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle de Nuit @ 2009 12 11, 15:55)
thumbup.gif papasakota fantastiskai 4u.gif sveikinimai, aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Cia tau 4u.gif 4u.gif
Labai grazu. Aukit dideli ir sveiki smile.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif
Atsakyti
Nu labai gražu, skaičiau ir ašaros kaip pupos riedėjo wub.gif wub.gif Mano dukrytė tą pačią dieną gimus, tai abi panašiu metu gėrėjomės kokie tobuli patys gražiausi mūsų leliukai gimsta 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilaguona @ 2009 12 12, 13:30)
Cia tau  4u.gif  4u.gif
Labai grazu. Aukit dideli ir sveiki smile.gif

QUOTE(monika 22 @ 2009 12 12, 15:48)
Labai graži istorija wub.gif

Ačiū mergaitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 12 12, 17:00)
Nu labai gražu, skaičiau ir ašaros kaip pupos riedėjo  wub.gif  wub.gif Mano dukrytė tą pačią dieną gimus, tai abi panašiu metu gėrėjomės kokie tobuli patys gražiausi mūsų leliukai gimsta  4u.gif  wub.gif

Aš irgi kiekvieną kartą skaitydama sugebu apsižliumbt blush2.gif biggrin.gif Rusnelei linkėjimai nuo Domanto mirksiukas.gif Beje, jei būtų buvusi mergytė - būtų Rusnė (nuo labai seniai man šitas vardas pats pats wub.gif )
Atsakyti
beprotiskai grazu wub.gif
Atsakyti