Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pas mažylius atsiranda apgamai?

Mes gimeme su labai graziu, ryskiu apgamiuku ant slaunies thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
pas prie akytes 2 men. atsirado rolleyes.gif
Atsakyti
Dviejų mėnesių ant petuko atsirado šviesiai ruda dėmė, gan didelė, ilgesnė kaip 1cm. Spalva panaši kaip senatvinių dėmių. Laukiu, kas bus toliau, ar nedidės ir netamsės. Tik negąsdinkit, kad daug tokių gali atsirasti.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdulyte777 @ 2009 11 29, 02:27)
Mes gimeme su labai graziu, ryskiu apgamiuku ant slaunies  thumbup.gif  4u.gif

mes taip pat smile.gif tik daktarai sake, kad vakiukui augant sis apgamas taip pat augs. ir yra didesne tikimybe, kad apgamu atsiras daugiau, todel apgama, su kuriuo vaikas gime, reikia slepti nuo saules, kad negautu tiesioginiu saules spinduliu. cool.gif
Atsakyti
o mes dar ne vieno apgamiuko neturim unsure.gif ,nors pas mane ju nemazai..
Atsakyti
pas mane vien ant vienos rankos 30keli.. ant kitos irgi.. ir šeip apgamuota esu... doh.gif pas lelių kolkas bentjau nėra, norėčiau kad ir nebūtu.. smile.gif
Atsakyti
Niekur nuo tu apgamuku nedinksi Kuo didin auga vaikiukas tuo ju tikrai padaugeja g.gif Maniskis kaip tik gime atrodo nei vieno nemačiau o veliau žiurek jau du ir islindo
Atsakyti
QUOTE(Alexarina @ 2005 11 05, 13:59)
Norėjau paklausti, gal kas žino kada pas mažylius atsiranda apgamai? Pas mano mažylę jau nuo trečio mėnėsio ant veido, prie akies pastebėjau tamsų taškiuką. Galvojom,kad tai spuogas, bet jis iki šiol nepraėjo  schmoll.gif , o dabar mums jau 5 mėn. Ar tai gali būti apgamas ?

Taip, turbut jau daugelis atsake, kad tai gali buti ir yra apgamas. Mano vaikiukas jau gime su apgameliu ant keliuko. Jis buvo visai sviesus, o dabar jau patamsejo ir tapo rudas. Gali but kad apgamelis ant veido buvo labai sviesus ir neatkreipete demesio, o dabar jis patamsejo.
Atsakyti
mazdaug 2 ar 3 men pastebejau, kad vienu metu ir gan staigiai islindo du apgamukai- ant pilvuko ir slaunies, jie tokie idomiai elipses formos g.gif dar sviesus 4u.gif
Atsakyti
mano kleckuciui apgamelis atsirado 6 menesiu,ant rankytes,per sulenkima ten kur "rinkutes yra"tai galima sakyt kad jo beveik nesimato,nes "rinkutes"paslepia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas manaja po bamba neseniai toks mazutis taskiukas atsirado ir neseniai ant kaklo gale mazuti taskiuka radau (pas vyra tuose vietuose yra) Bet kai pamaciau po bamba ta taskiuka, kaip as ji sveiciau lotuliukas.gif galvojau kad kur issipurvino doh.gif lotuliukas.gif tik paskui daejo kad apgamiukas lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kazkur skaiciau kad nuo dvieju metuku pradeda rysketi apgamai g.gif
Atsakyti