Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

na mergiotes ir mazyliai savaitei atsisveikinamj, lekiam pas tevus. atstogausim! sekmes jum, rramybes ir grazaus pavasario
Atsakyti
Gerų atostogų 4u.gif O aš eiti į seminarą negslėsiu schmoll.gif Neturiu kur vaiko palikti.
Atsakyti
Gerai visi pailsekit 4u.gif
Ir as norejau paprasyti, kad apie seminara nors pora zodeliu bruksteletumete, gal but kokiu naujoviu suzinosim smile.gif
Atsakyti
sveiki gyvi... Kaip laikotes?
Laja, kaip Daliuko alergija, gal jau praejo?
Kaip kiti laikotes?Ka veikiat?Kaip lavinates? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 05 25, 11:52)
sveiki gyvi... Kaip laikotes?
Laja, kaip Daliuko alergija, gal jau praejo?
Kaip kiti laikotes?Ka veikiat?Kaip lavinates? 4u.gif  wub.gif

labutis 4u.gif
kaip pailsejot? vacation4.gif
gyvuojam visai neblogai, pasidarem skydliaukes tyrimus - viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes sa cia naujoke.Ar priimtumet mane i savo kompanija?As auginu saules berniuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 05 28, 19:56)
Sveikos mamytes sa cia naujoke.Ar priimtumet mane i savo kompanija?As auginu saules berniuka 4u.gif

4u.gif sveikute 4u.gif
mielai tave priimsim 4u.gif pasidalinsim savo dziaugsmais ir rupesciais kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 05 28, 18:56)

labai gerai, jog prisijungei, o dar ir musu suneliai panasaus amziaus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu mazzyla uz atsakyma.As kai naujoke,tai man truputi nedrasu biggrin.gif
Papildyta:
Aciu mamytes,kad jus visos tokios draugiskos ir su manim bendrausit wub.gif
Atsakyti
Labas ad, alergija nepraeina. Žandukai, kaip obuoliukai is tolo šviečia schmoll.gif
O kaip jums atostogauti sekasi? Daliukas dabar pas močiute pabūna, kai į mankštas nereikia. Nors pastaruoju metu labai nenoriai jis viską daro. Pas logopedę demonstratyviai žiovauja, nors tik ką po koridorių lakstė. Kinezeterapijoj irgi panašiai. Jaučiu arba atsibodo ir teks daryti pertauką arba paieškoti kitų mokytojų paįvairinimui g.gif . Atšventem gimtadienį praeitą savaitgalį. Nepraėjo ramiai. Buvo pusbrolis ir puseserė. Jie visi trys pametinukai, Daliukas pats mažiausias, tai vyrukas vaikėsi gimines ir niekaip nesuprato, ko jie nuo jo laksto. Daliukui torta parodžiau, koks gražus, tai vaikinas iš karto gėles tortines nukrapštyti norėjo. Tortas išvaizdą prarado bigsmile.gif Šianiden važiuosiu Daliuką pasiimti, nes ryt užsiėmimai. Kai vakar išvažiavau slaptai, Daliukas susinervino, aplakstė visus kambarius, nulėkė pažiūrėti į lauką, o mnęs niekur nėr, tai susinervino mažumėle. Na, bet pas močiutę jam labai patinka, tai ilgai neliūdėjo.
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 05 28, 19:56)

sveika 4u.gif na jau ko taip nedrasiai?vgiskas gerai gi, mes cia visos tarsi seses likimo!
zinot cia vis tik bendraut engviau, nes zinom, kad ne vieninteliai, zinom, kad visad cia rasim palaikyma ir zinom, kad visos kartu zengiam per ta pacia pelke! 4u.gif

QUOTE(laja @ 2006 05 29, 11:03)
Labas ad, alergija nepraeina. Žandukai, kaip obuoliukai is tolo šviečia  schmoll.gif
O kaip jums atostogauti sekasi? Daliukas dabar pas močiute pabūna, kai į mankštas nereikia. Nors pastaruoju metu labai nenoriai jis viską daro. Pas logopedę demonstratyviai žiovauja, nors tik ką po koridorių lakstė. Kinezeterapijoj irgi panašiai. Jaučiu arba atsibodo ir teks daryti pertauką arba paieškoti kitų mokytojų paįvairinimui  g.gif . Atšventem gimtadienį praeitą savaitgalį. Nepraėjo ramiai. Buvo pusbrolis ir puseserė. Jie visi trys pametinukai, Daliukas pats mažiausias, tai vyrukas vaikėsi gimines ir niekaip nesuprato, ko jie nuo jo laksto. Daliukui torta parodžiau, koks gražus, tai vaikinas iš karto gėles tortines nukrapštyti norėjo. Tortas išvaizdą prarado  bigsmile.gif Šianiden važiuosiu Daliuką pasiimti, nes ryt užsiėmimai. Kai vakar išvažiavau slaptai, Daliukas susinervino, aplakstė visus kambarius, nulėkė pažiūrėti į lauką, o mnęs niekur nėr, tai susinervino mažumėle. Na, bet pas močiutę jam labai patinka, tai ilgai neliūdėjo.

tai kazin kas tra alergija...O gydytoja jusu nepataria jokiu tyrimu?ar ji kaip ir musiske daugiau klauso mamu, na ko prasai ta ir daro?
o musu atostogu buvbo savaite ir tai ne atostogos buvo, nes vaikui temperatura pakilo, naktim pradejo neramiai miegot ir siaip neramus buvo!galvojom kad dantys, bet ju vis dar ner!Nors naktys tai baisiai sunkios, daug virkauja.
dar labai noretus kad vaikas jau sedet pradetu verysad.gif bet nesedi... jau noretume sedimam vezimuky vezt, bet neiseina! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2006 05 29, 10:03)
Labas ad, alergija nepraeina. Žandukai, kaip obuoliukai is tolo šviečia  schmoll.gif
O kaip jums atostogauti sekasi? Daliukas dabar pas močiute pabūna, kai į mankštas nereikia. Nors pastaruoju metu labai nenoriai jis viską daro. Pas logopedę demonstratyviai žiovauja, nors tik ką po koridorių lakstė. Kinezeterapijoj irgi panašiai. Jaučiu arba atsibodo ir teks daryti pertauką arba paieškoti kitų mokytojų paįvairinimui  g.gif . Atšventem gimtadienį praeitą savaitgalį. Nepraėjo ramiai. Buvo pusbrolis ir puseserė. Jie visi trys pametinukai, Daliukas pats mažiausias, tai vyrukas vaikėsi gimines ir niekaip nesuprato, ko jie nuo jo laksto. Daliukui torta parodžiau, koks gražus, tai vaikinas iš karto gėles tortines nukrapštyti norėjo. Tortas išvaizdą prarado  bigsmile.gif Šianiden važiuosiu Daliuką pasiimti, nes ryt užsiėmimai. Kai vakar išvažiavau slaptai, Daliukas susinervino, aplakstė visus kambarius, nulėkė pažiūrėti į lauką, o mnęs niekur nėr, tai susinervino mažumėle. Na, bet pas močiutę jam labai patinka, tai ilgai neliūdėjo.

As irgi savaitgaliui buvau nuo savao Mantuko pabegusi, saindien vaziuoju parsivezti. Sake kai isvaziavau, tai susirado mano maike ir ant jos atsisedes verke ir sauke mama. taciau greit su mociute surado kitu uzsiimimu. Ismoko svilpti su svilpuku, tai vaiksto po namus ir svilpauja.
Atsakyti