QUOTE(Kokenytė @ 2006 07 12, 13:27)
Begalo jumis žaviuosi kad jūs mokat džiaugtis tuo ką turit,aš tikriausiai per dielė gopšuolė esu kad pastoviai nusiminus vaikštau,bet pagalvojus kodėl gi aš nenoriu perdaug noriu tik būti tokia kaip ir visi ar tai gopšumas?
o as pasakyciau, kad tau labai truksta savanaudiskumo. Mum visiem reikia tureti daug savanaudiskumo, kad dar galetume skirti ir laiko sau, kad galetume pasirupinti ir savimi.
tu pagalvok i ka tu paversi savo gyvenima taip besielgdama? Ne tik savo, bet ir artimuju, o labiausiai vaiko! atrodo, kad labiausiai tau rupi visi kiti, o ne tavo vaikas, ne tu pati. Divo isakymas yra mylek savo artima kaip save pati, o tu jam nusizegi, nes pirma sakinio dalis yra mylek save!ziuredama i kitus tu zudai save. Zinok labai palengvetu, jei tu galu gale nusispjautum i visa pasauli ir gyventum savo gyvenima, o ne kitu, kad rpintumeisi savo vaiko raida, o ne kitu nuomone. juk nieko nepakeisi, tai slepdama, nes visi vistiek pastebes, anksciau ar veliau suzinos ir tada tu busi pasmerkta, bet ne del savo vaiko, o del saves. Ir tu pati renkiesi savo kelia. tu pati i visa tai vedi. Ir blogiausia, kad taip skaudini savo vaika.
QUOTE(kristutyte @ 2006 07 12, 19:23)
O aš norėčiau sužinoti, kuo daugiau apie kalbos lavinimą. Nes mano Justukui jau tuoj 3-eji, o kalba labai labai mažai

. Atrodo, ir bendraujam daug su juo, ir pasakėles skaitom, ir brolis eilėraščius deklamuoja... o jis taria tik minimumą žodelių

. Žinau, kad panikuoti nėra reikalo. Iš tikrųjų tai ir nepanikuoju

. Tik gal kuri nors skaitė kur nors ką nors įdomaus

.
Ir dar. Ką planuojat apie darželius? Mano Justas jau gerą pusmetį lanko spec.darželį. Bet aš iki šiol mėtausi ir abejoju savo sprendimu. Iš vienos pusės, atrodo, mažesnės grupės tai įvairių užsiėmimų metu daugiau dėmesio tenka kiekvienam vaikui. Iš kitos pusės, jeigu vaikas būtų gabesnių vaikų grupėje, tai gal savaime imtų lygiuotis į juos

. Bet ir vėl... Ar auklėtojos mylės mano vaiką??? Žodžiu, šimtas klausimų ir abejonių...
del kalbos, tai visu pirma yra ta manksta su visokiom priemonem tik nezinau iki kokio amziaus ji veiksminga... Paskui eina zaidimai, pabandysiu paieskot ko nors...
O del darzelio, kadangi man reikes mokytis, tai augustas jo paragaus nuo 1.5 metuku, o iki to laiko reikes aukles... bet kol toks maziukas tai visa kitaip...
QUOTE(Vilte28 @ 2006 07 13, 13:21)
Labas. is ties esat patys vyriausi. tai klausinesim mes visko jusu..
kaip kitiem sekasi ka veikiat kai atveso?
beje parsiveziau is mamos tokia knyga su visokiausiais pratimais tai kada atskanuosiu ir imesiu.

Jei pasaulis darosi vis blogesnis, tai todel kad daugiau kovojama nei meldziamasi.