Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

Besidžiaugiančius kito nelaime galiu nuliūdinti - nepasodins nei vienos mamos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 12 01, 09:30)

Kalbant apie šį atvejį, galiu pasakyti tik tiek, kad dokumentų sutvarkymas archyvavimui tiek ir kainuoja. Tai ganėtinai imlus laikui darbas. doh.gif

Dėl teismų, tai ne kartą žiniaskliadoje buvo paviešinti atvejai, kai banditų gaujoms, pavogusioms milijonus, taikė švelnesnes bausmės priemones, nei šiai mamai. blink.gif

O pakalbėkim apie Leo. Tai darinys, kuris nieko nesukūrė, o jau milijardais iššvaistė. Ir ką? Bus kaltų? lotuliukas.gif

Ne, nes Lietuvoje didžiausia nusikaltėlė yra ši mama... verysad.gif

Man gėda už šią valstybę... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZEMIKA @ 2009 12 03, 11:46)
Kalbant apie šį atvejį, galiu pasakyti tik tiek, kad dokumentų sutvarkymas archyvavimui tiek ir kainuoja. Tai ganėtinai imlus laikui darbas.  doh.gif

Dėl teismų, tai ne kartą žiniaskliadoje buvo paviešinti atvejai, kai banditų gaujoms, pavogusioms milijonus, taikė švelnesnes bausmės priemones, nei šiai mamai.  blink.gif

O pakalbėkim apie Leo. Tai darinys, kuris nieko nesukūrė, o jau milijardais iššvaistė. Ir ką? Bus kaltų?  lotuliukas.gif

Ne, nes Lietuvoje didžiausia nusikaltėlė yra ši mama... verysad.gif

Man gėda už šią valstybę... schmoll.gif

kiek dokumentu sutvarkymas kainuoja nezinau, bet aisku kad akcentuojamos 48 val, pagal tabeli nu niekaip kitaip negalejo negalejo rasyt, o galejo po darbo sedet kontoroje nors ir iki 12 val
nezinau kodel visi galvoja kad ji sukciavo ir nedirbo g.gif g.gif , nu negi ten seke ja ftb ir mate
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2009 12 03, 13:12)
kiek dokumentu sutvarkymas kainuoja nezinau, bet aisku kad akcentuojamos 48 val, pagal tabeli nu niekaip kitaip negalejo negalejo rasyt, o galejo po darbo sedet kontoroje nors ir iki 12 val
nezinau kodel visi galvoja kad ji sukciavo ir nedirbo  g.gif  g.gif , nu negi ten seke ja ftb ir mate

Todel,kad niekas nesigilina i jokius faktus,visiems baisus skaicius 10000/48 doh.gif,o kad namie buvo dirbama,spausdinami uzrasai kompu,to niekas nepatikrino,visas darbas atliktas nufotkintas,nuotraukos yra byloje,signalizacijos isklotines,liudininku parodymai ir pan. doh.gif Niekas nesiklauso schmoll.gif
Atsakyti
kalbant apie sita byla konkreciai, tai galima sneketi tik tai ka suzinojome is spaudos. o spauda, ne visada raso ta kas is tiesu yra, arba uzdeda akcentus ne ten, kur juos reiktu sudeti. is principo nera jokia nusikalstama veika moketi privaciame sektoriuje bet kokio dydzio atlyginima. galiu ir milijona moketi uz nieko neveikima, ir nesvarbu ar tai realus butu atlyginimas ar nea. jeigu tvarkingai sumoketi mokesciai, jeigu tvarkinga buhalterija, tai viso gero. koks dar gali buti cia sukciavimas? na galima tik spelioti, del ko teismas prieme toki srendima. anyway, jeigu viskas tvarkoje, tai kreipianti i aukstesni teisma, manau byla tikrai butu laimeta, nes, na sutikit, logiskai pamascius, argi yra nusikaltimas gauti, kad ir milziniska alga, jeigu sumokami visi mokesciai?..
Atsakyti
QUOTE(Anyce @ 2009 12 03, 13:31)
kalbant apie sita byla konkreciai, tai galima sneketi tik tai ka suzinojome is spaudos. o spauda, ne visada raso ta kas is tiesu yra, arba uzdeda akcentus ne ten....., jeigu sumokami visi mokesciai?..

visiškai pritariu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faithful @ 2009 12 03, 13:36)
visiškai pritariu... smile.gif

Esu ta pati nuteistoji,todel galiu patvirtinti,kad spauda yra slamstas,dabar jau pradejusi esu teistis su vietiniu laikrasciu uz netikslios ir nepatikrintos informacijos skleidima doh.gif
Slykstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2009 12 03, 13:40)
Esu ta pati nuteistoji,
Slykstu doh.gif

stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man tai baisu,kad vietoj to,kad ramiai augintum vaika, turi nervintis ir irodinet kad nesi asilas verysad.gif
labai linkiu,kad greiciau baigtusi visos nesamones
(linkeciau prisiteist dar is laikrascio ir valstybes, ale uzmetys mane)
Atsakyti
tikrai absurdas, ta Bitutes byla. Mano darbdaviai irgi gavo rastus, kad pradetas ikiteisminis tyrimas del to, kad as sukciavau, tai zinot laukiu nesulaukiu apklausos mano, kada issikvies.

Niekur nera apibrezta, kad negalima nesciai dirbt, ir niekur nera apibrezta koks atlyginimas yra maksimalus, kuri sulygsta darbuotojas ir darbdavys.

Tikrai kai viskas pasibaigs (neabejoju, kad dauguma bylu baigsis mamu naudai, kol kas zemesnieji teismai dirba pagal politiku dudele, bet aukstesniu instanciju teismuose dirba protingesni teisejai) duosiu i teisma pagal 236 str. ta, kas mane nekaltai apkaltino ir pries mane buvo pradetas baudziamasis persekiojimas. Laukiuosi antro vaikelio, kokios emocijos man kyla ir kiek as streso patiriu, tai negaliu nei apsakyt.

Kiekviena centa dorai ir saziningai uzsidirbau.

sekmes ir stiprybes visoms mamoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivgute @ 2009 12 03, 14:06)
tikrai absurdas, ta Bitutes byla. Mano darbdaviai irgi gavo rastus, kad pradetas ikiteisminis tyrimas del to, kad as sukciavau, tai zinot laukiu nesulaukiu apklausos mano, kada issikvies.

kuo toliau,tuo graziau su ta musu laisva lietuva (specialiai parasiau mazaja raide), klausiau keliu darbdaviu,tai nelabai supranta kur cia nusikaltimas :

vis mastau kaip toms mamoms jaustis,na liudna is tiesu
Atsakyti
QUOTE(Vivgute @ 2009 12 03, 14:06)

Niekur nera apibrezta, kad negalima nesciai dirbt, ir niekur nera apibrezta koks atlyginimas yra maksimalus, kuri sulygsta darbuotojas ir darbdavys.

Tikrai kai viskas pasibaigs (neabejoju, kad dauguma bylu baigsis mamu naudai,  kol kas zemesnieji teismai dirba pagal politiku dudele, bet aukstesniu instanciju teismuose dirba protingesni teisejai) duosiu  i teisma pagal 236 str. ta, kas mane nekaltai apkaltino ir pries mane buvo pradetas baudziamasis persekiojimas. Laukiuosi antro vaikelio, kokios emocijos man kyla ir kiek as streso patiriu, tai negaliu nei apsakyt.

Kiekviena centa dorai ir saziningai uzsidirbau.

Laikykis ir tu,viskas bus gerai,saugok savo ir vaikiuku sveikata,kai priteis kompensacijas,tai tegul tie politikai idiotai snukius dauzosi doh.gif
As jau metus laiko taip gyvenu,net nepajutau,kaip dukrytei metukai sukako doh.gif
Atsakyti
oho kaip ilgai jau tave kankina

o kaip viskas prasidejo?

dabdaviai pateike medziaga, o paskui apklausa atrinktiesiems ekonominiu nusikaltimu poskyryje, paskui kas...

prokurorai vel viska is naujo? Labai ilgai cia jie.

Kaip noreciau, kad viskas greit baigtusi,bet zinau, kad taip nebus.

O tau sustabde ismokas? ar mokejo?
Atsakyti