QUOTE(l'eau @ 2010 01 26, 18:27)
t norint įmanoma viskas - ir įsidarbinti. juolab kaip minėjau vykdomos subsidijuojamos nėščiųjų įdarbinimo programos - t.y. darbdaviui mokama už tai, kad įdarbina nėščiąją. jei nenorima pasirūpinti savimi ir savo vaikeliu, o tik sėdėti rankas sudėjus nieko nedaryti, tik norėti kad valstybė mokėtų vien už- nėštumą - tikrai vertėtų pamastyti.
tik neįsižeiskit, bet taip jau yra
Galiu pritart. Nors faktiskai ta programa veikia tik tokiu atveju, kai tu jau turi darbdavi, kuris sutiktu tave paimt, t.y. is anksto. Kai as uzsiminiau apie sia galimybe, tai mano tarpininke net nezinojo, sake dar tokiu atveju negirdejo, kad nesciaja paimtu. Bet man pasisieke, kad turejau darbdavi, kuris mane kviete dirbt jau anksciau, bet siule nedidele alga ir as vis galvojau. O kai suzinojau, kad

ir kad yra galimybe gauti subsidija, tai pasiuliau ir manes neatsisake. Tai faktiskai reikia tureti kas tave paimtu. Ir dar ji ispejo, kad as laukiuosiu- nes matyt patys nustebo, kad dar nescia kas ima, ypac po tu visu skandalu del pasalpu.
Na mano darba manau galima ir nestukei dirbt- nes jis labiau laikino pobudzio, igyvendint projekta reikia ziniu, o po to techninius dalykus bet kas galetu tvarkyt.