Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

QUOTE(**Leila** @ 2009 11 22, 00:12)
Siuo atveju Petriukas buvo pats kaltas ir ne kitaip. Tie kurie juo naudojosi nezinojo kam jis laiko tuos saldainius. Be to manau jiems butu giliai dzin. Pabreziu - jie neprilupo Petriuko ir neateme saldainiu, jis pats jiem juos atidave. Todel manau, kad
seimas turejo numatyti, kad bus tokiu piknaudziavio atveju (beje jie tesiasi n metu) ir idiegti saugiklius. Kadangi to nepadare - stai rezultatas. Ir seimas turi uz tai atsakyti, o ne kiti. Jai valstybe sudaro salygas labai paprastai tureti sotesni gyvenima - Valio, galvot reikejo pries tai ir netikiu, kad visi 141 seimo narys nepagalvojo apie toki finala (turbut buvo naudinga). Taip kad nekaltinkim mamu, cia ju sazines reikalas. Db padare skaaiciavimus uz 12 men. todel tokie dalykai nepasikartos.
O mamyciu vistiek nenubaus, nes jokio istatymo jos nepazeide, nebent tik sazine jas sugraus 4u.gif

nu tipo tu neturi sarvuotu duru ir tavo buta apiplesia, tai tu pati kalta, nes vagys rado silpnesnes duris( spraga ). Jo nenubaudzia.. Jus tokioj visuomenes santvarkoj norit gyvent?

O istatyma mamos pazeide. Kompetetingi teisininkai tai teigia. cha prikolas ;D ok parasysiu taip, Jus neprotingai mastot ;p
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baileys: 21 lapkričio 2009 - 23:29
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 11 22, 00:06)
Nesumačiau Jūsų žinutės, matyt praleidau.

bet kaip bebūtų man visgi juokas ima kai žmogus nenutuokdamas apie įstatymus rašo tokias nesąmones. Jeigu aš ko nors nežinau tai ir tyliu, bet nepasakoju kad darbo santykius reglamentuoja baudžiamasis kodeksas  lotuliukas.gif

As rasiau, kad isidarbinimas ir darbo uzmokestis reglamentuojamas darbo sutartimi. Gal neissikaitet.
Ir man labai idomu, kaip pritaikys sita str., jai mama legaliai, pagal DS isidarbino, gavo DU ir premija g.gif Arba jau seniai dirbo, ir darbdavys pakele jai alga uz gera darba g.gif Kaip irodyti, kad ji sukciavo. Juk nei darbdavys, nei darbuotoja nepripazins, kad tai buvo susitarimas, o kelti algas jam niekas nedraudzia...
Papildyta:
QUOTE(baileys @ 2009 11 22, 00:20)
nu tipo tu neturi sarvuotu duru ir tavo buta apiplesia, tai tu pati kalta, nes vagys rado silpnesnes duris( spraga ). Jo nenubaudzia.. Jus tokioj visuomenes santvarkoj norit gyvent?

O istatyma mamos pazeide. Kompetetingi teisininkai tai teigia,

Matai, BK tiksliai apibrezia kas yra vagyste 4u.gif
Manau turedama ne sarvuotas duris esu padidintoj rizikoj buti apiplestai, todel taip, cia butu ir mano kaltes, kad nepadariau visko, kad apsaugoti savo turta.

Beje, nesuprantu, ko jus cia taip ardotes g.gif Isgerkit raminancios arbatos ir atsipuskit smile.gif Cia jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2009 11 22, 00:25)
As rasiau, kad isidarbinimas ir darbo uzmokestis reglamentuojamas darbo sutartimi. Gal neissikaitet.
Ir man labai idomu, kaip pritaikys sita str., jai mama legaliai, pagal DS isidarbino, gavo DU ir premija g.gif Arba jau seniai dirbo, ir darbdavys pakele jai alga uz gera darba g.gif Kaip irodyti, kad ji sukciavo. Juk nei darbdavys, nei darbuotoja nepripazins, kad tai buvo susitarimas, o kelti algas jam niekas nedraudzia...

yra Dievo isakymas NEVOK.keista,kad yra pateisinanciu tokius veiksmus g.gif jus pati i prokuratura ruosiates,kad taip cia ardotes g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 22, 00:32)
yra Dievo isakymas NEVOK.keista,kad yra pateisinanciu tokius veiksmus g.gif jus pati i prokuratura ruosiates,kad taip cia ardotes g.gif

Dievo isakymu laikausi ir nieko nesu pavogusi. Ir nepateisinu tokiu veiksmu. Tiesiog manau, kad kaltas tas, kas sudaro salygas tokiems pralobimams. Tik tiek. Ne vienam poste neparasiau, kad tos mamytes pasielge saziningai, tiesiog jos elgesi pagal tuomet galiojanciu istatymu spragas 4u.gif
Atsakyti
Man tai klausimas iškilo - kodėl taip ilgai tokios bylos teisme užsigulėjo? g.gif pagooglinau "ant smūgio", tai kai "Sodros" darbuotoja pas anstolį įsidarbino antraeilėse ir už 48 ar kiek ten darbo val.gavo 10000 Lt., į teismą byla perduota balandį, atomazgos nėr iki šiol. Ne teisininkė aš ir nežinau terminų, bet jei tai akivaizdus nusikaltimas ir baigtis "aiški", kodėl iki šiol teismas nuosprendžio nepateikė? Šuniuką nuo tilto numętusiam išgamai pagreitintai bausmė skirta per kelias dienas, o čia g.gif Gi valstybė turėtų būti suinteresuota, kad kuo greičiau visos sužinotų, kas realiai gręsia. Kažkas visgi ne taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2009 11 22, 00:31)
1. Ir man labai idomu, kaip pritaikys sita str., jai mama legaliai, pagal DS isidarbino, gavo DU ir premija g.gif Arba jau seniai dirbo, ir darbdavys pakele jai alga uz gera darba g.gif Kaip irodyti, kad ji sukciavo.
2. Juk nei darbdavys, nei darbuotoja nepripazins, kad tai buvo susitarimas, o kelti algas jam niekas nedraudzia...
Papildyta:

3. Manau turedama ne sarvuotas duris esu padidintoj rizikoj buti apiplestai, todel taip, cia butu ir mano kaltes, kad nepadariau visko, kad apsaugoti savo turta.

1. Leila, ar jus cia tyciojates, ar tiesiog neskaitote? Buvo parasyta, kokiomis aplinkybemis apklausiamos mamos...
2. prisipazins - neprisipazins, tai jau smulkmenos. Irodymai surenkami ir kitais metodais... Kelti - nedraudzia. Sukciauti - draudzia.
3. O cia jau isvis virsune... doh.gif Galesi taip kalbeti, kai kas nors sumus tavo vyra, sunu, arba isprievartaus tavo dukteri (nezinau, turi vaiku, ar ne), bet pagalvok apie tai mirksiukas.gif TU NE VISKA PADAREI mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2009 11 22, 00:31)

Matai, BK apibrezia, ir kas yra sukciavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 21 lapkričio 2009 - 23:45
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 22, 00:48)
1. Leila, ar jus cia tyciojates, ar tiesiog neskaitote? Buvo parasyta, kokiomis aplinkybemis apklausiamos mamos...
2. prisipazins - neprisipazins, tai jau smulkmenos. Irodymai surenkami ir kitais metodais... Kelti - nedraudzia. Sukciauti  - draudzia.
3. O cia jau isvis virsune... doh.gif Galesi taip kalbeti, kai kas nors sumus tavo vyra, sunu, arba isprievartaus tavo dukteri (nezinau, turi vaiku, ar ne), bet pagalvok apie tai  mirksiukas.gif TU NE VISKA PADAREI  mirksiukas.gif
Papildyta:
Matai, BK apibrezia, ir kas yra sukciavimas  mirksiukas.gif

Labai aciu jums uz palinkejima (normalus zmones net priesui tokiu daliku nelinki), tikiuosi, kad sis palinkejimas nesugryz jums bumerangu. Linkiu dideles sekmes jusu seimai, daugiau neturiu, ka jums pasakyti - esat piktas zmogus verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 22, 00:39)
Man tai klausimas iškilo - kodėl taip ilgai tokios bylos teisme užsigulėjo? g.gif pagooglinau "ant smūgio", tai kai "Sodros" darbuotoja pas anstolį įsidarbino antraeilėse ir už 48 ar kiek ten darbo val.gavo 10000 Lt., į teismą byla perduota balandį, atomazgos nėr iki šiol. Ne teisininkė aš ir nežinau terminų, bet jei tai akivaizdus nusikaltimas ir baigtis "aiški", kodėl iki šiol teismas nuosprendžio nepateikė? Šuniuką nuo tilto numętusiam išgamai pagreitintai bausmė skirta per kelias dienas, o čia g.gif Gi valstybė turėtų būti suinteresuota, kad kuo greičiau visos sužinotų, kas realiai gręsia. Kažkas visgi ne taip smile.gif

drinks_cheers.gif Ir as apie ta pati kalbu.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2009 11 22, 00:37)
Dievo isakymu laikausi ir nieko nesu pavogusi. Ir nepateisinu tokiu veiksmu. Tiesiog manau, kad kaltas tas, kas sudaro salygas tokiems pralobimams. Tik tiek. Ne vienam poste neparasiau, kad tos mamytes pasielge saziningai, tiesiog jos elgesi pagal tuomet galiojanciu istatymu spragas 4u.gif

QUOTE(**Leila** @ 2009 11 22, 01:00)
Labai aciu jums uz palinkejima (normalus zmones net priesui tokiu daliku nelinki), tikiuosi, kad sis palinkejimas nesugryz jums bumerangu. Linkiu dideles sekmes jusu seimai, daugiau neturiu, ka jums pasakyti - esat piktas zmogus verysad.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif Ir as apie ta pati kalbu.

As nelinkiu - cia jau jusu fantazija.Niekur neparasiau, kad linkiu Jums to. Taciau, jei sukciauti musu saly yra norma, tai nieko keisto, jei tai nutiks jusu, mano, kitu SM dalyviu seimos, o tada, jau :
Tiesiog manau, jad kaltas tas, kas sudaro salygas tokioms aplinkybems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2009 11 22, 01:27)
Jai butumet nelinkejusi  blogo rasytumet "jaigu" (modeliuotumet situacija), o jus paraset "kai" man atsitiks tas ar anas (nenoriu net kartoti jusu zodziu) verysad.gif pasikartosiu, bet tikiuosi bumerangu jums negrys, linkiu to is visos sirdies.

Nenorejau, kad mano sakinys Jums nuskambetu kaip palinkejimas. Prie palinkejimo papratai buna zodziai linkiu, kad..... mirksiukas.gif
Jus mane ne taip supratote...

Bet visgi, JEIGU KADA NORS gyvenime jums padarytu zala svetimi zmones (cia ne linkejimas), atsiminkite tuos savo zodzius, kad ne viska padarete ir pati esate kalta, o ne skriaudikai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 22 lapkričio 2009 - 10:32
Jai zmogus vazineja isgeres, slaistosi velai vakare vienas, turedamas daug pinigu laiko juos namuose, kuriuose nera sarvuotu duru, ar jums atrodo, kad toks zmogus maksimaliai apsaugojo save nuo blogio? kad jis ne kieknebus kaltas, jai sudauzys masina, jai ji sumus arba apvogs??? Pagal jus jis nekaltas - APLINKA KALTA.
Vienzo, nesivelsiu as i sia diskusija, kam reikejo, tas mane suprato, be to ir temos pavadiimas neatitinka musu diskusijos.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 21, 22:39)

Patikėkit, prokuroras dalyvauja kiekviename teismo posėdyje, ir yra visuomet pasiruošęs. Tokias bylas teisme "tempia" būtent "pagal įstatymo spragą" susitvarkę mamytės ir jų darbdaviai biggrin.gif . Jei į bylos svarstymą neatvyksta bylos nagrinėjimui reikšmingas liudytojas ar nukentėjusysis, bylą atideda. Kaltinamąjį atvesdina. Beje, elgiamasi tikrai labai korektiškai mamų atžvilgiu, ir nors jos linkusios vilkinti bylą, pateikdamos mažareikšmes priežastis, jų kol kas nieks nevesdina. Bet už teismo negerbimą, gali nubausti baudomis.
Atsakyti
Bet ir riejates jus cia lotuliukas.gif Kiek zmoniu tiek nuomoniu, vieni gyvena ir laikosi istatymu, kiti juos pazeidineja, o treti iesko spragu nepazeidziant istatymo. Cia jau buvo pamineti maximos susigrazinimai is valstybes, tai tokioje situacijoje yra ir minimos mamos.
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 11 21, 23:53)
Nu Jūs man parodyk DK straipsniuką kuris įteisina sukčiavimą DU  g.gif

Be prielaidu, kur jus matote sukciavima jei darbuotojui (nesciai, vyrui, invalidui ir pan) buvo pakeltas atlyginimas? Kad ir menesi laiko (musu darbe daznai taip buna, nes uzsakymai banguoja ir buna tai daug tai mazai darbo). Jei padidejo tik vienam darbuotojui? Ne viena karta teko tai matyti (gerai kad tos moterys ar vyrai nebuvo nesti lotuliukas.gif )

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 11 22, 00:02)
Sirdele, beje, BK ir  as citavau, bet visi moka skaityti  verysad.gif  Tai man atrodo, kad cia beviltiskas atvejis nesaziningam zmogui irodyti, kad vogti - blogai...

Na taip vogti blogai, o kas toliau. Gi visu garbinama teisine valstybe dauguma vagiu paleidzia, nes irodymu neuztenka 4u.gif

QUOTE(due drops @ 2009 11 22, 00:32)

D isakymu yra daug, pvz. nemeluok - o jus nei karto niekam nemelavot??? Net 10 m vaikas meluoja neraudonuodamas 4u.gif
QUOTE(baileys @ 2009 11 22, 00:33)
sakyciau **Leila** reiktu baninti, nes ji viesai ragina zmones vogti.

Tai jei jus lengva taip paveikti... Kaip dar sakoma, pasakyk - sok pro langa, tai ir soksi???
Atsakyti