Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Žiūrėjau šiandien, bet Klaipėdoj nemačiau išparduodamos Moonlight kolekcijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 02 05, 18:22)
Tai ar mate kasnors Vilniuj ispardavima Moonlight kolekcijos?  g.gif

Maciau Parke,bet ten jau beveik nieko nebeliko ax.gif visa Moonlight kolekcija po 3.49
ne visur eurokose nuolaida uzdeta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnygirl-: 06 vasario 2010 - 09:38
Kaune taipogi po 3,49 visa kolekcija ir shimmeriai taip pat. Nusipirkau net aš, nors visai neplanavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 06, 13:25)
Kaune taipogi po 3,49 visa kolekcija ir shimmeriai taip pat. Nusipirkau net aš, nors visai neplanavau  blush2.gif

as ir prisipirku visokio gerio smile.gif neatspesit kur 4u.gif
ogi, Pasvaly ax.gif cia irgi viskas po 3,49
Atsakyti
mano siandieniniai smile.gif pasinaudojau eurokoso akcijom
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

paskutini gavau uz 1ct 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziuxx: 06 vasario 2010 - 14:10
QUOTE(dontstop @ 2010 02 06, 13:25)
Kaune taipogi po 3,49 visa kolekcija ir shimmeriai taip pat. Nusipirkau net aš, nors visai neplanavau  blush2.gif

Kurioj konkrečiai kaune vietoj, molo eurokose tai nėra jokių akcijų.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 06, 15:14)

Laisves al vidury prie ozeskienes sustojimo Eurokose seseliai, blizgesiai,lakai ir shimeriai po ~4lt Gaila nebuvo sepeteliu, rutuliukams ir kitosm pudroms irgi jokiu nuolaidu. As dar nepirkau ateiciai antro shimerio,kazkaip neatrandu jame to gerumo,koki randa kitos ;/
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 02 06, 14:19)
Laisves al vidury  prie ozeskienes sustojimo Eurokose seseliai, blizgesiai,lakai ir shimeriai po ~4lt Gaila nebuvo sepeteliu, rutuliukams ir kitosm pudroms irgi jokiu nuolaidu. As dar nepirkau ateiciai antro shimerio,kazkaip neatrandu jame to gerumo,koki randa kitos ;/

o tai kam Jus naudojat ta shimeri? smile.gif gal kazkaip kitaip nei kitos, kurioms lb jau jis patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 02 06, 14:19)
Laisves al vidury  prie ozeskienes sustojimo Eurokose seseliai, blizgesiai,lakai ir shimeriai po ~4lt Gaila nebuvo sepeteliu, rutuliukams ir kitosm pudroms irgi jokiu nuolaidu. As dar nepirkau ateiciai antro shimerio,kazkaip neatrandu jame to gerumo,koki randa kitos ;/

vidury tai fontanas, ten yra eurokosas prie danijos. rolleyes.gif Kur tas ozeskienes sustojimas, jis man rodos pabaigoje jau, netoli senamiesčio. g.gif domina shimmeris mane, įdomu pirmadienį dar būtų?
Atsakyti
nusipirkau siandien 2 glossy lipbalsam tuos maziukus,ir gavau dovanu uz centa veido maskuokli ax.gif pasirinkti leido tik is maskuoklio ir blizgaus akiu pavedimo biggrin.gif geriau buciau koki nagu laka galejus pasirinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 06, 15:14)

Kalniečių PC 4u.gif

QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 06, 15:24)
o tai kam Jus naudojat ta shimeri? smile.gif  gal kazkaip kitaip nei kitos, kurioms lb jau jis patinka 4u.gif

Aš tai po antakiais ir vidinius akių kampučius pablizginu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 06, 15:28)
vidury tai fontanas, ten yra eurokosas prie danijos.  rolleyes.gif  Kur tas ozeskienes sustojimas, jis man rodos pabaigoje jau, netoli senamiesčio.  g.gif  domina shimmeris mane, įdomu pirmadienį dar būtų?

Oj atsiprasau. Man laisve tai nuo soboro iki rotuses doh.gif todel ten atrodo vidurys. Praejus ausros gimnazija, praejus ta broma, kur prekes kirpejoms ~kremonta ar kaip ten ji...senamiesio pradzia.
Manau dar butu,nes juk jau tuoj nebedirbs iki pirmadienio,o kai as buvau dar buvo kokie 4.
Atsakyti