Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

lady_m, shimmeriai dar du buvo likę senamiesčio pradžioj (nuo akropolio imant) esančiame eurokose. prie kasos po kaire 4u.gif kai aš pirkau, dar du buvo likę po mano pirkimo 4u.gif
Atsakyti
Na ka, tiek Eurokoj prie fontano, tiek arciau Skalsos tuscia.. kaune unsure.gif prigriebiau tik ziauriai faina spalva lako tokia raudona galima sakyt.. 04 psychedelic 4u.gif sodri tokia, gerai tepas super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(funnygirl- @ 2010 02 08, 19:01)
,patikrinus nustebo, kad  shimeris kainuoja 3.49 doh.gif

Nu bet kokia gluse.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 02 08, 19:36)
lady_m, shimmeriai dar du buvo likę senamiesčio pradžioj (nuo akropolio imant) esančiame eurokose. prie kasos po kaire  4u.gif kai aš pirkau, dar du buvo likę po mano pirkimo  4u.gif

Dėkui, reiks užsukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 02 08, 19:52)
Dėkui, reiks užsukt  smile.gif

dar ten toj pačioj dėžėj buvo ir lakų, ir po dešine imant toliau kasų buvo essence irgi 50% nuolaida. tai mačiau, kad pieštukų akims turbūt buvo, rudos spalvos, dar kažkokių spalvotų 4u.gif bet žiūrėkit ne pačiam stende, o grynai tokiose dėžutėse padėtose
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 02 08, 18:12)
tai ir pardave su akcija? g.gif

pardave, vienintelis buvo likes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnygirl-: 08 vasario 2010 - 19:08
merginos, nelabai suprantu apie kokius jus cia rutuliukus kalbate g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 08, 20:11)
merginos, nelabai suprantu apie kokius jus cia rutuliukus kalbate  g.gif ?

Apie šiuos user posted image
Atsakyti
bet jie juk tik vienos spalvos g.gif ar ne, nes maciau cia merginos raso kad 2 nr turi.tai ka buna ir kitoks nr?
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 08, 20:18)
bet jie juk tik vienos spalvos  g.gif  ar ne, nes maciau cia merginos raso kad 2 nr turi.tai ka buna ir kitoks nr?

Man parduotuvėj sakė, kad yra vienos spalvos t.y rudi ir kiti šie nr.02, tai spalvoti smile.gif
Atsakyti
tai iki kiek cia akcijos tose eurokose, siandien buvau akropolyj kaune tai sake buvo bet jau pasibaige, o jus visos perkat, arba ta pardaveja nezino pati
Atsakyti
Siandien nusipirkau krema rankoms sokolado-apelsinu kvapo smile.gif Labai patiko thumbup.gif O jau kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 02 08, 21:37)
Siandien nusipirkau krema rankoms sokolado-apelsinu kvapo  smile.gif  Labai patiko  thumbup.gif  O jau kvapas  wub.gif

O aš nusipirkau su šokoladu ir avietėm, tai taip pat labai patiko thumbup.gif
Atsakyti