Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(dontstop @ 2010 02 10, 12:40)
Meteoritų Essence negamina  laugh.gif Vienintelis meteoritų gamintojas yra Guerlain  cool.gif

biggrin.gif manau cia kalba eina apie rutuliukus biggrin.gif man kartais irgi visus rutuliukus norisi meteoritais pavadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
supratau biggrin.gif tada kaip essence mineraline biri pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 02 10, 13:02)
supratau biggrin.gif tada kaip essence mineraline biri pudra smile.gif

Šitos nebėra prekyboje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 09, 10:09)
Taip, vidinis prie nosytės smile.gif Toks būdas vizualiai atstūmia akis toliau vieną nuo kitos. Tai reikia dar atsižvelgt, ar akys nėra ir taip per plačiai viena nuo kitos  ax.gif Tuomet atvirkščiai, norint jas priartinti, reikia tamsinti vidinį kamputį  4u.gif

Ačiukas už išsamų paaiškinimą 4u.gif Bandysiu ir aš vidinus akies kampučius, tepdama shimeriu vietoj šešėlių patepti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 10 vasario 2010 - 17:53
Tiek čia prisiskaičiau, kad ryt lėksiu į Eurokos'ą drinks_cheers.gif thumbup.gif

Bandysiu tušą rasti, shimmer'į, kremą rankyčių... o vat pudrytės taip giriamos visų jau kurį laiką neužtinku g.gif
Atsakyti
Na va nusipirkau ta shimmeri, patiko, nera ispudingas, bet buciau pirkus ir uz didesne kaina, nes manau vertas pilnos kainos, o uz 3,49Lt. tai is viso thumbup.gif dar nusipirkau ta nauja ranku kremas su avietemis ir baltuoju sokoladu kvapas superinis wub.gif paskui tuos rutuliukus, tai man labai panasus i shimmeri, tik, kad rutuliukai siek tiek dar parudina, o skirtumu jokiu nepastebejau, ir nusipirkau ta lupu blizgi uz 3 su kapeikom braskini, tai ant lupu dar nebandziau, bet kvapas labai patiko smile.gif ir gavau dovanu melyna akiu piestuka ir lupu piestuka uz 1ct. kuriu man nereikia, bet dovanotam arkliui i dantis neziurima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 02 10, 20:44)
Na va nusipirkau ta shimmeri, patiko, nera ispudingas, bet buciau pirkus ir uz didesne kaina, nes manau vertas pilnos kainos, o uz 3,49Lt. tai is viso thumbup.gif dar nusipirkau ta nauja ranku kremas su avietemis ir baltuoju sokoladu kvapas superinis wub.gif paskui tuos rutuliukus, tai man labai panasus i shimmeri, tik, kad rutuliukai siek tiek dar parudina, o skirtumu jokiu nepastebejau, ir nusipirkau ta lupu blizgi uz 3 su kapeikom braskini, tai ant lupu dar nebandziau, bet kvapas labai patiko smile.gif ir gavau dovanu melyna akiu piestuka ir lupu piestuka uz 1ct. kuriu man nereikia, bet dovanotam arkliui i dantis neziurima biggrin.gif

o kokia kaina tų rankų kremų? g.gif praeitą savaitgaly dar nemačiau, pažiūrėt šį reikės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 02 10, 19:52)
o kokia kaina tų rankų kremų?  g.gif  praeitą savaitgaly dar nemačiau, pažiūrėt šį reikės  ax.gif

nauju ranku kremuku kaina 5.95
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnygirl-: 10 vasario 2010 - 20:10
Atsake jau smile.gif
QUOTE(No_Angel* @ 2010 02 10, 21:52)
o kokia kaina tų rankų kremų?  g.gif  praeitą savaitgaly dar nemačiau, pažiūrėt šį reikės  ax.gif

QUOTE(funnygirl- @ 2010 02 10, 22:09)

Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2010 02 10, 21:09)

o koks turis? na kiek tu mililitru? siandien maciau, bet nepriejau kazkodel paziureti... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 02 10, 22:42)
o koks turis? na kiek tu mililitru? siandien maciau, bet nepriejau kazkodel paziureti...  blush2.gif  ax.gif

75 ml. 4u.gif
Atsakyti
ilgiau panaudojus labai patinka si pudryte http://www.essence.e...ClearMatt_N.png

lengva, maskuoja minimaliai, bet veidukas kaip ilgai islieka matinis{naudoju ant virsaus kompakt. L'oreal'io true match} na labai nustebino kokybes ir kainos santykis, ko nepadare YSL ta padaro essence likau labai patenkinta sia pudryte . veidas palygeja toks svelnutis matiskuma laike apie 7 val. o su mano super riebalinei odai tai nepavykdavo nei su viena. ai dar naudoju T zonai baze, tik dabar nezinau ar ji reikalinga wub.gif
Atsakyti