QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 22, 10:34)
Sveikutes
Junksiuos ir as prie jusu. Saziningai perskaiciau viska. Dariausi sarasiuka ko reikia. Dabar klausimas iskilo. Kaip geriau ar viska uzsisakineti internetu ar vaziuoti i parduotuve viska pirkti. Esu is klaipedos.
Nežinau, kaip kam - kai kurie mėgsta "gyvai" apžiūrėti, rankose palaikyti karoliukus prieš perkant... Bet aš tai, pavyzdžiui, tose parduotuvėse pasimetu, pamirštu, ką norėjau nupirkti ir, to pasekoje, priperku nereikalingų dalykų, o to, ką reikia, nenuperku... Todėl į tokias parduotuves eiu tik su labai konkrečiu sąrašiuku

O štai internetinėse parduotuvėse ramiai sau galiu užeiti, kada noriu, palyginti kainas (būna, kad labai skiriasi), asortimentą, siuntimo išlaidas (man rūpi, labai mėgstu pirkti ten, kur pigesnis siuntimas

)... Be to, galiu įdėti į krepšelį, paskui po kurio laiko vėl pasijungi ir dadėti, arba išmesti, jeigu persigalvojau. Žodžiu, turiu laiko ir galimybių pamąstyti, ką noriu sukurti, kokių detalių man tam reikėtų

Tiesa, vienintelis minusas užsakinėjant pirmą kartą iš interneto, yra tai, kad nelabai įsivaizduoji karoliukų dydžio. Pvz., aš pačioje pradžioje užsisakiau 6 mm perliukų ir akmenukų ir įsivaizdavau, kad jie dideli

O pasirodo - smulkučiai

Tai, aišku, dėl šito galima į normalią parduotuvę nueiti, bent jau rankose palaikyti, kad būtų įsivaizdavimas... Bet aš tai už internetą