kaip smagu buvo rasti sia tema. Jungiuos ir as prie jusu

nelaime!!!
isivaizduokit prie akropolio dabar atsidare akmenuku kioskelis, ten syryt nusipirkau kalnu kristolo pora karoliuku dideliu, tik izengiau i akropoli, jie issprudo is ranku ir suduzo i mazus gabaliukus iskart abu!!
, ka jie visi tokie netvirti? pas mane tai auskariukai buna daznai nukrenta

Nikituke, gal jis buvo vadinamas daužtas...Aš vienus auskarus kol sumeistravojau, tai iš penkių tris sudaužiau betvirtindama...Ir, beje, Akropoly girndys l. kietos...Ant tokių grindų net ir nedužtančio stiklo puodeliai subyra į smulkiausius gabaliukus...O kur tas kioskelis atsidarė?
QUOTE(Globusyte @ 2009 12 14, 13:45)
Nikituke, gal jis buvo vadinamas daužtas...Aš vienus auskarus kol sumeistravojau, tai iš penkių tris sudaužiau betvirtindama...Ir, beje, Akropoly girndys l. kietos...Ant tokių grindų net ir nedužtančio stiklo puodeliai subyra į smulkiausius gabaliukus...O kur tas kioskelis atsidarė?
prie ermitazo iejimo, ten tik akmenys, swarovskiu nera, bet kainos nzn ar brangu, bet man pasirode kad nesikandzioja, vienas karoliukas kates akies 1lt(apie 10mm skersmens), o kalnu kristolas 2lt(turbut 15mm skersmens)

Aš vienus padovanaojau, tai jau kelis balius atlaikė...Nors šeimininkė juos ir pametinėjo...
QUOTE(driezukas @ 2009 12 14, 12:25)
o aš manau, kad spaustukai prilaiko perlus, o kiti kiek paklijuoti...
Aciu,

Sveikos darbstuoles,
Na, pradedu ir as sages kurti - uzsidegiau.
Tik pradzioje noreciau suzinoti kazka detaliau apie tai. Ar galetumete imesti kokiu nuorodeliu, ar filmuku. Buciau dekinga.

QUOTE(Undinelle @ 2009 12 14, 21:49)
Sveikos darbstuoles,
Tik pradzioje noreciau suzinoti kazka detaliau apie tai. Ar galetumete imesti kokiu nuorodeliu, ar filmuku. Buciau dekinga. 

CIA pasiziurek

Aciu uz namucius pradedancioms
padekit susigaudyti - vielutes diametras kuo mazyn (0.6, 0.4, 0.25) tuo vielute plonyn ir minkstyn?
ant ko geriausia butu suverti apyranke - vielutes, siulas, troselis????
Aciu

padekit susigaudyti - vielutes diametras kuo mazyn (0.6, 0.4, 0.25) tuo vielute plonyn ir minkstyn?
ant ko geriausia butu suverti apyranke - vielutes, siulas, troselis????
Aciu

Geriausia ant troselio
Na, galima dar ant vielutės su atmintimi (kuri išlaiko formą), bet čia jau, aišku, ne visoms apyrankėms tinka

QUOTE(-Radė @ 2009 12 15, 12:59)
Labuka,
labai aciu uz nuorodele