QUOTE(dautan @ 2009 12 10, 23:45)
Amica, užjaučiu
Aš su Influcidu prieš naktį jau neprasidėčiau

Kiščiau Eferalgan žvakutę...
O kodel?

Jis kaip sykis suzadintu imunines kova su virusu, o Eferalganas uzslopintu.
As jau ant saviskio pasimokiau - jeigu su pirmaisiais ligos simptomais duodu Infliucido - pasveikstam per kelias dienas, jeigu tik pradedu musti tempa - kamuojames kokia savaite.
Jeigu siaip koks virusiukas, tai nereik tos tempos bijot, nebent yra zinoma, kad vaikas linkes i temperaturinius traukulius. O vat jei kiauliu gripas, Eferalganas vistiek nepades - reikia priesvirusiniu. Kaip sykis, bet kurios ligos atveju geriau zinoti iki kiek ta naturali nemusama tempa kyla, ties kuria riba nusistovi.
As tridienes karstines atveju saviskiui kisau vaistus strioke, kad tik iki 39 nepakiltu, o pasirodo, auksciau virs 39 nei nebutu kilus
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 12 10, 23:32)
Mamos, ar infliucidą skystą su verdančiu vandeniu reikia užpilti prieš vaikui duodant ar su šaltu? Man čia viena mama patarė su verdančiu, akd alkoholis išsigaruotų, nes jo skysto nerekomenduoja vaikams dėl jame sančio spirito. Mano vaikis su 37,7
Amica, nekvailiok - kas liks is Influcido, jeigu tu ji verdanciu uzpilsi? Tai juk visos naudingos medziagos zus! Ko tu to alkoholio taip bijai - juk ne brendzio buteli vaikui paduosi. Be to, pats alkoholis turi savybe dezinfekuoti. Pagirdyk daugiau vandens ir neutralizuos tuos kelis alkoholio lasus. Musu gydytoja mums nuo 1 menesiuko Infliucida skyre, tai as niekaip nesuprantu, kas per striokas tau cia su tuo Infliucidu.
Bet laikykis

. Turbut siaip koks virusiukas, nes kiauliu gripas tai pas jus lyg ir nesiaucia? Parasyk kaip siandien jausites.
Papildyta:
QUOTE(pirmokelis @ 2009 12 10, 22:57)
Jo, apie levandų tikį poveikį tai nebuvau girdėjus.... Kiek turiu literatūros apie eterinius, tai minima kaip levanda vienintelė žolė, tinkanti neščioms ir kūdikiams.... įdomu
Siaip cia ne apie levandas ar arbatmedi, bet panasia istorija pasakojo pazistama medike, kai 3 metuku mergytei nuo skiriamu labai dideliu hormonu doziu del lb sunkaus ad (kaip supratau buvo ne tik tepama, bet ir leidziama) eme augti krutys.
Papildyta:
Mamos, esat bande tokia skalbimo priemone -
http://www.rasakila....mo-riesutai.htm ?