QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 12 13, 09:34)
Na lauksiu tolimesnio gydymo plano
Laiskriste, tu va cia pasiskaitinek, kai turesi laiko -
http://www.stuburas.lt/publikacijos - cia labai protingo gydytojo puslapis. As tau norejau viena is jo straipsniu suvesti ir atsiusti, bet dabar ziuriu, kad, aciu dievui, nereikes, nes cia yra

Veliau dar minciu parasysiu.
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 13, 11:11)
Na mityba, mes tikrai suderinom, nors itariu, kad mums "maximines darzoves" ir neabai tinka, nes kuneli tokiais mazais spuogiukais nubere. Nu, bet is namie augintu produktu lieka tik bulve, morkai itariu, kad mes aergiski. Is skalbikliu naudojam tik ukini muila, geriam daug vandens, kaip jus ir pataret naudojam druskyte. Tik klausimas, kas kinotakara???
Antradieni mes gulsimes i ligonine tyrimams, niu man bus ramiau, tegiu maziu istiria. Bet sio forumo deka, zinau ko tikites is ten esanciu gydytoju. Tai tikrai neleisiu jokiu gert hormonu ir panasiai. tegu jie man gava nusuka, bet savo pozicijos laikysiuos.
O kokiomis dozemis jus geriat kordicepsa? mumims matyt dar mazesne doze turetu but (mums devyni mesesiai)
Ketvirti kapsules ryte pries valgi ir po dar koki pusvalandi nevalgom ir ketvirti vakare (mes baigiam 17-ta menesiuka). Geriausia gerti vakare tarp 21.00 - 23.00, nes imuniteto laikas. Pries tai vaikas neturetu buti ka tik susveites vakariene.
Apie kinotakara internete rasit, ivede i paieskos laukeli si zodi.
O leidziamu, nebijokit, jie ten ne kiekvienam siulo. Ir mums tikrai per prievarta nebruko, tik sake, kad tokiems vaikams "yra daroma viskas", po to paaiskino, kas tas "viskas", bet kai pamate mano veido israiska, tai daugiau jau nei nesiule. Del tepamu irgi atsiklause - is pradziu nesutikau, bet gydytoja tol pirso savo nuomone, kol galiausiai nusileidau. Dabar, jei vaziuociau darytis tyrimu, is karto pareiksciau savo tiksla, kad matytu tvirta mano apsisprendima. Kai mato, kad po ju zodziu suabejoji, tada kartoja savo tol, kol nusileidi.