Man geriausias draugas yra mb.
Jokia drauge neisklausys manes taip atidziai, kaip jis. Jokia drauge nebegs pas mane, kai man skaudu ar sunku taip kaip jis. Jokia drauge nesugebes manes taip prajuokinti ir is asaru pabudinti sypsena.
Manau, kad tai daug didesne vertybe nei drauges. Seima.
Nepaisant to, kartais pasiilgstu draugiu. Mano viena is geriausiu draugiu emigravo, o kita irgi kazkaip nutolo. Kartais del to jauciuosi vienisa. Juk mb irgi neturi atlaikyt visu mano emociju audru. Gal tiesiog reikia ismokti daugiau islaikyti savyje.
turiu drauge kuri isklauso.labai gerai klauso,bet žinau,matau,kad nesupranta,kitai neblogai draugei nepasakoju perdaug jauciu kad nesupras
O turėjau.. turėjau tą paslaptingai skambatį sielos draugą,t.y. draugę, žinojau kad viską supras ką pasakysiu, jei nesakysiu irgi supras,be žodžių suprasdavom viena kitos nuotaikas,kažkaip jausdavom visada ką reikia pasakyti ar nesakyti nieko,atrodė tobula draugystė buvo, atstumas išskyrė nors norėjome tikėti,kad niekas neišskirs,po to bandėme susigražinti ta nekartą bet nesigavo. Abi pasikeitėm, aš ir dabar dėl to išgyvenu,ji už mane jaunesnė gal kitaip tai vertina, tik be galo gaila,kad tokios nuostabios draugystės neišaugojom,nors ir neišdavėm viena kitos.
O turėjau.. turėjau tą paslaptingai skambatį sielos draugą,t.y. draugę, žinojau kad viską supras ką pasakysiu, jei nesakysiu irgi supras,be žodžių suprasdavom viena kitos nuotaikas,kažkaip jausdavom visada ką reikia pasakyti ar nesakyti nieko,atrodė tobula draugystė buvo, atstumas išskyrė nors norėjome tikėti,kad niekas neišskirs,po to bandėme susigražinti ta nekartą bet nesigavo. Abi pasikeitėm, aš ir dabar dėl to išgyvenu,ji už mane jaunesnė gal kitaip tai vertina, tik be galo gaila,kad tokios nuostabios draugystės neišaugojom,nors ir neišdavėm viena kitos.
QUOTE(pingvinuke @ 2009 12 10, 12:02)
Tai va kas yra iš ties tikras draugas? Kas yra sielos draugas? Taigi ar išvis dabar yra tokių draugų? Ir ar yra tokių, norinčiais tokiais būti? Ar Jus turite tokių sielos draugų? Ar jų turite daug? Ir kur tokių ieškoti?

Sielos draugų ieškoti tikrai nereikia, manau.Jei jau sutiksi tokį, iškarto suprasi.Aš turiu nuostabią draugę, kurią tikrai galiu vadinti sielos drauge.
Tai žmogus, kuris tave jaučia, ir kurį tu jauti be žodžių.Nekalbu dabar apie moters ir vyro meilę, kuomet iki kaulų smegenų vienas kitą pažinę, skaitote mintis.Kalbu apie tokią draugystę, kai tau be galo artimas vidumi kitas, nors ir, atrodo, svetimas žmogus. Kai nebijodamas gali išsibliaut ant peties ir išsipasakot, kai žinai, kad neišjuoks ir nepasityčios.Kai žinai, kad nori padėti tam žmogui visai nesavanaudiškai ir ne iš pareigos, o už tai, kad ji / ji yra tavo gyvenime ir atneša savo buvimo daug šviesos ir geros nuotaikos.Ir atvirkščiai - žmogus, kuris džiaugiasi tave matydamas kas kartą, o ne tik per metines šventes...
Turiu vienintelį sielos draugą - MB. Turiu ir porą draugių, su kuriom esam artimos ir kaskart susitikus malonu paplepėti ne tik apie "šiaip dalykus", bet ir kartais "pakapstyti giliau"
Nors man visada buvo smalsu, koks jausmas turėti sielos draugą, kuris nėra vaikinas/vyras
QUOTE(tamsiTyla @ 2009 12 16, 00:45)
Turiu vienintelį sielos draugą - MB. Turiu ir porą draugių, su kuriom esam artimos ir kaskart susitikus malonu paplepėti ne tik apie "šiaip dalykus", bet ir kartais "pakapstyti giliau"
Nors man visada buvo smalsu, koks jausmas turėti sielos draugą, kuris nėra vaikinas/vyras 
Aš manau, kad net pats geriausias vyras neatstos tikros draugystės su moterimi.Kaip ir moteris neatstos vyrui vyriškos draugų kompanijos.
AS 10m. galvojau, kad turiu drauge,bet pasirodo, kad salia buvo netikras zmogus o pasimate tada, kada musu seimos pajamos susilygino su ju. Va tada prasidejo visas pavydas kur kieno zeme geresne, kas pirmas nama pasistatys.......Ir daug daug..............kitu nemaloniu dalyku. GAILA LABAI GAILA.
QUOTE(ligita123 @ 2009 12 17, 13:03)
AS 10m. galvojau, kad turiu drauge,bet pasirodo, kad salia buvo netikras zmogus o pasimate tada, kada musu seimos pajamos susilygino su ju. Va tada prasidejo visas pavydas kur kieno zeme geresne, kas pirmas nama pasistatys.......Ir daug daug..............kitu nemaloniu dalyku. GAILA LABAI GAILA.
Taip, pinigai iš tiesų būna pats tas rodiklis, kuris ir išaiškina tikrus ir netikrus draugus...
Sveikos Mergytes:)
Grazi ir prasminga Temele,apie Draugus ir draugyste ,
Siais Vartotojiskais laikais,tureti Tikra,gera ir istikima drauga,tikra vertybe ,
Buti Draugu ne ka maziau ,
Net nezinau kaip ir pasakyti,Turiu ar Turejau Best drauge
susipazinome kai man buvo 16 net dar, o jai 19,
esame pazystamos nepilnai 4 metai, buvo laikas kai gyvenome net po vienu stogu,dareme kartu tam tikrus dalykus,ir tik manau Ji tas zmogus kuriai nebijociau Nieko pasakoti,
bet kaip ir Kiekvieno is musu Gyvenimai vietoje nestovi,JI susipazino su vaikinu ir siandiena jau geras pusmetis Gyvena DANIJOJE,
susirasome per Skypa, ji lyg ir nepasikeitusi,bendrauja,myli,gerbia ir tt
Bet net nezinau ,visvien atrodo ji sau gyvena ,as savo gyvenima ir tas bendravimas internetu ,Kazkaip nebe taip man asmeniskai
bet kiekvienas savo Likimo kalvis esam,ieskom tos laimes,keiciam gyvenamaja aplinka ,ieskom saves,pildom svajones,ir Tik tikri draugai bet kur ir bet kada islieka.......
Siais Vartotojiskais laikais,tureti Tikra,gera ir istikima drauga,tikra vertybe ,
esame pazystamos nepilnai 4 metai, buvo laikas kai gyvenome net po vienu stogu,dareme kartu tam tikrus dalykus,ir tik manau Ji tas zmogus kuriai nebijociau Nieko pasakoti,
bet kaip ir Kiekvieno is musu Gyvenimai vietoje nestovi,JI susipazino su vaikinu ir siandiena jau geras pusmetis Gyvena DANIJOJE,
Bet net nezinau ,visvien atrodo ji sau gyvena ,as savo gyvenima ir tas bendravimas internetu ,Kazkaip nebe taip man asmeniskai
bet kiekvienas savo Likimo kalvis esam,ieskom tos laimes,keiciam gyvenamaja aplinka ,ieskom saves,pildom svajones,ir Tik tikri draugai bet kur ir bet kada islieka.......
QUOTE(Stiprybe @ 2009 12 22, 16:05)
Sveikos Mergytes:)
Svarbu labai tikėkite tuo ir norėkite...Draugai turi polinkį, jei jie tikri, likti jais bet kokiu atstumu, jei, žinoma, draugystė "penima" tam tikru dvasiniu draugystės palaikymo maistu.Jei supratote, ką noriu pasakyti.
Aš šiandien be galo apsidžiaugiau dar ir dar kartą, kad turiu labai gerų ir vieną tikrą Sielos Draugę... Jie padeda ištverti visus sunkumus ir sielos skausmus, kuriuos mums suteikia spjaunantys tiesiai į širdį save artimaisiais vadinantys žmonės...
as irgi neturiu sielos drauges. abejoju ar turiu draugiu... atrodo turiu pazistamu, bet jos nusigrezia kai tik suranda vaikinus arba jas netenkina tai ka galiu "duoti". galiu duoti laisvalaikio praleidima ramiai, palaikyma,pasivaiksciojimus ir isklausysiu, bet vienintelio ko negaliu duoti tai vaiksciojimo i klubus (nelabai noriu) ir eiti miedzioti vaikinus (turiu MB).
o siaip sielos draugas yra kaip ir daugeliui MB. pats geriausiai, ienu metu susiskambinam, ta pati pasakom, panasiai mastom.. betcia ne apie tai..
Labai noreciau tureti grazia ir tvirta draugyste kaip "Sekse ir mieste", bet deja daugelis is musu tik reikalauja kazko,o duoti nenori.. vat ir daznai negalim sukurti draugystes...
o siaip sielos draugas yra kaip ir daugeliui MB. pats geriausiai, ienu metu susiskambinam, ta pati pasakom, panasiai mastom.. betcia ne apie tai..
Labai noreciau tureti grazia ir tvirta draugyste kaip "Sekse ir mieste", bet deja daugelis is musu tik reikalauja kazko,o duoti nenori.. vat ir daznai negalim sukurti draugystes...
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 01, 21:02)
as kazkada svarsciau-ar realybeje buna tokiu draugu kaip per seriala"Draugai"