Aš norėčiau, tik nežinau kokia jų kaina. O iš kokio jūs miesto? Kodėl nenorite auginti?
Toks klausimas: ar galima laikyti daugiau nei dvi kanarėles (porelę)? Ar nesipeš paukštukai? Mūsų narvelis didelis ir vyras kalbina įsigyti dar prie mūsų turimų dvieju, arba porelę amadinų arba dar kanarėlių...
QUOTE(tikryte @ 2010 10 22, 07:45)
Toks klausimas: ar galima laikyti daugiau nei dvi kanarėles (porelę)? Ar nesipeš paukštukai? Mūsų narvelis didelis ir vyras kalbina įsigyti dar prie mūsų turimų dvieju, arba porelę amadinų arba dar kanarėlių...
Jeigu narvelis tikrai pakankamai didelis, tai galima. Tik kai pradės perėti, reikės perinčią porelę perkelti į atskirą narvelį.
Pas mane viename gyvena 3kanarėlės patinėliai, viena patelė ir 2 poros guldo amadinų.
QUOTE(išdykėlė @ 2010 10 22, 18:07)
Pas mane viename gyvena 3kanarėlės patinėliai, viena patelė ir 2 poros guldo amadinų.
Oho - tai kokio dydžio jūsų narvelis?

Kokių išmatavimų reikėtų narvelio, kad jame galėtų patogiai gyventi pora kanarėlių? Ir ar sugyvena dvi patelės?

QUOTE(tikryte @ 2010 10 22, 19:59)
Oho - tai kokio dydžio jūsų narvelis?
Aš norėčiau irgi būtent guldo amadinų 

Mano narvelis 50x50x100 ir dar beveik kasdien paukštelius paleidžiu paskraidyti po kambarį. Paskui į narvelį sugrįžta patys.
Gali narvelyje gyventi ir dvi patelės. O dėl dydžio - tai kuo jis didesnis, tuo paukšteliams geriau.
QUOTE(išdykėlė @ 2010 10 24, 14:58)
Mano narvelis 50x50x100 ir dar beveik kasdien paukštelius paleidžiu paskraidyti po kambarį. Paskui į narvelį sugrįžta patys.
Gali narvelyje gyventi ir dvi patelės. O dėl dydžio - tai kuo jis didesnis, tuo paukšteliams geriau.
Mūsų narvelis dar didesnis, tai, reiškia, galime dar pauksčiukus įsigyti

Mano vienam kanariukui užaugo labai ilgi nagai. Juos man reikia nukirpti? Kaip tai padaryti?
Taip, jei užaugo per ilgi - reikia kirpti. Kaip tai daryti galima pasiskaityti Paukštis.lt forume arba į Googl'ą įsivesk "nagų kirpimas paukščiui' ir išmes nuorodas. Ten yra ir vaizdinės medžiagos, tai bus aiškiau negu parašyčiau žinutėje.
Sveikos, merginos,
esu pradedanti kanareliu augintoja...
Turiu du kanariukus: geltonas kanariukas Čikis (klasikinis
nezinau tikslios rusies) ir glostnerio kanariukas vardu Bobas. Čikis musu namuose jau 7 men. o Bobas 2men. Vat ir turiu toki klausima, mano vyresnelis nebeciulba jau nuo liepos, nezinau, kas jam gali buti.... Kadagi gyvenu Graikijoje ir cia vasara labai karsta, parduotuveje, kurioje pirkau kanariuka man sake, kad per karscius jie neciulba, po to priezastis buvo plunksnu keitimas. Veliau jis pradejo rodyti persalimo simptomus snypciojo lyg butu uzsikimsus nosyte, girdiziau vaistukus, dabar nupirkau jam vitaminu (laseliu), bet jis visvien neciulba... Paukstelis yra labai judrus ir nera mieguistas.... Kas jam gali buti? Ka darau netaip? Kai priejus bandau ji kalbinti jis atsako, bet is pradziu lyg labai uzkimes ir tyliai, o po to jo balselis stipreja....
Prasau padekit, nes kartais atrodo, kad gyvuneliu parduotuveje mane apgaudineja, nes kaskart vis ka nors kita siulio, o as is nezinojimo viska bandau. Nenoriu, kad pausktelis kankintusi...
Musu Bobas yra dainininkas ir su juo jokiu problemu nera.... Laikau juos atskiruose narveliuose ir skirtinguose balkono pusese, kad vienas kito nematytu, nes sako, kad taip geriau ciulba, nei matydami vienas kita...
Laukiu jusu patarimu...
esu pradedanti kanareliu augintoja...

Prasau padekit, nes kartais atrodo, kad gyvuneliu parduotuveje mane apgaudineja, nes kaskart vis ka nors kita siulio, o as is nezinojimo viska bandau. Nenoriu, kad pausktelis kankintusi...
Musu Bobas yra dainininkas ir su juo jokiu problemu nera.... Laikau juos atskiruose narveliuose ir skirtinguose balkono pusese, kad vienas kito nematytu, nes sako, kad taip geriau ciulba, nei matydami vienas kita...
Laukiu jusu patarimu...
QUOTE(Nemieganti @ 2010 11 12, 23:20)
O ar tikrai ten Čikis, o ne Čikutė? Skaičiau, kad kartais bando čiulbėti ir labai jaunos patelės, o paskui nustoja ir tik čirškia. Gal taip ir jums atsitiko? Nors šiuo metu mano patinėliai irgi nečiulba, bet pas mus Lietuvoj dienos jau stipriai trumpėja...