Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos merginos 4u.gif

Nuosirdziai sveikinu visas sulaukus savo svajones nestuke.gif Linkiu lengvo nestumo smile.gif

O pas mane jau kelios dienos,kaip BT 37, o iki mmm liko 7 dienos, labai tikiuosi kad ir mane pradziugins kaledu stebuklas nestuke.gif to linkiu ir visoms kurios jo laukiat smile.gif

MUMS TIKRAI PAVYKS!!!!!! 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,sveikinu nauja nestuke 4u.gif O pas mane kazkokia nesamone BT krenta,o OT neigiamas,gal OT blogi,nors kitus ciklus ir naudojau tokius pacius g.gif Jau taip laukiu O,bet vis dar nera verysad.gif Stai mano http://www.babyplan.ru/profile/49819
Atsakyti
QUOTE(VikC @ 2009 12 12, 19:18)
Sveikos merginos 4u.gif

Nuosirdziai sveikinu visas sulaukus savo svajones nestuke.gif Linkiu lengvo nestumo smile.gif

O pas mane jau kelios dienos,kaip  BT 37, o iki mmm liko 7 dienos, labai tikiuosi kad ir mane pradziugins kaledu stebuklas nestuke.gif  to linkiu ir visoms kurios jo laukiat smile.gif

MUMS TIKRAI PAVYKS!!!!!! 4u.gif

Sveika, panasu, kad O sulaukei mirksiukas.gif Kokia buvo pirmos fazes BT?

QUOTE(daivukas27 @ 2009 12 12, 19:27)
Sveikos,sveikinu nauja nestuke 4u.gif O pas mane kazkokia nesamone BT krenta,o OT neigiamas,gal OT blogi,nors kitus ciklus ir naudojau tokius pacius g.gif Jau taip laukiu O,bet vis dar nera verysad.gif Stai mano http://www.babyplan.ru/profile/49819

OT visai neryskeja? g.gif Panasu, kad bus ilgesnis sitas ciklas, bet nenurasyk dar jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 12 12, 19:40)
Sveika, panasu, kad O sulaukei  mirksiukas.gif  Kokia buvo pirmos fazes BT?
OT visai neryskeja?  g.gif  Panasu, kad bus ilgesnis sitas ciklas, bet nenurasyk dar jo  4u.gif

Kad visai net vaiduokliuko nera,kazkokia nesamone schmoll.gif Nejaugi nebus O?
Atsakyti
Labas rytelis

wub.gif šiandie pas mus taip gražiai prisnigę ir balta balta, kur dairais..
skanios kafijos drinks_cheers.gif
maniškis "pakėlė noselę":
http://www.babyplan.ru/profile/56178
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2009 12 13, 11:32)
Labas rytelis

wub.gif šiandie pas mus taip gražiai prisnigę ir balta balta, kur dairais..
skanios kafijos drinks_cheers.gif
maniškis "pakėlė noselę":
http://www.babyplan.ru/profile/56178

wow kaip gražiai kilstelėjai thumbup.gif
Šaunuolė! Taip ir toliau!
Čiupk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano grafikas

Mėginau šį rytą daryti NT ir nieko nerodė schmoll.gif mm vėluoja, bet jei jau neigiamas NT, matyt, kažkur užvėlavo jos doh.gif O dar ryte pramigau savo manatvimo laiką, o dabar kaži ar teisingas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2009 12 13, 11:39)
Labas rytas  4u.gif

Mano grafikas

Mėginau šį rytą daryti NT ir nieko nerodė  schmoll.gif mm vėluoja, bet jei jau neigiamas NT, matyt, kažkur užvėlavo jos  doh.gif O dar ryte pramigau savo manatvimo laiką, o dabar kaži ar teisingas  schmoll.gif

Kol ner mmm, tol turek vilties 4u.gif 4u.gif 4u.gif

liukse7, ačiū smile.gif , matysiu, kas bus ryt bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytelis mergaites rolleyes.gif

kaip fainai kad kazkas jau sniegelio sulauke o pas mus dar nera schmoll.gif

paziurekit i mano grafikiuka ka cia tas ff nubreze nieko nesupratau doh.gif

kazkur ne ten mano galva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 13 gruodžio 2009 - 11:35
Labutis 4u.gif

QUOTE(zylute81 @ 2009 12 13, 12:33)
labas rytelis mergaites rolleyes.gif

kaip fainai kad kazkas jau sniegelio sulauke o pas mus dar nera schmoll.gif
paziurekit i mano grafikiuka ka cia tas ff nubreze nieko nesupratau  doh.gif

kazkur ne ten mano galva g.gif

aga, man atrodo kad galejo but 13 cd g.gif dar ziurint kokie tavo pojuciai buvo rolleyes.gif

Papildyta:
Beje, visur raso labai skirtingai, kelinta DPO diena gali ivykti implantacija.. bet kaip gi yra is tikruju? g.gif kokios tos dienu ribos? Ar gali ji buti 4 DPO?
Kokie dar gali buti pojuciai be kraujavimo? Ar gali mausti pilvo apacia siek tiek?
Atsakyti
sveikinimai naujoms nestukems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 13, 15:43)
Labutis  4u.gif
aga, man atrodo kad galejo but 13 cd  g.gif  dar ziurint kokie tavo pojuciai buvo  rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, visur raso labai skirtingai, kelinta DPO diena gali ivykti implantacija.. bet kaip gi yra is tikruju?  g.gif  kokios tos dienu ribos? Ar gali ji buti 4 DPO?
Kokie dar gali buti pojuciai be kraujavimo? Ar gali mausti pilvo apacia siek tiek?

nu nezinau pagl pojiucius tai13 nelabai o tao O buna kaip pakyla temp nors 2 laipsnius ar pries pakilima visai pasimeciau ot bus jiuokas kaip butent per O ND neatlikom doh.gif

jiai gali paiskink apie ta O kda ji skaitosi buna rolleyes.gif
Atsakyti