Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(kviettka @ 2009 12 15, 06:55)
Labas rytas  4u.gif  na ka, mano NT ryskus, tai galiu ir grafikiuka parodyti  ax.gif
http://www.fertility...com/home/2a6a9f
Linkiu ir jums visoms ryskiu II.
Nuotraukytes neturiu, nes esu darbe, idesiu kita karta  blush2.gif

Didziausi sveikinimai. Lengvu jums 9 menesiuku mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Didziausi sveikinimai nestuke.gif lengvo pilvinuko nesiojimo wub.gif

Visoms likusioms kantrybes, kurios labai reikia ir vilties 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes,

Maran kaip tu laikaisi, kada su zirniuku i pasimatyma eisi?
O kantrybes ir vilties vaikelio planavime tikrai labai daug reikia ax.gif

QUOTE(Maran @ 2009 12 15, 09:43)
Labas rytas  smile.gif

Didziausi sveikinimai  nestuke.gif lengvo pilvinuko nesiojimo  wub.gif

Visoms likusioms kantrybes, kurios labai reikia ir vilties  4u.gif

Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Mano namu kompas vis dar taisomas doh.gif o darbe- darbu darbeliu, ivs nespeju jusu aplankyt blush-anim-cl.gif .

Su mano pacios ciklu vis daugiau keistenybiu. Siandien jau 27 cd, o O nebuvo verysad.gif . Taigi antras ciklas is eiles, kai pakilimo nera. Anksciau to nebudavo unsure.gif Tai va tokiom nuotaikom ir gyvenu. Po nauju pradesiu tyrimus daryt unsure.gif

Einu akim permesti kaip pleputem sekasi, gal bent jus geru ziniu turit wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, Kvietka sveikinu biggrin.gif bigsmile.gif
Chanelle pasigedus jau taves buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisiduodu jau su nauju ciklu. Vis tiek pramušė doh.gif Užsivėlino nelabosios taip suteikdamos vilčių unsure.gif Grafikas
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2009 12 15, 09:41)
Labas rytas  4u.gif

Prisiduodu jau su nauju ciklu. Vis tiek pramušė  doh.gif Užsivėlino nelabosios taip suteikdamos vilčių  unsure.gif  Grafikas

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, grazuolytes 4u.gif
Na va, kaip saltukas paspaude biggrin.gif Noreciau jungtis prie jusu. Esu Ana is sostines, pastoti niekaip neiseina apie 4 metus, pradejau tirtis, tai rado man PKS unsure.gif Noreciau pradeti matuotis BT, kad geriau pazinciau savo organizma blush2.gif Siryt pasimatavau pirma karta , rezultatas 37.1 g.gif Ar gali buti tokia temperatura, gal kas padesit? Aciuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Fiorella @ 2009 12 15, 10:41)
Labas rytas  4u.gif

Prisiduodu jau su nauju ciklu. Vis tiek pramušė  doh.gif Užsivėlino nelabosios taip suteikdamos vilčių  unsure.gif  Grafikas

sekmingo naujo ciklo 4u.gif 4u.gif

O as siandien kaip ir pakilau, bet BT matuota ta pacia valanda, bet jau atsikelus ir nuejus i vonia, nes kitaip nesigavo ax.gif ir naktele dar sunki buvo, nes mazius daznai kelesi, taigi net nezinau is tikruju ar yra tas pakilimas unsure.gif
bet pilveli ir siandien taip svelniai maudena g.gif

http://public.fotki....p/5-ciklas.html
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2009 12 15, 10:49)
Labas rytas, grazuolytes  4u.gif
Na va, kaip saltukas paspaude biggrin.gif Noreciau jungtis prie jusu. Esu Ana is sostines, pastoti niekaip neiseina apie 4 metus, pradejau tirtis, tai rado man PKS unsure.gif Noreciau pradeti matuotis BT, kad geriau pazinciau savo organizma  blush2.gif  Siryt pasimatavau pirma karta , rezultatas 37.1  g.gif Ar gali buti tokia temperatura, gal kas padesit? Aciuuuu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

tokia BT gali buti, jei pas tave jau O ivykus. Parasyk tiksliau kelinta tavo ciklo diena, ir pradek i grafikeli zymet duomenis, taip ir tau ir mum lengviau bus susigaudyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2009 12 15, 09:49)
Labas rytas, grazuolytes  4u.gif
Na va, kaip saltukas paspaude biggrin.gif Noreciau jungtis prie jusu. Esu Ana is sostines, pastoti niekaip neiseina apie 4 metus, pradejau tirtis, tai rado man PKS unsure.gif Noreciau pradeti matuotis BT, kad geriau pazinciau savo organizma  blush2.gif  Siryt pasimatavau pirma karta , rezultatas 37.1  g.gif Ar gali buti tokia temperatura, gal kas padesit? Aciuuuu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytas, kelinta ciklo diena pas tave? Gali buti, kad jau II faze, todel ir BT tokia, paskaityk idemiai pirma psl. bus aiskiau viskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 15, 09:54)
Sveikutes  4u.gif
sekmingo naujo ciklo  4u.gif  4u.gif

O as siandien kaip ir pakilau, bet BT matuota ta pacia valanda, bet jau atsikelus ir nuejus i vonia, nes kitaip nesigavo  ax.gif  ir naktele dar sunki buvo, nes mazius daznai kelesi, taigi net nezinau is tikruju ar yra tas pakilimas  unsure.gif
bet pilveli ir siandien taip svelniai maudena  g.gif

http://public.fotki....p/5-ciklas.html
Papildyta:

manau, vistiek butum isvydus pakilima, bet kokiu kitu atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane 27 ciklo diena, ciklas nereguliarus, menesines turi buti apie Kaledas kazkur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2009 12 15, 10:56)
manau, vistiek butum isvydus pakilima, bet kokiu kitu atveju mirksiukas.gif

na tiesa pasakius vonioj pasimatavus tuo paciu laiku kaip visad isvydau 37.1 C, bet pora padaleliu numeciau, del tokiu aplinkybiu, kad atsikelus buvau ir kad naktele ne is ramiuju buvo. Kazi ar gerai padariau? g.gif
taigi pakilimas tai matomas, bet tiesiog nera tikslus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2009 12 15, 10:59)
Pas mane 27 ciklo diena, ciklas nereguliarus, menesines turi buti apie Kaledas kazkur  blush2.gif

na tai pilnai gali buti, kad jau tau yra ivykusi O, ir dabar belieka laukti rezultatu, jei tik ND pavyko uztaikyt smile.gif
Atsakyti