Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Selva @ 2009 12 17, 12:42)
Ziuriu, kad mes vienodai cikle judam  drinks_cheers.gif

Man irgi si cikla pirma karta iskilo neaiskumu del O  g.gif

Vakar FF zymejo O 13CD, o siryt jau nueme linija. Sakyciau, kad buvo O vakar, tradiciskai 16CD, juo labiau, kad siandieninis suolis toks ryskus, taciau pvz vakar jau nebebuvo vaisingu isskyru  schmoll.gif  Ar gali per O ju nebebuti?  g.gif  Jau buvo neskaidrios, balsvos, netasios... O 15CD dar buvo tasios, bet jau nebeskaidrios... Ir krutine pajautrejus jau 2-3 dienos, paprastai taip nutinka per arba po O, bet niekada pries O... Zodziu, biski pasimetusi si karta  unsure.gif  Padekit susigaudyti  4u.gif

user posted image

drinks_cheers.gif judam judam, tikiuosi nujudesim i virsumas ax.gif tavo grafikelis keistokas, kol kas sunku ka pasakyti, manau, kad O buvo 16 CD. o del vaisingu gleiviu, manau ju galejo ir nebuti, gal buvo vandeningos isskyros?
Atsakyti
mergaites turiu klausima gavau siandien o testukus savo pirmuosius ir galvoju imsiu viena ir pasidarysiu nors jau po O pas mane o jis vaiduokli parode kazi kaip suprasti tai g.gif

Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 12 17, 09:42)
Su mano O ciudai vyksta. 2 menuo nera  verysad.gif  Nzn net ka galvot... Pati niekada to nebuvau sutikus. Ir siaip neisivaizduoju kokios bedos dar pasirodys  doh.gif  Taigi laukiu naujo ciklo ir vel pas gine ...

Pazistama istorija - du anovuliaciniai ciklai is eiles... Vakar jau pirma clostybegito tabletka isgeriau - lek ir tu pas gine, maza kas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 17, 10:46)
Kiek daug kur skaiciau, BT gali pakilti nebutinai tik ka ivykus O, o net po 3 d. Dazniausiai BT pakyla praejus 1-2 dienom po O.

Mhm, na vat ir as kazka panasaus girdejus g.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 17, 10:50)
drinks_cheers.gif judam judam, tikiuosi nujudesim i virsumas  ax.gif tavo grafikelis keistokas, kol kas sunku ka pasakyti, manau, kad O buvo 16 CD. o del vaisingu gleiviu, manau ju galejo ir nebuti, gal buvo vandeningos isskyros?

Nu kad ne, ne watery, greiciau nevaisingos creamy ten buvo g.gif

Nu ka, vadinasi si menesi labai tiksliai skaiciuoti DPO nepavyks unsure.gif
Papildyta:
Na va dar koki reikala padariau:

16CD kilstelejau BT 0,1 laipsniu nuo 36,6 iki 36,7. Paprastai kiekviena ryta matuoju BT 3k is eiles, nes termometras skaitmeninis, del tikslumo ax.gif tai ta ryta pamenu rode ir 36,7 g.gif gal dabar realiau atrodo? Ar geriau nekaitalioti nieko ir ziureti, kaip bus toliau?..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 12 17, 13:20)
Mhm, na vat ir as kazka panasaus girdejus  g.gif
Nu kad ne, ne watery, greiciau nevaisingos creamy ten buvo  g.gif

Nu ka, vadinasi si menesi labai tiksliai skaiciuoti DPO nepavyks  unsure.gif
Papildyta:
Na va dar koki reikala padariau:

16CD kilstelejau BT 0,1 laipsniu nuo 36,6 iki 36,7. Paprastai kiekviena ryta matuoju BT 3k is eiles, nes termometras skaitmeninis, del tikslumo  ax.gif  tai ta ryta pamenu rode ir 36,7  g.gif gal dabar realiau atrodo? Ar geriau nekaitalioti nieko ir ziureti, kaip bus toliau?..

user posted image

Va dabar labiau itikima. jei is tiesu matei 36,7, tai ir zymek taip ir vaisingos gleives sutampa. manau bandyk taip palikti grafikeli.
Atsakyti
Labas rytas,,,,

Merginos, nesuprantu, ko mano BT taip iskilo doh.gif nejaugi O taip anksti is niekur nieko si menesi,,,vakar OT vaiduoklis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 12 17, 14:39)
Labas rytas,,,,

Merginos, nesuprantu, ko mano BT taip iskilo doh.gif nejaugi O taip anksti is niekur nieko si menesi,,,vakar OT vaiduoklis buvo g.gif

visko gali but, OT vaiduoklius rodo ir po O. Na viskas paaiskes dar po poros dieneliu, jei tokia pat auksta BT bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 16, 18:49)
Tai kad mano visas ciklas 25 dienos 

Na ir kas kad 25. Gal tiesiog ateis pavėlavusi O ir bus ilgesnis šįsyk rolleyes.gif

QUOTE(VikC @ 2009 12 16, 21:45)
man pavyko babypan.ru pasidaryti grafikelius ir labai buciau dekinga,jeigu jus pakomentuotumete  nes kiek ziurejau laiminguosius grafikelius,tai pasitaikydavo,kad O ivykdavo ir prie 36,6 BT,o man gine sake kad be 37 jos negali buti...  tai kazkaip nelabai man aisku 

Tos ginės dažnai pačios apie BT nenusimano biggrin.gif Kai ovuliacija vyksta BT būna dar 1 fazės lygio, tik sekančią dieną ji užkyla. Ir kilti gali palaipsniui - nebūtinai iš karto 37 laipsniai. O ir tie 37 labai reliatyvu, nors daugumai ir būna 37 bet pas ką ir šiaip pirmoje fazėje žemesnė temperatūra (arba tiesiog labai anksti keliasi), tai 2 fazėj niekada nedakyla iki 37, bet tai tikrai nereiškia kad ji negali pastoti. Svarbu kad būtų bent 0,2 laipsnio skirtumas tarp fazių mirksiukas.gif

QUOTE(vaidalina @ 2009 12 17, 08:19)
nuojauta sirdyje didziule, bet bandau neprisigalvot, kad paskui skaudu nebutu 

O tokios nuojautos dažniausiai pasitvirtina bigsmile.gif Kantriai laukiam NT rolleyes.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 17, 08:26)
Laba sytas, prisiduodu  http://www.babyplan.ru/profile/60361 nesuprantu OT neigiami, o isskyros vaisingos, sonus net abu maudena, kartais net i kirksnis maudimas nueina, gal kokia zaraza kimba  o gal tie lietuviski OT nera labai jautrtus mano hormonams, todel ir neigiami

Galėjo OT būti teigiamas 13 cd - kai nepanaudojai jo. OT būna teigiami maždaug apie 36 valandos iki O. 14 ir 15 cd gal blanko ta juostelė, nepastebėjai?

QUOTE(Chenelle @ 2009 12 17, 09:42)
Su mano O ciudai vyksta. 2 menuo nera    Nzn net ka galvot... Pati niekada to nebuvau sutikus. Ir siaip neisivaizduoju kokios bedos dar pasirodys    Taigi laukiu naujo ciklo ir vel pas gine ...

Būtinai nueik pas ginę 4u.gif Gal koks PKS, pastimuliuos ir turėsi savo svajonę mirksiukas.gif

QUOTE(zylute81 @ 2009 12 17, 11:05)
nu bet kaip as si cikla is proto einu toks vaizdas kad jauciu kas nestuke.gif busiu ir tos dienos taip letai slenka  ir aisku eilini karta prisisvaigsiu ir sulauksiu kalediniu mmm

Aš irgi už kalėdinius II verčiau thumbup.gif

QUOTE(Selva @ 2009 12 17, 11:42)
Vakar FF zymejo O 13CD, o siryt jau nueme linija. Sakyciau, kad buvo O vakar, tradiciskai 16CD, juo labiau, kad siandieninis suolis toks ryskus, taciau pvz vakar jau nebebuvo vaisingu isskyru  Ar gali per O ju nebebuti?  g.gif  Jau buvo neskaidrios, balsvos, netasios... O 15CD dar buvo tasios, bet jau nebeskaidrios... Ir krutine pajautrejus jau 2-3 dienos, paprastai taip nutinka per arba po O, bet niekada pries O... Zodziu, biski pasimetusi si karta  Padekit susigaudyti 
user posted image

Per O dažniausiai ir nebebūna vaisingų išskyrų. Jos būna iki O 4u.gif Manau tau vakar buvo O mirksiukas.gif

QUOTE(zylute81 @ 2009 12 17, 11:55)
mergaites turiu klausima gavau siandien o testukus savo pirmuosius ir galvoju imsiu viena ir pasidarysiu nors jau po O pas mane o jis vaiduokli parode kazi kaip suprasti tai

Šitie kitaip veikia nei NT biggrin.gif Vaiduoklis nieko nereiškia. Turi būti testinė juostelė vienodo ryškumo arba ryškesnė už kontrolinę - tada skaitosi OT teigiamas mirksiukas.gif

QUOTE(Hip @ 2009 12 17, 13:39)
Merginos, nesuprantu, ko mano BT taip iskilo  nejaugi O taip anksti is niekur nieko si menesi,,,vakar OT vaiduoklis buvo

Panašu kad O buvo 11cd, tai OT gal jau išblanko.. ND praleidot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 12 17, 15:41)
Sveikos,

Galėjo OT būti teigiamas 13 cd - kai nepanaudojai jo. OT būna teigiami maždaug apie 36 valandos iki O. 14 ir 15 cd gal blanko ta juostelė, nepastebėjai?

zinai as irgi apie 13 CD masatu, bet tie testukai jau tokius vaiduoklius turejo, kad sunku iziureti buvo, na 14 CD vaiduokliukas gal ir ryskesnis biski.
Atsakyti
labukas visoms,as niekaip nesulaukiu O,jau nezinau kur ji taip ilgai.OT tik toks neryskus vaiduoklis,na cia 30jautrumo,nes 20jautrumo baigiau verysad.gif BT truputi pakilo ir isskyros baltos.Tai reiskia dar nera O ane?Ka manot? http://www.babyplan.ru/profile/49819 Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2009 12 17, 20:31)
labukas visoms,as niekaip nesulaukiu O,jau nezinau kur ji taip ilgai.OT tik toks neryskus vaiduoklis,na cia 30jautrumo,nes 20jautrumo baigiau verysad.gif BT truputi pakilo ir isskyros baltos.Tai reiskia dar nera O ane?Ka manot? http://www.babyplan.ru/profile/49819 Aciu 4u.gif

Nu jo, nesimato dar O g.gif Bet vaiduokliuoja OT tai mazu ir atbris. Dar nera labai velu...
Atsakyti
Nu blyn, kad mano ciklas ne trumpesnis nei 35d, tai net nesitikejau doh.gif ot tai grazu,,,,nu tikiuosi siaip tempa pakilo, kad nedamiegojau,,,aisku, viltis naivi doh.gif
Atsakyti