Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 20, 10:07)
Labas rytas  4u.gif Vaidalina laikykis  4u.gif  o aš vis dar kylu  blink.gif , bet jau turiu gražią ryškią liniją  thumbup.gif

Super pakilimas thumbup.gif grazu ziuret 4u.gif

Aciu uz palaikyma, stengiuos laikytis 4u.gif
pagalvojau, kad gal man vakar implantacija galejo but g.gif
Atsakyti
VAIDALINA tikekimes sulaukti abi II

as laikausi ko anksciau nebudavo kad 37 antra diena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 20 gruodžio 2009 - 09:45
Laikykitės merginos user posted image Ir dar prigriebkit balioniukų kad tvirčiau būtų user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 20, 12:02)
Laikykitės merginos user posted image Ir dar prigriebkit balioniukų kad tvirčiau būtų user posted imageuser posted imageuser posted image

imu balioncikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 20, 10:43)
VAIDALINA tikekimes sulaukti abi II

thumbup.gif ir lik ten aukstybese bigsmile.gif
ir as labai tikiuosi kad sulauksim II.. tuo labiau kad nebuvo man dar tokiu mistiku, kad tepliotu pries mm, ir dar taip netiketai pasibaigtu, nakti nepramustu..

Papildyta:
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 20, 11:02)

Griebiu ir ryt tikiuosi iskilti aukstai bigsmile.gif
Atsakyti
nu ir man nebuvo tokiu mistiku pilvelyje kad jausciau ir dar miegociau kaip serniukas ir dar tas lakstimas sisiu net nakti pabundi ir einu akiu negaledama atmerkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 20, 11:17)
nu ir man nebuvo tokiu mistiku pilvelyje kad jausciau ir dar miegociau kaip serniukas ir dar tas lakstimas sisiu net nakti pabundi ir einu akiu negaledama atmerkti  lotuliukas.gif

geri pozymiai thumbup.gif

stai maniskis http://public.fotki....p/5-ciklas.html
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 20, 12:29)

pas mus abi kiek matau apie 4dpo patepliojimas buvo aisku pas mane jis buvo labai nezymys bet buvo idomu jau cia daros unsure.gif

o kaip manai kuris jautresnis NT rapidpreg ar is zydrosakys 25 jautrumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 20, 11:36)
pas mus abi kiek matau apie 4dpo patepliojimas buvo aisku pas mane jis buvo labai nezymys bet buvo idomu jau cia daros unsure.gif

o kaip manai kuris jautresnis NT rapidpreg ar is zydrosakys 25 jautrumo g.gif

pas mane irgi tas pirmasis patepliojimas menkas buvo, i krauja net nepanasus..
o dabar tai matos kad kraujukas, bet toks sviesus..

o zinok aie NT jautrumus tai as nieko nenusimanau.. pati nusipirkus esu "comfort" testukus.. raso kad gana jautrus.. dar puodeli viena turiu
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 20, 08:46)
Sveikutes  4u.gif

vakar per pietus kelias valandas patepliojo ir i vakara baigesi  rolleyes.gif  nakti ir ryte kolkas nepramuse mm  bigsmile.gif  tikiuosi ir neateis tos nelabosios..
BT nuo 37 pakrito siandien iki 36.9  ax.gif
na tai gal dar ne viskas prarasta  unsure.gif

clap.gif, superinė žinia iš pat ryto thumbup.gif Kažkaip vakar nusiminiau, kai parašei, kad teplioja, toks jausmas, kad ir man nepasisekė ir taip nuoširdžiai norėjau, kad nepramuštų nelabosios, kas ir nutiko thumbup.gif Ryt ar poryt laaaabai daug vilčių pamatyt II bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 20, 09:07)
o aš vis dar kylu  blink.gif , bet jau turiu gražią ryškią liniją  thumbup.gif

wow, koks gražus pakilimas bigsmile.gif ir aukščiau nei praeitą ciklą thumbup.gif Linkim, tikim, laukiam gražios pabaigos 4u.gif wub.gif

Čia manasis Grafikėlis
Papildyta:
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 20, 09:43)

Patinka man tokie grafikiukai, kokių ankščiau nebuvo, ypač į aukštumų pusę bigsmile.gif Žiūriu, mums abiejoms šiandien 8 DPO, tad NT per Kalėdas? bigsmile.gif
Atsakyti
na reik apsisarvuot ir pora dienu kazkaip tu NT nekibint nes tik nervus gadina doh.gif

na bet kazkaip labai noriu tiketi kad pasipyls pas mus kaledu stebukliukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 20, 13:03)
na reik apsisarvuot ir pora dienu kazkaip tu NT nekibint nes tik nervus gadina doh.gif
na bet kazkaip labai noriu tiketi kad pasipyls pas mus kaledu stebukliukai  ax.gif

as tai kaip ant adatu del tu tepliojimu doh.gif ryte vos vos dar biski patepe, dabar vel nurimo ax.gif
NT bandysiu irgi iki svenciu istempt, dar ziuresim kas per tas dienas su manim bus..
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2009 12 20, 12:50)
Labutis visoms smile.gif

clap.gif, superinė žinia iš pat ryto  thumbup.gif Kažkaip vakar nusiminiau, kai parašei, kad teplioja, toks jausmas, kad ir man nepasisekė ir taip nuoširdžiai norėjau, kad nepramuštų nelabosios, kas ir nutiko  thumbup.gif Ryt ar poryt laaaabai daug vilčių pamatyt II  bigsmile.gif  wub.gif

aciu labai uz palaikyma 4u.gif

as buvau labai nustebus siryt kad mm neatejo.. bet ir labai apsidziaugiau thumbup.gif
Atsakyti