Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos gyvos 4u.gif
As niekur neinu,,,
Grafikiukas mano nesusipratimas,,,ir kankinu save klausimais: vaziuoti pas drauge diena pries kucias ar kuciu diena? MB dirba antradieni iki 2,,,as tada keliuosi treciadieni 6 ir daugiau nebesusitinkam iki penktadienio nakties,,,Bijau,kad O kur pakeliui nepasimaisytu pvz ketvirtadieni,,
Darau OT kelias dienas jau ir vis vaiduokliuja,,,manau del to, kad pas mane LH didesnis g.gif
Atsakyti
Labas rytas

jauciu ir as cia dar kuri laika uzsibusiu ax.gif
NT neigiamas ir ne menkiausio vaiduokliuko verysad.gif bet kur gi tos mm prapuole.. kas per patepliojimai tada galejo but?? unsure.gif mistika..
nu ka gi.. lauksiu kokia savaite, ir darysiu NT vel, jei mm neateis unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, priduodu savaji BT grafikeli http://www.babyplan.ru/profile/60361

QUOTE(vaidalina @ 2009 12 22, 09:16)
Labas rytas

jauciu ir as cia dar kuri laika uzsibusiu  ax.gif
NT neigiamas ir ne menkiausio vaiduokliuko  verysad.gif  bet kur gi tos mm prapuole.. kas per patepliojimai tada galejo but??  unsure.gif  mistika..
nu ka gi.. lauksiu kokia savaite, ir darysiu NT vel, jei mm neateis  unsure.gif

Laikykis mergyt, gal is rimtuju biski ankstoka, imesk savo siandienini grafikeli
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 22, 09:23)
Laikykis mergyt, gal is rimtuju biski ankstoka, imesk savo siandienini grafikeli

Siandien nesigavo pasimatuoti BT blush2.gif
bet siandien jau 13 DPO, ir kaip ir veliausias terminas ateiti mmm..
nu negi tas patepliojimas galejo skaitytis kaip mm blink.gif juo labiau kad BT nenukritus..
pilveli vis dar svelniai pamaudzia..

http://public.fotki....p/5-ciklas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidalina: 22 gruodžio 2009 - 08:35
labas rytas mergaites rolleyes.gif

vidalina laikykis tikekim kad tiesiog NT nerodo

o as kaip suprantu pakilau siek tiek bent nekritau dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 22, 09:28)
Siandien nesigavo pasimatuoti BT  blush2.gif
bet siandien jau 13 DPO, ir kaip ir veliausias terminas ateiti mmm..
nu negi tas patepliojimas galejo skaitytis kaip mm  blink.gif  juo labiau kad BT nenukritus..
pilveli vis dar svelniai pamaudzia..

http://public.fotki....p/5-ciklas.html

klausyk, o idomu, gal pas tave implantacija buvo 11 DPO g.gif na siaip ar taip nieko daugiau nelieka, kaip tik laukti kuciu ir vel darytis NT

QUOTE(zylute81 @ 2009 12 22, 09:36)

4u.gif ciupk ir kilk dar truputi bent. linkiu grazios pabaigos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 22, 09:36)

Saunuole, kilk kilk kuo auksciau thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na as tikiuosi kad tiesiog NT nerodo, nors ir "easy cup" siandien isbandziau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 22, 09:46)
klausyk, o idomu, gal pas tave implantacija buvo 11 DPO  g.gif  na siaip ar taip nieko daugiau nelieka, kaip tik laukti kuciu ir vel darytis NT
:

tai sakai, jei implantacija velyva, gali dar ir nerodyti NT? g.gif
Atsakyti
VAIDALINA imam abi ir laikomes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kaip siandien jautiesi
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 12 22, 09:48)
VAIDALINA imam abi ir laikomes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kaip siandien jautiesi

Oj laikomes laikomes bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sunku ka pasakyti del jausenos nuo pat ryto.. siaip jauciuosi jau keleta dienu pavargus, ir nors ir vakar grizus is darbo pora valandu miegojau, tada dar nakti gana gerai miegojau.. visvien noris miego.. apetitas prapuoles.. pilvo apacia svelniai pamaudzia kartais, bet mm ne zenklo kolkas unsure.gif
labiausiai bijau, kad nebuciau kuo susirgus doh.gif
beto atsimenu kaip man buvo per pirmuosius nestumus: pirmuosius simptomus pastebejau tik apie 6 nestumo savaite, tada svaigo galva, siek tiek jauciau sleikstuli, nuovargi, miego trukuma.. visa pirma nestuma jauciausi gana gerai, nebuvo jokiu pykinimu ar vemimu, krutine pasidare jautri ir padidejo tik paskutinius nestumo menesius..
mano organizmas kazkaip lengvai tuos nestumus pernesa ir velai parodo esant nestuma.. taigi dabar sunku irgi ka pasakyti, nes jei ir buciau nescia, tai dar ilgai be NT nezinociau matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 22, 10:56)
Oj laikomes laikomes  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sunku ka pasakyti del jausenos nuo pat ryto.. siaip jauciuosi jau keleta dienu pavargus, ir nors ir vakar grizus is darbo pora valandu miegojau, tada dar nakti gana gerai miegojau.. visvien noris miego.. apetitas prapuoles.. pilvo apacia svelniai pamaudzia kartais, bet mm ne zenklo kolkas  unsure.gif
labiausiai bijau, kad nebuciau kuo susirgus  doh.gif
beto atsimenu kaip man buvo per pirmuosius nestumus: pirmuosius simptomus pastebejau tik apie 6 nestumo savaite, tada svaigo galva, siek tiek jauciau sleikstuli, nuovargi, miego trukuma.. visa pirma nestuma jauciausi gana gerai, nebuvo jokiu pykinimu ar vemimu, krutine pasidare jautri ir padidejo tik paskutinius nestumo menesius..
mano organizmas kazkaip lengvai tuos nestumus pernesa ir velai parodo esant nestuma.. taigi dabar sunku irgi ka pasakyti, nes jei ir buciau nescia, tai dar ilgai be NT nezinociau matyt  doh.gif

tikekime kad tada tu tikrai turi zirniuka ax.gif

o as siandien jau nebeatsikeliau labai alkana kaip praeitais rytais siandien absoliuciai apie maista pagalvot nenoriu o MB sake vakar kad tasilke normali ir nekarti visai o man ji buvo karti ir bee doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif O aš pakritau. Vaidalina man ir panašu kad implantacija buvo 11DPO, taigi 2 man atrodo NT dar per anksti ką parodyti g.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 22 gruodžio 2009 - 09:36