Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Selva @ 2009 12 28, 12:19)
Tau ziuriu jau O arteja- linkiu visom keturiom pagauti, kad ir kaip nepalanku butu!
Nu tikrai keista, ka daktare sako?  g.gif

Viskas jai normaliai tai tavo BT  mirksiukas.gif

Renata, nu graziai laikaisi- banguoji sau aukstumoje, lauksim NT  mirksiukas.gif

Daivukas, nesijaudink del pakritimo- bent vienas tai juk turi buti  ax.gif

Zylute, sveik  4u.gif

Saule danguje- as paskui tave pradetu naujaji, 7taji savo cikla  4u.gif  Si karta imsimes naujos ND strategijos  cool.gif  lotuliukas.gif

Aciu uz palaikyma... mirksiukas.gif Bet as vistiek kazkodel vilti praradus kazkodel.... unsure.gif nors aisku laikas viska parodys... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2009 12 28, 12:21)
Mergaites, o jus minusuojate jei BT matuojate veliau? g.gif

As tai stengiuos visada tuo paciu laiku matuotis... Manau, minusuotis butu netikslu, todel, jei neiseina matuotis tuo paciu metu, geriau ta diena isvis nematuot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2009 12 28, 11:19)
Nu tikrai keista, ka daktare sako?  g.gif

O kas cia keisto? Folikulus ziurejo 11cd, kaledu ryta gavau ovitrelle - pasirodyt sake 1-5 naujo ciklo diena. Tai dabar nera ko man pas ja lekti... Yra kaip yra - pati V sake, kad gali ir neovuliuoti folikulai.Progesterona daryti dar anksti - siandien 17 cd, 3 dienos po sprogduku. Tik pilva diege sestadieni, o dabar jau tik maudzia... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 12 28, 11:24)
As tai stengiuos visada tuo paciu laiku matuotis... Manau, minusuotis butu netikslu, todel, jei neiseina matuotis tuo paciu metu, geriau ta diena isvis nematuot...  ax.gif

As penktadieni-sestadieni-sekmadieni matavau 2-3 valandom veliau ir visa tai sukaliau i grafika... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 12 28, 12:27)
O kas cia keisto? Folikulus ziurejo 11cd, kaledu ryta gavau ovitrelle - pasirodyt sake 1-5 naujo ciklo diena. Tai dabar nera ko man pas ja lekti... Yra kaip yra - pati V sake, kad gali ir neovuliuoti folikulai.Progesterona daryti dar anksti - siandien 17 cd, 3 dienos po sprogduku. Tik pilva diege sestadieni, o dabar jau tik maudzia... doh.gif
Papildyta:

As penktadieni-sestadieni-sekmadieni matavau 2-3 valandom veliau ir visa tai sukaliau i grafika... doh.gif

As taip irgii buvau darius - kelias dienas matavau veliau - tai tie matavimai visai iskrito is konteksto. todel daugiau taip nedarau... ax.gif geriau isvis nematuot, jei tuo paciu laiku neiseina... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 12 28, 11:30)
As taip irgii buvau darius - kelias dienas matavau veliau - tai tie matavimai visai iskrito is konteksto. todel daugiau taip nedarau...  ax.gif geriau isvis nematuot, jei tuo paciu laiku neiseina...  rolleyes.gif

Supratau... Jauciuosi lyg pirma karta matuociau lotuliukas.gif As matuoju kartais 7 min., kartais 10 min... Yra koks skirtumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 12 28, 12:31)
Supratau... Jauciuosi lyg pirma karta matuociau  lotuliukas.gif As matuoju kartais 7 min., kartais 10 min... Yra koks skirtumas? g.gif

Nu turbut, kad ne... smile.gif cia su gyvsidabriniu termometru???
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 12 28, 10:21)
Mergaites, o jus minusuojate jei BT matuojate veliau? g.gif

As neminusuoju, paprastai laiku stengiuosi pamatuoti. Maximum paklaida pas mane buna 1val.

QUOTE(gretusiu @ 2009 12 28, 10:27)
O kas cia keisto?

pati V sake, kad gali ir neovuliuoti folikulai

Na va man keista (ir gaila), kad stimuliacija nepadejo issaukti O, bet va pasakei, kad daktare perspejo, kad gali ir neovuliuoti folikulai..

Dar va pamenu, kad BT gali ir veliau siek tiek uzkilti, tad gal dar dienele kita palaukti reikia, plius, sako, sprogdukai juk ne iskart suveikia, o per kazkiek ten laiko (para?)

Na, jei tikrai nepavyko si karta su O, tai gal kitam ciklui skurs didesnes vaistu dozes ir viskas pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 12 28, 11:36)
Nu turbut, kad ne...    smile.gif  cia su gyvsidabriniu termometru???

Taip
QUOTE(Selva @ 2009 12 28, 11:36)
1. As neminusuoju, paprastai laiku stengiuosi pamatuoti. Maximum paklaida pas mane buna 1val.
2. Na va man keista (ir gaila), kad stimuliacija nepadejo issaukti O, bet va pasakei, kad daktare perspejo, kad gali ir neovuliuoti folikulai..
3. Dar va pamenu, kad BT gali ir veliau siek tiek uzkilti, tad gal dar dienele kita palaukti reikia, plius, sako, sprogdukai juk ne iskart suveikia, o per kazkiek ten laiko (para?)
4. Na, jei tikrai nepavyko si karta su O, tai gal kitam ciklui skurs didesnes vaistu dozes ir viskas pavyks  4u.gif

1. O as matavau su 2-3 val. paklaida...
2. Stimuliacija uzaugino du folikulus - ko as jau seniai neturejau...
3. Sprogdukai suveikia per 48 val. Tai O veliausiai galejo ivykti sekmadieni ryte.
4. Tikiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 12 28, 11:57)
As irgi galvoju, kad gal saltis kaltas. Nes ir siaip visa men, man beveik visa laika salta... tai temperatura ir laikosi zemesne turbut...  unsure.gif  Bus matyt kaip cia is tikruju yra, ale vilciu mazai...  verysad.gif  
O kelinta cikla tu matuoji???

as matuoju jau koki 8 cikla, bet planuojam vaikeli tai ketvirta cikla.
Selva, kad nemanau, kad bus gera pabaigele, bet jau kaip bus taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RenataJ.: 28 gruodžio 2009 - 11:49
QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 28, 12:49)
as matuoju jau koki 8 cikla, bet planuojam vaikeli tai ketvirta cikla.
Selva, kad nemanau, kad bus gera pabaigele, bet jau kaip bus taip

as tai jau 6 cikla planuoju verysad.gif nesuprantu kodel taip ilgai nepavyksta.. ateina i galva mintys, kad kazkas negero po A dabar pas mane unsure.gif
reikia pas gine nueit kad ekoskopu apziuretu ar ten viskas ok..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidalina: 28 gruodžio 2009 - 11:54
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 28, 12:53)
as tai jau 6 cikla planuoju  verysad.gif  nesuprantu kodel taip ilgai nepavyksta.. ateina i galva mintys, kad kazkas negero po A dabar pas mane  unsure.gif

Jei tokios mintys aplanko, tai tikrai nueik, nes kol nebusi del saves rami, tol vis tos abejones kankins. as tai va jau pries Kaledas uzsirasiau pas gine, noriu pasitikrinti, gal jau kokius tyrimukus paskirs, nes norisi jau kad pavyktu nors per pusmeti.
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 28, 12:53)
as tai jau 6 cikla planuoju  verysad.gif  nesuprantu kodel taip ilgai nepavyksta.. ateina i galva mintys, kad kazkas negero po A dabar pas mane  unsure.gif

As tai 3 cikla planuoju ir sakiau bet kokiu atveju kita men pas gydytoja... nenoriu as ilgai laukt... gal jau is anksciau suzinosiu, jei kazkas yra... jei viskas gerai, tai gal patars kazka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 28, 10:53)

Mums jau 7tas prasidejo. Su vyru jokiu ligu, traumu netureje, nors is esmes vaisingumo ir nesityre. Gyvenam UK, tad be metu cia musu nieks netirs, nebent privaciai )ko sau leisti negalim schmoll.gif ). Arba meluot seimos daktarei, kad jau metai,kaip stengiames. Sakiau, taip ir darysiu, jei iki pavasario nepavyks...
Atsakyti