laba diena mieli gyvunu myletojai

turiu naujos informacijos
Sveiki. Esu priglaustas šunelis, parbėgau kartu su tokia teta namo iš darbo, tad mane ir priglaudė, teta įdėjo skelbimą, galvodama,kad pasiklydau ir manęs ieško tikrieji šeiminikai, bet niekas neatsiliepė, tad ieškau naujų namučių, nes tetutė negali manęs išlaikyti,jos namučiuose gyvena dar 2 didesni už mane šuniukai.....

http://photos-g.ak.f...35_507193_n.jpgPapildyta:Porelė jauniausių mūsų gyventojų. Tokia draugystė pasitaiko labai retai: atrodo, kad jie rado kažkokią tik jiems vieniems suprantamą kalbą

O mažoji, šviesioji į prieglaudą pateko su sesyte ir broliuku (kurie jau seniai gyvena sotūs ir laimingi naujuose namuose), bet geriausius santykius užmezgė su šituos vilkiuku

...

..taip mano senas geras bičiulis, mano draugas mišrūnas, sukandžiotas blusų ir nukirsta uodega, tapo širdies dalele, branginama iki gyvenimo galo." (V. Deitonas Vedžefartas)

Durtinukas

Trumpm kojytėm, didele širdele

Šitas bernužėlis dar jaunas, bet jau rimtas ir ramus,
Papildyta:
Gražuolė mūsų mergaitė

Dar jauna panelė, dar turi vilčių surasti namus. Jos būsimiems šeimininkams pasiseks, nes kalytė draugiška, meili, žaisminga

Ji nediduko ūgio, tvarkinga, gali gyventi bute

Naujas mūsų gyventojas. Jaunutis, dar nė metų neturi. Nediduko ūgio šunelis. Prieš tai gyveno bute ne su vienu šuneliu, taigi puikiai moka elgtis kitų šunų kompanijoje

Viena iš trijų lapučių, prieš tai buvusio šunelio draugė

Yra trys sesytės laputės: dvi vienodos (copy + paste

), o trečios ausikės nulėpusios

Kalytės jaunos apie 1-2 m. amžiaus, žemo ūgio, lengvai telpa į rankinę
Papildyta:
Aktyvus, žaismingas, liksmas

Į prieglaudą jis ir jo sesutė pateko dar vaikiukai būdami, dabar jiems virš 4mėn., o jie vis dar laukia savo šaimininkų... Kiekvieną sutinka lojimu, nes juk reikia atkreipti dėmesį į save

Ir kiekvieną palydi liūdnu, bet vilties pilnu žvilgsniu, kad kitą kartą pasiseks ir jam

O štai ir gražuolė susutė

Dviese - mes jėga!
Tai vilkiukiu šeimos atstovau, kurie jau dabar yra nežemi, o turint omeny, kad jiems dar tik apie 4 mėn., tai šuniukai dar augs

Todėl jie turi šansų pakerėti didelių šunų mylėtojų širdis

Dar viena didelių veislių šunų atstovė... tiesa, ne veislinė

Ji dar jauna, bet jau patyrė, ką reiškia būti mama

Šita patirtis padarė ją rimtesnę, bet ji vis tiek yra meili ir draugiška žmogui. Su šunimis jos santykiai įtemptesni. Ji lyderė

Kai atėjo į prieglaudą, joje lyderiavo kita kalytė, bet šita smarkuolė gana greit perėmė jos pareigas

Jauna juoda vilkė

Galbūt tai vokiečių aviganio mišrūniukė, galbūt šiaip labai graži, draugiška ir protinga vilko giminaitė

Mūsų pikčiurna, galiūnas

Labai didelis šuo

Ties ketera gal 80cm, labai įdomaus sudėjimo: pats gana lieknas ir didžiulė galva

Toks multiplikacinio filmuko personažas

Jis nedalyvavo fotosesijoje, nes nelabai sutaria su šunimis

Su žmonėmis draugiškas, prieraišus, o šunims, atrodo, kad jis nori vadovauti

Atsisuka į mus ir vizgina uodega, nusuka galvą į kokį šunį - urzgia
Papildyta:
Vienas iš vyriausių mūsų gyventojų. Senjoras Reksas

Nebesitikime, kad jis ras namus... bet galbūt atsiras žmogus, kuris norės padovanoti šitam be galo nuostabiam, mielam, Dieve, kokiam geram ir šiltam padarui puikią senatvę

Gražuoliai vilkai

Protingi, gana ramūs, neagresyvūs. Jiems apie 2-3m, dar jauni.
Nė vienas jų neturi dokumentų, garantuojančių jų grynakraujiškumą, neturi jie ir gryno kraujo, bet tai nedaro jų prastesniais, nes jie turi tai, ko nė vienas į parodas galintis eiti šuo neturi - gyvenimo istoriją.

O štai jums mergina su charakteriu: jeigu jai kas nepatinka, nevynioja į vatą, ima ir įkanda

Pasisekė, kad tai į rankinę telpantis šunelis, kurio įkandimas, praktiškai, nepalieka net randų

Ieškome jai šeimininkų, kurie galėtų pažaboti šitos nykštukinės pikčiurnos charakterį

Tai visai įmanoma, nes kalytė dar jauna, apie 3 metų amžiaus, galbūt jums ji taps geriausia drauge
http://photos-g.ak.f...1_4078388_n.jpgJaunutė stiliaga

Švelnaus, puraus kailiuko, laibo kūno sudėjimo, graži mergytė

Jai dar tik apie 10 mėnesių, o ji jau benamiukė

Įlindusi į kartu atsivežtą minkštą guoliuką ji dar dabar tikriausiai sapnuoja tuos laikus, kai turėjo namus, o mes turime vilties, kad ji ir vėl juos turės

Nykštukė

Draugiška, judri, energinga, kaip manome, pinčeriuko mišrūniukė galėtų tapti jūsų šeimos nare

Aš neverkiu...
...tik ašaros man taip įkyriai lenda į akis
Papildyta: