Įkraunama...
Įkraunama...

5 pėdutės - gyvūnų globos namai Klaipėdoje

na katik ziurejau Rita pirmauja thumbup.gif tikiuosi niekas nepasikeis thumbup.gif
Atsakyti
Kokie gražuoliai wub.gif
Tikiuosi kad suras namučius rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Užpildžiau deklaraciją ir skyriau jums 2 % 4u.gif Manau, kad ir šeimos narius įjungsiu hihihi.gif
Atsakyti
saunu ..aciu 4u.gif
Atsakyti
Retas kuris, galvodamas apie benamių gyvūnų jausmus, prilygina juos žmogaus jausmams. Šis video parodo kaip
jaučiasi benamis gyvūnas, kai su juo yra elgiamasi nežmoniškai.

Pasidalinkite šiuo video su savo draugais ir artimaisiais. Parodykime kuo daugiau žmonių, kad gyvūnai turi lygiai
tokius pačius jausmus, kaip ir mes... - žmonės, todėl su jais turime elgtis taip, kaip elgiamės su savo vaikais, draugais
ir kitai visuomenės nariais.

dog

Atsakyti
Sveiki, siandien uzpildziau deklaracija ir skyriau 2 % Jums. 4u.gif
Atsakyti
aciu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Pervedem ir mes su MB savo du procentus, bet vat problema, kad Jus penkiu peduciu saite nurodote adresa Posku km., o VMI duoda Jureiviu g. Gal reiketu istaisyt, nes , kad paskui nebutu problemu su VMI. As tikslinausi klinikoje Jureiviu g. tai liepe rasyti Jureiviu g., nes istaiga registruota siuo adresu.
Siandien vaziuojam skiepitis i Debreceno 19, tai paliksim jums dovanele ( surinkome visus nenaudojamus antkakliukus ir pavadelius), manau perduos Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 01 balandžio 2010 - 10:06
aciu mirksiukas.gif
susisiekti su 5pedutem galit El. Paštas – 5pedutes@gmail.com Tel. 867880170 Rita, nes nesu oficiali savanore , pasnekejau su Rita ir dedu informacija kuria gaunu i facebooka wink.gif

Šis skelbimas gali sudominti tik be proto šunis mylinčius ir atsakomybės nebijančius žmones.
Didelių šunų mylėtojai šitam mažyliui nelieka abejingi: berniukui vos 2-2,5mėn, o jis jau apie 45-50cm ties ketera, tvirto kūno sudėjimo, leteniukės stambios kaip meškiuko. Tikras gražuolis! Ir būdas puikus: labai draugiškas, nori bendrauti, b...et prireikus parodo balsą ir net paurzgia, vadinasi, bus sargus. Užaugęs turėtų sverti ne mažiau 50kg, bus tikrai stambus, didelis šuo. Mums atrodo panašus į vidurio azijos aviganį, tik ausytės nekirptos. Gal ir klystam.
Bet... šunelis yra sužeistas. Sulūžusi kojytė. Senokai lūžusi, prieš savaitę, gal daugiau. Mes galim padaryti operaciją, bet neturim sąlygų, vietos ir laiko slaugyti jo po operacijos, todėl lieka tikimybė, kad šunelis gali likti raišas sad.gif Tokiam dideliam šuniui tai nemaža problema, be to, mažai tikėtina, kad atsiras norinčių pasiimti raišą šunį... todėl dabar sprendžiam dilemą, kuri drąsko širdį: ar rizikuoti ir operuoti šunelį, tikintis, kad atras namus, net jei liks raišas, ar mygdyti... Galbūt žinot, kas ieško didelės veislės šuns, kurį galėtų pasiimti iškart po operacijos ir nebijo, kad porą mėnesių gali tekti jį slaugyti?
user posted image

Esu jaunas juodas aviganio mišrūnas smile.gif Sakot, aš ne aviganis? Tikrai ne, aš - mišrūnas, bet turiu aviganiškų šaknų, tik nuleipusios ausytės puikiai tai slepia smile.gif Tos nelemtos ausys man vis trukdo rasti namus, nes tiems, kuriems patinka dideli šunys, kurie myli vilkšunius, vis užkliūva mano netvarkingai išsidraikiusios ausikės... Bet kad ir kiek stengčiausi, jos neklauso manęs ir viskas. Užtat uodegytė paklusni man smile.gif Vos tik nudžiungu ką pamatęs, iškart vizginu ją smile.gif
Tik nesuklyskit, nesu visiškas skystalas, nee, prireikus moku loti, esu sargus šuo. Ne piktas, o sargus! Piktas būti dar nemoku, nes aš dar jaunas smile.gif Be to, nelabai galiu sau tai leisti, nes esu benamis, gyvenu "5 pėdutėse" ir su atėjusiais turiu būti draugiškas, nes
neaišku, kuris galiausiai taps mano šeimininku. O gal juo nori būti tu?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

aisku cia tik labai maza dalis suneliu laukianciu nauju namu ir norinciu isgyventi...
Atsakyti
mirksiukas.gif dar du procentai bus pervesti i Jusu saskaita, uzverbavau bendradarbi thumbup.gif 150Lt ax.gif
Atsakyti
saunu, kaip miela , kad yra tiek daug zmoniu kuriem rupi thumbup.gif
Atsakyti
Dar prieš kelias savaites prieglaudoje rangėsi virš 20 ką tik gimusių katinukų. Dabar jų liko vos keli... Labai norėtųsi bent tuos kelis išgelbėti, todėl kreipiamės į jus prašydami pagalbos. Galbūt yra galinčių ir norinčių savaitėlę pagloboti mažytį, nė mėnesiuko dar neturinti katinėlį? Jam dar reikia padėti nusišlapin...ti, girdyti dirbtiniu pieneliu ir prireikus (tikimės, kad to neprireiks) suduoti vaistukų. Būtume labai dėkingi už pagalbą

user posted image

user posted image

Atsakyti