Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Neseniai baigiau Maxfactor miracle touch, tai galiu pasakyti, kad uzteko vos menesiui doh.gif o y kempinele puse pudros susigerdavo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Su kuo taupiausiai naudojasi pudra su kempinėle, šepetėliu ar pirštu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 25, 22:35)
Su kuo taupiausiai naudojasi pudra su kempinėle, šepetėliu ar pirštu?  blush2.gif

Išbandžiusi esu visus tris būtus, taigi:

Taupiausiai - su šepetėliu,
Pirštukais - normaliai,
Kempinėle - laabai neekonomiška doh.gif

Jei dėl padengimo, tai patogiausiai ir gražiausiai su šepetėliu, su kempinėle galima pažaisti, kai norima daugiau maskavimo ax.gif

Toms, kurių oda linkusi į uždegimus nerekomenduočiau kempinėlių, nes dauguma prisitingi jas išplauti kasdien, o pastovėjusios jos sudaro puikią terpę mikrobams veistis.
Šepetėlį taip pat reikia plauti, tačiau jis tiek "neprisigeria" kaip kepminėlė, ir lengviau išsiplauna.
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 01 25, 20:32)
Neseniai baigiau Maxfactor miracle touch, tai galiu pasakyti, kad uzteko vos menesiui doh.gif  o y kempinele puse pudros susigerdavo doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai daug tepet smile.gif Nes as kelias pakuotes esu naudojus kiekviena diena, tai uztekdavo tikrai ilgiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2010 01 25, 20:50)
Toms, kurių oda linkusi į uždegimus nerekomenduočiau kempinėlių, nes dauguma prisitingi jas išplauti kasdien, o pastovėjusios jos sudaro puikią terpę mikrobams veistis.

Neplaudavau kempineles kiekviena diena - ir su oda jokiu bedu nebuvo. Tu mikrobu ant veido ji palietusios per diena tiek uznesam..... O kad daug pudros su kempinele issinaudoja, tai nepasakyciau ax.gif
Sepetelio irgi kiekviena diena neplaunu....
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 01 24, 15:03)
pries kiek laiko naudojau savo sausai odai cia rekomenduota Clarins True Comfort Foundation. Pirkau internetu, su spalva mazdaug pataikiau, pagal paveiksliuka, #05 Shell. bet pati pudra nepatiko. ziauriai skysta, kai tepi lieka tokie lyg "pаtakai", su oda nesusidraugavo, lieka ant odos pavirsiaus. ir dar pradejo issiliet is bonkutes, tiesiog po naudojimo bega pro ta skylute, visas kamstelis krempudroj, uzsukta irgi prabega. taip ir stovi, bijau judint.
uztat, atradau kita krempudra, perskaiciau daug geru komentaru, Estee Lauder Double Wear Light:) laaabai patinka, spalva rinkausi jau parduotuvej, tiko 2 nr,  pudryte geros konsistencijos, tokia tirstesne nei ta Clarins, puikiai pasiskirsto, graziai atrodo. su sausa oda mano draugauja:) lb patenkinta esu. sunkesnes nenorejau, del to emiau Light, be to ka nors sunkesnio mano sausa oda netoleruoja...  4u.gif

Mano oda mišri (normali-riebi), bet žiemą pasausėja, tai dabar pati naudoju Clarins True Comfort Foundation (irgi Nr.5). Pudra skysta, jei reikia daugiau maskavimo, gal ir nepatiks, bet aš labai patenkinta būtent dėl natūralaus vaizdo bei tuo, kaip ji kaip issilaiko visą dieną. O kad tūbelė bėga - tai gal koks brokas, nes pas mane viskas ok ax.gif
O EL Double Wear Light naudojau vasarą apie mėnesį - puikiai išlaiko matiškumą, bet man darė tokį "kaukės" efektą, tad nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 25, 12:07)
Jus naudojat sena prisigerusia pudros kempinele,kaip suprantu jos neplaunat ir tokiu budu sutaupot pudros?

as kempinele praplaunu,kartais net vos vos dregna naudoju,bet ta pacai bent trims indeliams,nes nauja ir pudros daug i save sugeria ir netaip lygiai tepa 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 01 25, 20:32)
Neseniai baigiau Maxfactor miracle touch, tai galiu pasakyti, kad uzteko vos menesiui doh.gif  o y kempinele puse pudros susigerdavo doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu man tai jos ilgam uztenka g.gif labai mazai reikia,poto dar su egipto zeme su sepeciu pereinu ir thumbup.gif
Atsakyti
del dregno sepetelio - ant dregnu daiktu daugiau bakteriju patenka, greciau limpa. todel tarkim rankas rekomenduojama sausai nusivalyt po plovimo. manau tas pats galioja ir sepeteliams.
pati niekada dregnu nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 01 25, 12:39)
Va ta pati norejau parasyti, kad ten lieka daug bakteriju, ir odos riebalu... gera terpe veistis bakterijoms....  ax.gif

QUOTE(taša @ 2010 01 26, 15:09)
del dregno sepetelio - ant dregnu daiktu daugiau bakteriju  patenka, greciau limpa. todel  tarkim rankas rekomenduojama sausai nusivalyt po plovimo. manau tas pats galioja ir sepeteliams.
pati niekada dregnu nenaudoju

as kaip islipu is duso dregna mane tesiog uzpuola balterijos doh.gif nes suidaro terpe lotuliukas.gif Nepykit,kad as taip ironiskai,bet bakterijos yra visur,neisvengsim ir veido paliest rankom, ir krema tik labai nedaugelis su vienkartinem mentelem kabina ir tas vanduo is krano neaisku su kokiais gyviais ateina mirksiukas.gif !!
Atsakyti
kaip jums BEYU krempudros g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 26, 19:52)
kaip jums BEYU krempudros g.gif

neturiu, bet meginau parduotuvei - visai nieko, ta kuri prisitaiko prie odos(nepamenu kaip vadinasi), bet nemaskuoja. rinkausi tarps jos ir Make up factory. pasirinkau pataraja
Atsakyti
Gal čia ne į temą- bet pabandžuiau tepti savo EL DW su šepetėliu. Kol kas pabandžiau su body shopo skaistalų šepetėliu- na pasakiškai pudra užsitepė. O kas svarbiausia-išbuvo visą dieną, išlaikė net sportą, ko tepant pirštais tikrai nebudavo. Man čia tikras stebuklas. Dabar skaitinėju "šepetėlių" temą, kokį čia specialiai kreminei pudrai geresnį nusipirkus, nes visiškai žalia šitoj srity.
Atsakyti
o kokia rekomenduotumet misriai..reikia daug maskavimo.. ax.gif
Atsakyti