bandziau sita,tik man ji kazkaip nepatiko,greit kakta blizget pradedavo...
QUOTE(ne mama @ 2010 01 29, 22:47)
kaip suprantu ieskot sviesios pudros- man irgi budavo problema, nes daugelis pudru net ir sviesiausias atspalvis per tamsios ziema
kol neatradau clarins- pasirinkit pudra pagal savo odos tipa, o atspalvi manau tikrai rasit, ir tikrai bandykit ne ant ranku, o ant veido, ar kaklo- beto daznai ipila tu brangesniu pudryciu pabandymui, nes tikrai norisi geriau isbandyt 

O kokį jūs atpalvį iš Clarinso pudrų naudojat? ir kokios maždaug jų kainos LT?

QUOTE(Elegant @ 2010 01 31, 00:28)
as ziema naudoju 3 numeriuka, bet cia dar nuo pernai ziemos, siemet lyg ir noretusi vienu atspalviu tamsesnes, nes 3 tai tikrai laaabai sviesi. vasara 7 numeriuka. Dar Finna naudoja clarins, ji irgi sviesiaode, tai lygtais ziemai naudoja 4 ar 5 numeriuka. geriausia nueikit i parduotuve ir pasiziurekit spalvytes. lietuvoj kainuoja apie 125lt cia ta kur riebiai odai, bet jus ieskot kiek suprantu sausesnei odelei, tai gali but kad ir kainos kitu rusiu pudryciu kitokios

QUOTE(Elegant @ 2010 01 30, 22:28)
As Clarins turiu 2 numeriuka. Mano oda labai sviesi, tai tinka idealiai

QUOTE(bartuke @ 2010 01 30, 20:11)
kaip keista
as turejau sia pudryte ir ji man nekiek nedrekino,kur uzpurskiu ten ir sustingo kaip cementas,turi po prakaitu tepti kad spetum islygint

tos senesnes sunkiau tepesi,paskui,kai isleido didesnio kiekio,jos geriau skirstosi
QUOTE(liolia79 @ 2010 01 31, 11:44)
O galit mergaitės parašyti savo pudrų pavadinimus...

QUOTE(Krisanta @ 2010 01 31, 10:47)
Mano - Clarins Truly Matte (Teint Eclat Mat) - 02 - Pale Ivory

man db, mergaites, iskilo tas klausimukas
kaip Jus sugebate su sepeteliu krempudra pskirstyti dailiai? as ir su sepeteliu bandziau ir su dregna kempinele, bet gaunasi lb jau nekaip
gal ka ne taip darau, nzn

QUOTE(fantamsagorija @ 2010 01 29, 15:11)
O kokie atsiliepimai butu apie Max Factor color adaptive? Dabar Sarmoj nuolaidos, tai gundausi... 

Labai maloni pudryte

QUOTE(liolia79 @ 2010 01 31, 11:44)
2 nr. į rūžavumą.
pas mane oda į geltonumą, pirkau nr.1.
Gal kas naudojat Clarins True Radiance foundation? kaip maskuoja ar labai blizga ant veido? mąstau apie ją ir Chanel Teint Innocence, gal kas galit palyginti?

Gal kas žinote kokiai odai Clarins True Radiance foundation pudrytė, nes skaitydama Clarins tinklapį taip ir nesupratau....

O ši pudrytė turėtų tikti mano išsausėjusiai odai. Bent jau rašo: sausesnei, dehidratuotai...

Gal kas bandėte???

O ši pudrytė turėtų tikti mano išsausėjusiai odai. Bent jau rašo: sausesnei, dehidratuotai...

Gal kas bandėte???