Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

bandziau sita,tik man ji kazkaip nepatiko,greit kakta blizget pradedavo...
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 01 29, 22:47)
kaip suprantu ieskot sviesios pudros- man irgi budavo problema, nes daugelis pudru net ir sviesiausias atspalvis per tamsios ziema doh.gif  kol neatradau clarins- pasirinkit pudra pagal savo odos tipa, o atspalvi manau tikrai rasit, ir tikrai bandykit ne ant ranku, o ant veido, ar kaklo- beto daznai ipila tu brangesniu pudryciu pabandymui, nes tikrai norisi geriau isbandyt ax.gif

O kokį jūs atpalvį iš Clarinso pudrų naudojat? ir kokios maždaug jų kainos LT? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 30 sausio 2010 - 23:29
QUOTE(Elegant @ 2010 01 31, 00:28)
O kokį jūs atpalvį iš Clarinso pudrų naudojat? ir kokios maždaug jų kainos LT?  4u.gif

as ziema naudoju 3 numeriuka, bet cia dar nuo pernai ziemos, siemet lyg ir noretusi vienu atspalviu tamsesnes, nes 3 tai tikrai laaabai sviesi. vasara 7 numeriuka. Dar Finna naudoja clarins, ji irgi sviesiaode, tai lygtais ziemai naudoja 4 ar 5 numeriuka. geriausia nueikit i parduotuve ir pasiziurekit spalvytes. lietuvoj kainuoja apie 125lt cia ta kur riebiai odai, bet jus ieskot kiek suprantu sausesnei odelei, tai gali but kad ir kainos kitu rusiu pudryciu kitokios smile.gif ir siaip pigiau gaunasi parsisiust is uzsienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 30, 22:28)
O kokį jūs atpalvį iš Clarinso pudrų naudojat? ir kokios maždaug jų kainos LT?  4u.gif

As Clarins turiu 2 numeriuka. Mano oda labai sviesi, tai tinka idealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuke @ 2010 01 30, 20:11)
kaip keista  g.gif as turejau sia pudryte ir ji man nekiek nedrekino,kur uzpurskiu ten ir sustingo kaip cementas,turi po prakaitu tepti kad spetum islygint lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tos senesnes sunkiau tepesi,paskui,kai isleido didesnio kiekio,jos geriau skirstosi
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 01 31, 11:44)
As Clarins turiu 2 numeriuka. Mano oda labai sviesi, tai tinka idealiai thumbup.gif

O galit mergaitės parašyti savo pudrų pavadinimus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 31, 10:47)
O galit mergaitės parašyti savo pudrų pavadinimus... mirksiukas.gif

Mano - Clarins Truly Matte (Teint Eclat Mat) - 02 - Pale Ivory smile.gif
Atsakyti
man db, mergaites, iskilo tas klausimukas wink.gif kaip Jus sugebate su sepeteliu krempudra pskirstyti dailiai? as ir su sepeteliu bandziau ir su dregna kempinele, bet gaunasi lb jau nekaip sad.gif gal ka ne taip darau, nzn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2010 01 29, 15:11)
O kokie atsiliepimai butu apie Max Factor color adaptive? Dabar Sarmoj nuolaidos, tai gundausi... 4u.gif

Labai maloni pudryte wub.gif Jau kelis kartus is eiles ja pirkau. Spalvos labai grazios, naturalios. Nesakyciau, kad labai gerai maskuoja, tai manau kas turi didesniu odos problemu, gali nelabai tikti g.gif Man jos tekstura labai patinka, tokia kaip kremas, svelni... wub.gif Ir greitai isigeria i oda, tarsi prisitaiko prie tikrojo odos atspalvio, todel nera kaukes efekto ant veido. Manau tikrai vertetu isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2010 01 31, 11:44)

2 nr. į rūžavumą.
pas mane oda į geltonumą, pirkau nr.1.
Atsakyti
Gal kas naudojat Clarins True Radiance foundation? kaip maskuoja ar labai blizga ant veido? mąstau apie ją ir Chanel Teint Innocence, gal kas galit palyginti? ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokiai odai Clarins True Radiance foundation pudrytė, nes skaitydama Clarins tinklapį taip ir nesupratau....

user posted image

O ši pudrytė turėtų tikti mano išsausėjusiai odai. Bent jau rašo: sausesnei, dehidratuotai...
user posted image

Gal kas bandėte??? 4u.gif
Atsakyti