Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

na stai, galutinai nusiviliau ta Lumene mineraline pudra:(
pasitepus, ji subego i baltus gumulelius. nors kremo nekeiciau ir visom pries tai buvusiom pudrom jis idealiai tiko. nors lauke ir nebuvau, bet gal ji per lengva ziemai?... ar del to kad mineraline? (pirma karta naudoju mineraline). nesuprantu kas nutiko, karta jau t aip buvo, bet tik vienoj vietoj taip ausibego, o db visas veidas susigumuliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 02 03, 09:59)
na stai,  galutinai nusiviliau  ta Lumene mineraline pudra:(
pasitepus, ji subego i baltus gumulelius. nors kremo nekeiciau ir visom pries tai buvusiom pudrom jis idealiai tiko. nors lauke ir nebuvau, bet gal ji per lengva ziemai?... ar del to kad mineraline? (pirma karta naudoju mineraline). nesuprantu kas nutiko, karta jau t aip buvo, bet tik vienoj vietoj taip ausibego, o db visas veidas susigumuliavo  doh.gif

pirkot misriai/riebiai odai ar sausai?as noriu ji isbandyti irgi,suviliojo Maserati atsiliepimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 03, 10:05)
pirkot misriai/riebiai odai ar sausai?as noriu ji isbandyti irgi,suviliojo Maserati atsiliepimas ax.gif

pirkau misriai-riebiai, nes tokia ir yra. kelis kartus visai gerai, o va dukart nepasiseke.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 02 03, 10:59)
na stai,  galutinai nusiviliau  ta Lumene mineraline pudra:(
pasitepus, ji subego i baltus gumulelius. nors kremo nekeiciau ir visom pries tai buvusiom pudrom jis idealiai tiko. nors lauke ir nebuvau, bet gal ji per lengva ziemai?... ar del to kad mineraline? (pirma karta naudoju mineraline). nesuprantu kas nutiko, karta jau t aip buvo, bet tik vienoj vietoj taip ausibego, o db visas veidas susigumuliavo  doh.gif

Tai nera mineraline skysta pudra(kaip kad priesingybe pvz EM.),tiesiog jos sudetyje yra kazkoks mineralas ir tiek. Pudra kaip pudra siaip,na,o kad netiko tai,gal galiojimas pasibaiges ar siaip perkaito bestovedama parduotuves lentynoje nuo lempu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 03, 10:39)
Tai nera mineraline skysta pudra(kaip kad priesingybe pvz EM.),tiesiog jos sudetyje yra kazkoks mineralas ir tiek. Pudra kaip pudra siaip,na,o kad netiko tai,gal galiojimas pasibaiges ar siaip perkaito bestovedama parduotuves lentynoje nuo lempu.

aha, reik galiojima pasiziuret.
Atsakyti
As vel isigyjau Diorskin Nude, man si pudra saltajam sezonui labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
o man tai liuks pudryte Clarins True radiance... tik zinoma, jei norisi kazko labiau maskuojancio, galima pasirinkti Este Lauder Double wear - tik nereikia jos padauginti, nes poto bus kaip kauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viksiukas @ 2010 02 04, 09:51)
o man tai liuks pudryte Clarins True radiance... tik zinoma, jei norisi kazko labiau maskuojancio, galima pasirinkti Este Lauder Double wear - tik nereikia jos padauginti, nes poto bus kaip kauke biggrin.gif

O true radiance išvis nemaskuoja?
Atsakyti
po ilgu paiesku nusipirkau SLA photo foundation pudryte bigsmile.gif rekomendavo kosmetologe, man ji patiko, tik gal su spalvyte truputi prasoviau, tamsoka man blush2.gif bet sausai odelei labai tinka, veidukas visa diena islieka dregnas thumbup.gif gal kuri naudojat sia pudryte, pasidalinkit savo pastebejimais mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted imageResilience Lift Extreme
Radiant Lifting Makeup SPF 15

Gal kas šitą bandėte? Kaip maskuoja? Mano oda posausė, bet jei būna šokiai, tai visas makeupas nuplaukia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Jones: 05 vasario 2010 - 12:41
QUOTE(Elegant @ 2010 02 04, 15:55)
O true radiance išvis nemaskuoja?

maskuoja, bet daug svelniau, taip sakant - vidutiniskai smile.gif
bet vistiek lb faina, lengvos teksturos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 05, 12:40)
user posted imageResilience Lift Extreme
Radiant Lifting Makeup SPF 15

Gal kas šitą bandėte? Kaip maskuoja? Mano oda posausė, bet jei būna šokiai, tai visas makeupas nuplaukia  doh.gif

Labai gera pudryte thumbup.gif , bandziau ja, buciau pirkusi, bet nei vienas atspalvis man netiko , labai gaila, kad nera pasirinkimo is svieseniu atspalviu verysad.gif
Tiktu sausesnei odai, neblogai pamaskuoja
Atsakyti