Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Ieskojau labai lengvos krempudros,kad drekintu,masakavimo nepageidavau,tai gi isbandziau kelias ir dalinuos ispudziais:
Chanel Teint innosence patiko,bet ji man siek tiek matesi ant veido,norejau tokio skaidresnio efekto;
Lancome Teint idole ultra patiko visai,gerai dengiasi ir neblogai issilaiko;
Givenchy Sublimine pati skysciausia ir skalsiausia,sakyciau atitiko visus keliamus reikalavimus,bet beda,kad atspalviu pabandimui Kristianoje yra,o prekyboje turi vos kelis.... tai dabar nezinau ar ieskot jau issirinktos ar gal dar kokia nauja griebt testavimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *leila*: 16 vasario 2010 - 12:56
merginos, o kuri pudra yra lengvesne: Dior "Forever" ar Chanel "Matt lumiere"?
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 02 16, 12:34)
Kad jau apie Dior nude kalbate, noriu pasiteirauti ar ji tinka riebiai odytei, maskuoja bent vidutiniskai?  ax.gif

QUOTE(edituke 1976 @ 2010 02 16, 12:38)
Dior nude yra isskirtinai sausai odai,jei odyte riebi-rinkites Diorskin  forever :)Si jums ir pamaskuos gerai.

as kazkaip nesutikciau, kad isskirtinai sausai. mano misiri ir as ja naudoju, antras dalykas, nors ten raso 'hydrating', bet labai kazkokio hydrating pojucio as joje nepastebejau.

Nese, pabandykit Guerlain Parure Extreme. puikus daiktas
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 16, 14:14)
merginos, o kuri pudra yra lengvesne: Dior "Forever" ar Chanel "Matt lumiere"?

Forever turejau,Mat Lumiere dabar naudoju.Abi jos nera lengvos.Labai panasios man jos,abi gerai atrodo ant veido,suteikia "dregnos" odos efekta,puikiai maskuoja,neisryskina pasausejusiu vietu,tik Mat Lumiere matiskuma zymiai geriau islaiko ko Forever nepadaro.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 02 16, 14:18)
Forever turejau,Mat Lumiere dabar naudoju.Abi jos nera lengvos.Labai panasios man jos,abi gerai atrodo ant veido,suteikia "dregnos" odos efekta,puikiai maskuoja,neisryskina pasausejusiu vietu,tik Mat Lumiere matiskuma zymiai geriau islaiko ko Forever nepadaro.

aciu uz atsakyma 4u.gif matt lumiere turejau ir as, bet man ji buvo per sunki, tai galvojau dabar forever isbandyti, bet jei panasus efektas...tikriausiai reikes kazko kito, lengvesnio ieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2010 02 16, 14:16)

Nese, pabandykit Guerlain Parure Extreme. puikus daiktas

Kad, va, pabandziau, nusipirkau is vienos forumietes pabandymui, bet man kazkaip per sunki pasirode, matesi ant veiduko, norisi biskuti kazko lengvesnio bet ir ne tokios skystos kaip clarins...naudojau Chanel mat lumier (taip pat sunkoka), bet man ji matiskumo visikai nelaike, nors ir nebesitikiu, kad kuri nors atlaikys visa diena neblizgejus, dabar baigineju make up store matt foundation, istikro ja esu patenkinta, graziai padengia ir palyginus neblogai atlaiko, bet, va, uzsiknietejo kazka is Dior`o isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie šią pudrytę:
user posted image
Labai sudominno, gal kas jau naudojate?
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 02 16, 13:38)
Dior nude yra isskirtinai sausai odai,jei odyte riebi-rinkites Diorskin  forever :)Si jums ir pamaskuos gerai.

Visiskai nesutinku, kad si krempudra isskirtinai sausai odai schmoll.gif Ji tinkama misriai, normaliai odai. Sausa oda nuo jos "traukia" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 02 16, 15:51)
Visiskai nesutinku, kad si krempudra isskirtinai sausai odai  schmoll.gif  Ji tinkama misriai, normaliai odai. Sausa oda nuo jos "traukia"  unsure.gif

Pritariu, mano oda nera visiskai sausa, ji misri, tai si pudra man tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 16, 13:21)
aciu uz atsakyma 4u.gif matt lumiere turejau ir as, bet man ji buvo per sunki, tai galvojau dabar forever isbandyti, bet jei panasus efektas...tikriausiai reikes kazko kito, lengvesnio ieskoti g.gif

chanel vitalumiere yra lengvesnė už matt lumiere. Ir tokia suteikianti spindesio. Pabandyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 02 16, 16:54)
chanel vitalumiere yra lengvesnė už matt lumiere. Ir tokia suteikianti spindesio. Pabandyk  ax.gif

bet ji nera nuo raukslyciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 16, 18:06)
bet ji nera nuo raukslyciu? g.gif

Lift lumiere nuo raukslyciu 4u.gif
Atsakyti