Minerva su tortadieniu Jei galeciau, padovanociau va ka Papildyta: Cia kaip pazadejau, suknia before isplovima sutraukimo budu ir po jo , patrumpejo tai laaaaaaaaaabai...... before after galvos nera, bo ant jos aliejus, kauke saknim ir didelis tiurbanas Klausykit, o ji man dabar jau ne per maza???
o cia planuojami batukai prie jos, jei tik sulauksiu kada nors is tu Tolimuju Rytu aisku deja ne vintage
Stichija, dabar graziau atrodo, negu pries. O is sono - gal atsistojai tik taip. As pati nemegstu, kad po dupce palistu. Tik turetu susilygint, sedint vistiek pasikelia siek tiek.
O pirstines Labai grazu tas platejimas i virsu,ai, ai..
Kad mano figura tokia is sono , labai nesveikai riestas uzpakalis , liemenuotu paltu praktiskai neina pritaikytis, nes prieky viskas liuks, o is nugaros - uodega kelia viska i virsu ir gaunasi paltas kaip su kupra , nezinau ar cia stuburas biski islinkes/iskrypes, nors ir siaip pati uodega nemenka
O man su krutine tas pats.Amzinai kelia prieki i virsu ir visa ruba vercia atgal. Kaip nesciai. Po krutine nedaug, bet per... Jei rasciau, tai deveciau 75 HIJ KL ar kzka tokio.