Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės, segės, segtukai

ax.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Saulyte, kokia daili sagutėsmile.gif
Atsakyti
Aciu visoms, tik dar su tuo apdirbimu karoliukais vargstu, padarau, nepatinka tai vis isardau doh.gif kol kol gaunasi taip kaip noriu.
Atsakyti
merginos, kaip jūs apskaičiuojat sagės kainą? teko užmatyt tokias nerealias kainas užkeltas, kad pamaniau reikia jūsų pasiteiraut. kainos nuo 8 iki 50lt nors už tą 50 nėra į ką žiūrėt, paprasti biserio karoliukai. (nieko nenoriu įžeist)
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 02 09, 13:46)
Saulyte, kokia daili sagutėsmile.gif

thumbup.gif labai daili, bet man didesnes apdailos truksta blush2.gif

QUOTE(eliukė @ 2010 02 09, 16:10)
merginos, kaip jūs apskaičiuojat sagės kainą? teko užmatyt tokias nerealias kainas užkeltas, kad pamaniau reikia jūsų pasiteiraut. kainos nuo 8 iki 50lt nors už tą 50 nėra į ką žiūrėt, paprasti biserio karoliukai. (nieko nenoriu įžeist)

man teko sage uz 200 lt matyti doh.gif doh.gif na neleistu sazine tiek prasyti blush2.gif
as paskaiciuoju karoliuku kaina+ paziuriu kiek i ja darbo buvo ideta ax.gif
Atsakyti
Na, stebuklingo biserio man asmeniškai dar neteko matyti biggrin.gif

bet kainodara sagių (iš esmės kaip ir bet ko kitko) vadovėliškai daroma taip: įvertini medžiagas, gamybai skirtą laiką, patirtas ar būsimas išlaidas gaminio reklamai plius pelno procentas kokį nori gauti - ir štai tau kaina. Aišku, dar groja visokie dalykai kaip turimas įdirbis, kokybė ir vardas - nes šiaip ar taip, tai irgi yra investicija.

Žinoma, jei dareisi sau tris sages ir vienos matai kad nenešiosi - ir tai tau ne verslas - už kiek nori, tiek ir parduodi.

QUOTE(eliukė @ 2010 02 09, 16:10)

Atsakyti
sveikos mielosios,turiu kalusimely,zmones prase manes padsaryti sages su foto.meginau klijuoti normale foto,lyg ir viskas gaunasi...o ar galima ja ant kazko kito atsispauzdinti? 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2010 01 27, 20:15)
Mijos mama, sutinku, tik galėtų tvarkingai nuorodėlę mestelt, nes, pvz. aš, kitos temos neieškau, turiu šitą favorituose ir tikrai pasimesčiau, jei staiga mėgstama tema pradingtų...

drinks_cheers.gif

QUOTE(dalitavit @ 2010 01 27, 20:32)
Tusas vienam plote 4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 10, 10:57)
sveikos mielosios,turiu kalusimely,zmones prase manes padsaryti sages su foto.meginau klijuoti normale foto,lyg ir viskas gaunasi...o ar galima ja ant kazko kito atsispauzdinti? 4u.gif  ax.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
thumbup.gif  biggrin.gif

Yra specialus dekupažo popierius, bandyk ant jo mirksiukas.gif
Atsakyti
po ilgo laiko ir aš pasirodysiu.
P.S gryžo ikvėpimas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti